JOURNAL | Slow and Grow | Persoonlijke Groei | Dankbaarheid | Reflectie

Het Slow & Grow journal helpt je overzicht aanbrengen in je weken en stilstaan bij wat echt belangrijk voor je is.

Met het Slow & Grow journal breng je op een eenvoudige wijze structuur in je weken aan en sta je stil bij wat jij belangrijk vindt. Naast dat het een praktische planningstool is, creëer je met de journal kostbare momenten van verdieping en rust.

Licht en vrij voelen

Daar sta je dan, te midden van alle drukte, geluiden en de wereld die maar doorraast. Je bent vermoeid, afgemat en leeg. Het liefst wil je ontsnappen en ergens zijn waar geen druk is, je geen keuzes hoeft te maken en de tijd voortkabbelt. Op een zonnig strand misschien? Je wilt je hoofd leegmaken, je lichaam laten ontspannen en je licht en vrij voelen. In deze staat van rust hoop je te vinden waar je zo naar verlangt.

Het strand kan ik je niet geven en ontsnappen aan de werkelijkheid is ook niet de oplossing. Wel kan ik je leren hoe je elke dag rust en ontspanning kunt ervaren, zodat je ruimte maakt voor jouw dromen en verlangens en stappen zet in je persoonlijke groei.

Het Slow & Grow journal gaat je hierbij helpen. Door elke dag een paar minuten stil te staan bij wat er voor jou werkelijk toedoet, zet je kleine stappen richting je dromen en creëer je rust in de alledaagse hectiek.

Het Slow & Grow journal is voor jou als:

Je rust en ruimte in je hoofd en leven wilt

Door dagelijks stil te staan bij hoe je je voelt en wat je wilt, bepaal je makkelijker prioriteiten en maak je keuzes die bij je passen. Je opgedane inzichten vertaal je meteen naar je planner, zodat je structuur aanbrengt in je weken.

Je persoonlijk
wilt groeien

Alles wat je aandacht geeft groeit. Door op te schrijven waar je van droomt en wat je werkelijk wilt, wordt de kans groter dat je je doelen daadwerkelijk bereikt. Door je verlangens op te schrijven en te plannen, kom jij dichter bij je dromen.

Je meer energie en ontspanning wilt

Door met concrete oefeningen en tips bewust stil te staan bij wat er nu al is, groeit je gevoel van dankbaarheid en ervaar je meer tevredenheid en rust. Ook durf je meer ruimte te maken voor waar jij van oplaadt en plan je dat meteen in je agenda.

*Enkele voorbeeldpagina’s uit de Slow & Grow Journal

Yes, dit is precies het soort journal waar ik naar op zoek was. Ik kan hier niet alleen mijn (week)planning in kwijt, maar nog veel meer dan dat. Ik kan in het Slow & Grow Journal schrijven over mijn dromen, gevoelens en verlangens. Ik kan afspraken met mezelf erin kwijt en krijg gerichte vragen, zodat ik mezelf en mijn dromen nog beter leer kennen.

Toen ik er voor het eerst doorheen bladerde, dacht ik dat elke week dezelfde insteek had. Maar het is juist de kracht van dit journal dat dit niet het geval is. Iedere week staat vol met andere opdrachten, vragen en verdiepingsmomenten. Voor mij is dit precies het journal waar ik naar op zoek was.

Maud Wieffink Koekoek

Ik vond je journal zo mooi dat ik ‘m graag ook naar een  dierbare vriendin stuurd als cadeau.

Janneke

Dit is een planner en journal in één. En echt een hele fijne. Eentje waarin je al jouw intenties, dromen en inzichten in kwijt kunt.

Ik ben de laatste tijd veel bezig met zelfontwikkeling en dit journal helpt me hier zeker bij!

Kirsten

Een journal speciaal voor mensen die wat meer rust en ruimte in hun hoofd en leven willen. Maar ook een boek dat vragen stelt en ruimte geeft om persoonlijk te groeien. Om te onderzoeken wat je wilt, wat je belangrijk vindt, waar je van droomt, wat je tegenhoudt, wat je plannen zijn.

Daarnaast staan er allerlei oefeningen in die gericht zijn op ontspanning, verstilling, dankbaarheid, energie en rust. Een agenda 2.0 dus.

Een manier om persoonlijke ontwikkeling te bewerkstelligen gedurende je normale (werk)week.

De journal helpt mij om, iedere dag tijd te maken voor yoga!

Kari

Welke onderdelen heeft het journal?

Omdat minder meer is, is dit journal tevens als praktische planner te gebruiken een jaarlang. Zo vertaal je nieuwe inzichten direct naar je planning en hoef je niet met verschillende boekjes te slepen. Daarnaast bevat het journal wekelijks verschillende kleine oefeningen om rust in jouw leven te creëren en stil te staan bij wat jij belangrijk vindt. Zo komen onder andere de volgende onderdelen aan bod:

  Dagelijkse schrijfopdracht;

  Onthaast-oefeningen;

  Dankbaarheidsdagboek;

  Kernwaardes bepalen;

  Mindfulness-oefeningen;

  Reflectie op jouw week;

  Vormgeven van jouw ideale week.

Neem contact op met Mirjam

Maak je keuze

Privacy statement

8 + 11 =

Copyright Slow & Grow by Mirjam 2020 | Algemene voorwaarden en Privacy verklaring | Branding & webdesign Creative Concept Marte Methorst