SLOW | Slow and Grow | Vertragen | Onthaasten | Online Programma

ONTDEK JOUW VERLANGEN

Herken jij je in de volgende uitspraken?

  Je voelt wel dat je een andere stap wilt zetten in je werk, maar je weet niet waar je moet beginnen;

  Je merkt dat je opgeslokt wordt door alle dagelijkse beslommeringen, waardoor je geen tijd hebt om na te denken wat je werkelijk wilt;

  Je loopt wel te malen over hoe het anders kan, maar je zet nog geen concrete stappen’

  Je hebt weinig energie en voelt je bij vlagen uitgeput;

  Je rent van hot naar her en voelt je vaak onrustig;

  Je blijft met tegenzin doen wat je altijd al deed;

  Je blijft vervallen in oude patronen en leeft op de automatische piloot;

.

Go with the slow

Een paar jaar geleden zat ik in werkweken van ruim 50 uur met 2 kleine kinderen thuis. Mijn hoofd stond op een stokje en ik was altijd verkouden met dikke wallen onder mijn ogen. Ik werkte hard, dacht dat het normaal was om altijd bezig te zijn, mijn gedachten stopten nooit. Ik racete van afspraak naar afspraak, hield alle ballen hoog en ik moest alles goed doen. Ik mocht niet falen en dingen minder doen was een teken van zwakte. Als anderen het konden, waarom ik dan niet? Gewoon even doorzetten was mijn motto. 

Ik ben keihard onderuit gegaan en pluk daar nu nog steeds de vruchten van. Ik wilde niet meer terug, ik wilde bewust leven en dingen doen die voor mij er toedoen met volle aandacht. En kiezen voor mijn geluk, waardoor ik juist de beste versie van mijzelf ben, als ondernemer, partner en moeder.

Door het snelle tempo om ons heen doen we dingen namelijk niet of halfslachtig. Omdat we bang zijn. Bang om er toch niet achter te komen wat we willen, bang om te falen en niet meer te kunnen aanhaken. Bang om te voelen wat we werkelijk willen en te weten dat je daarvoor dingen anders moet gaan doen.

Door juist wel die stap terug te doen en jezelf er aan over te geven zul je ontdekken dat jouw angsten niet reëel zijn. Dat je om hulp mag vragen en dat je hierin niet de enige bent. Stap voor stap zal je tot inzichten komen op jouw eigen tempo. Waardoor je erna ook weet hoe je kunt blijven leven in jouw tempo en naar jouw verlangens.

Door te onthaasten, rust te creëren en even afstand te nemen zie je helder wat je anders wilt, wat er bij je past of wat je volgende stap wordt. Of dit nu het starten van je eigen onderneming is of eindelijk die DroomBaan gaan realiseren.

 

Slow living is about embracing the fact that youre not doing it all – it’s about doing less, but better.

Wat het SLOW programma je oplevert?

  Je leert meer rust te ervaren om uit te vinden wat je echt belangrijk vindt;

  Je staat bewust stil en krijgt inzicht in wat jouw verlangen is;

 Je hebt een helpende mindset; je laat je niet meer tegenhouden door je angsten en je kritische stem;

 Je weet hoe jouw ideale dag en werkomgeving er uit moet gaan zien;

 Je doet hernieuwe energie op;

  En je weet precies welke eerste stappen je kunt zetten om je DroomBaan of OndernemersDroom te realiseren ;

Wat houdt het SLOW programma in?

 Het programma heeft 5 modules. In elke module neem ik je stap voor stap mee naar het ontdekken van wat jij werkelijk wilt. Ik geef je tips, verdiepende vragen en hanvatten die je kan toepassen in het dagelijks leven;

 Alle werkboeken en video’s zitten in jouw eigen online leeromgeving

 Je kunt op elk moment starten en kunt het programma geheel in je eigen tempo volgen

 Je kunt met al  je vragen bij mij terecht en ik heb een mooie bonus erbij;

 Je houdt onbeperkt toegang tot de online academie en de werkboeken, ook nadat het programma is geëindigd;

Jouw investering voor dit programma is € 27 

Je hebt nu 2 keuzes. Je kunt blijven doorrennen, alle ballen hoog blijven houden en nog verder van jezelf en je verlangens komen te staan of gewoon de NU de knoop doorhakken en meedoen aan het Slow Programma.

Ik volgde het Slow Programma Jouw Verlangen bij Mirjam.

Met Mirjam aan de slag gaan betekent dat je te maken krijgt met een lieve vrouw die enorm goed kan luisteren en heel veel goede vragen stelt. Ze zet je echt aan het denken, telkens een laagje dieper.

De sessie met haar samen is voor mij een fijne verdieping geweest en heeft me verder geholpen.

De werkboeken zien er prachtig uit, waardoor je zin hebt om er mee aan de slag te gaan. Mirjam heeft echt verstand van wat ze doet en leeft zich in. Het kan haast niet anders dat je resultaten gaat bereiken waar je heel blij van wordt.

Corien Struyk

Ik ben in het Slow programma van Mirjam gestapt omdat ik altijd zoveel ‘moet’ van mezelf en daardoor steeds verder afdreef van wat ik nu werkelijk wilde.

Laagdrempelig en online, super fijn om elke week een video en werkboek te ontvangen met daarin tips hoe je kan stilstaan bij jezelf. De opdrachten in het werkboek zijn laagdrempelig en eenvoudig toe te passen in je (drukke) dagelijks leven. Het heeft mij meer rust gegeven, uit mijn hoofd, in mijn lichaam, een fijne reminder elke week om terug te keren naar de basis. Vanuit de basis vormde mijn verlangen zich, waardoor ik wist welke stappen ik hierna wilde gaan nemen.

Mirjam straalt rust uit en helpt graag als je extra vragen hebt en/of verdieping wil, ook de sessie met Mirjam is zo waardevol. Ze heeft passie voor wat ze doet en wil anderen oprecht helpen. Dit programma is echt een waardevolle investering voor wie – laagdrempelig – wil investeren in persoonlijke groei. Ik ben enorm dankbaar voor haar fijne energie, ze is een expert in haar vakgebied!

Nanda Willekes

Dat opgejaagde gevoel, dat wilde ik graag onder controle krijgen te samen met het blijven vasthouden aan mijn verlangen. In het Slow programma staat er wekelijks een video en aansluitende opdrachten van Mirjam klaar in de online omgeving.

De 1 op 1 sessie  met Mirjam is erg waardevol. Mirjam is een kei in het stellen van vragen en raakt de juiste snaar, waardoor je steeds dieper gaat in je verlangen. Het journal is een mooie aanvulling op het onthaasten programma en zorgt ervoor dat je na het afronden van het programma niet terugvalt in je oude patronen. 

Mirjam heeft mij geleerd om mijn week anders in te gaan delen, met meer ontspan momenten. Ook heeft ze mij geleerd dat je niet altijd ‘aan’ hoeft te staan en dat het niet erg is om een keer niets te doen. Ze heeft veel waardevolle tips en tricks die je makkelijk in praktijk kunt brengen. Dankjewel voor je hulp lieve Mirjam!

Ankie Jacobs

Voor het Slow Programma merkte ik bij mezelf vooral dat ik alles heel gehaast deed en daardoor ook meer stress ervoer.

Nu merk ik dat ik veel meer rust heb gevonden en eerder denk die 5 minuten later maakt ook niets uit.  Hierdoor merk ik dat ik beter in mijn vel zit en meer geniet van de kleine dingen en me hier ook meer van bewust ben. Nu vind ik het ook prima als ik even ‘niets’ doe en kan ik het beter loslaten dat er nog dingen ‘moeten’. Waardoor ik tijd heb voor mijn verlangen

Ik hou een goed en fijn gevoel over aan het programma met fijne begeleiding. Ik ervaar je als een fijn persoon die altijd voor haar ‘klanten’ klaar staat en alles eraan doet om ze te helpen maar hierin wel zelf te laten nadenken door de juiste vragen te stellen. De werkboeken zagen er goed uit en zijn nu nog steeds handig om te gebruiken.

Malou Swinkels

Ik heb Slow Programma gevolgd en heb daar nog steeds veel baat bij. Fijn was vooral dat elke week op hetzelfde tijdstip de volgende stap in de online academie vrij kwam. Waardoor ik met het werkboek en de video aan de slag kon als het mij uitkwam. Ik plande daar altijd een vast moment voor in mijn agenda.  Alles wordt zeer duidelijk uitgelegd en opdrachten zijn voor iedereen haalbaar zijn. Als je ergens tegenaan loopt wordt er echt meegedacht. Heel blij mee!

Aanbevelen? Ja!

P. Bonsel

Copyright Slow & Grow by Mirjam 2020 | Algemene voorwaarden en Privacy verklaring | Branding & webdesign Creative Concept Marte Methorst