1:1 Slow & Grow sessie

Het gaat wel ‘ok’ met je bedrijf. Maar ‘ok’ voelt net als leuk. Wel leuk dus.

Je wilt en bent meer dan leuk. Je voelt dat er nog zoveel meer potentie en groei in jou. Een diepere laag. Deze laag voelt ongrijpbaar. Je kunt er niet echt bij komen. Terwijl je wel voelt dat daar jouw groei zit. Zowel voor jezelf als voor je bedrijf en je omzet.

Mirjam

Time to grow

Maar je wilt het doen op jouw manier en op jouw tempo. Je wilt niks forceren of ergens aan trekken. Het mag ontstaan, intuïtief.

Want je bent klaar met de oplossingen die strategisch en handig lijken. Waardoor je snel groeit, maar uiteindelijk ervoor zorgen dat het alleen maar complexer en groter wordt in je hoofd. Het zorgt continu voor een gevoel van druk. Van doorgaan, maar doorgaan naar wat?

Daarom wil je alles wat je in huis hebt naar boven halen. Al is dit misschien spannend, of gaat het vragen om nog voller jezelf te zijn. Om nog dieper in jezelf te zaken en meer te voelen.  Je wil het ontastbare tastbaar maken.

Je zoekt hiervoor een coach, een spiegel, die niet jouw de antwoorden geeft, maar die de antwoorden voor jouw vraagstuk uit jou haalt. Die jouw onbewuste laag aanboord, want daar liggen de antwoorden.  De sessie geeft je weer richting en focus. Waardoor jij helder hebt welke stappen je mag nemen om bij jouw doel te komen.

Mijn 1:1 sessie is voor jou als je een dag naar jouw vraagstuk wilt kijken. Op een intuïtieve en systemisch manier.

Wellicht wil je meer diepgang in je positionering, aanbod of marketing?

Of misschien mag er juist meer diepgang in hoe jij jouw klanten helpt. 

Zodat wat er nu bij je schuurt of je blokkeert om je volledige potentie te leven, gaat stromen. Waardoor jij rust, plezier en voldoening ervaart. En leuk niet meer gewoon leuk is, maar heerlijk sprankelend en vol energie.

1:1 Slow & Grow sessie

Een verdiepende en inzicht gevende 1:1 sessie

Volledige verzorging en lekkers.

We plannen deze dag in op basis van onze beide agenda’s.

Jouw investering in een 1:1 sessie is:

 2 uur voor 297 euro excl. btw

4 uur 429 euro  excl. btw  inclusief heerlijke lunch 

 Even overleggen of dit voor jou de beste keuzes is? Stuur me gerust een mail via mirjam@slowandgrow.nl.

Wat anderen zeggen

Scroll naar top