Autumn Night

Je voelt dat je mag groeien, veranderen en meer ruimte mag in nemen. Meer plezier hebben. Je vrijer voelen in je bedrijf. Alleen dat ‘slimme’ hoofd wil je veilig houden.

Op 20 oktober, tijdens Autumn night, voel je wat je mag loslaten en doorbreken we datgene wat je tegenhoudt.  Je voelt weer connectie met jezelf en wat je echt te doen hebt.

Daar waar het stagneert gaat het weer stromen, en daar waar je antwoorden zoekt ga je ze vinden.

Vrijdag 20 oktober 

De Berkely Bergen 19:30- 22:00

79 euro excl. btw er is plek voor 8 mooie vrouwen ( er zijn nog 2 plekjes vrij)

DSC
It's time to let go what's holding you back

Je voelt dat er iets mag veranderen in je bedrijf. Dat hetgeen wat je nu doet niet meer passend is. Het mag nog meer eigen zijn. Moeitelozer.

Het is tijd om opnieuw te verbinden met jezelf. Te doorvoelen waar jij heen mag gaan, zodat jij in je bedrijf kunt doen wat je echt wilt. 

En jij die ruimte inneemt die voor jou bedoelt is.

Een avond in het teken, van hypnotische visualisatie, oefeningen & yoga nidra. Waarbij ik ook in het moment voel wat er nodig is en hierop in speel.

Vrijdag 20 oktober 19:30 tot 22:00

Max. 8 deelneemsters (er zijn nog 2 plekjes vrij)

Op een prachtige locatie, in De Berkeley in Bergen (NH).

Investering 79 euro ex btw

DSC

Wie ben ik?

Ik ben zo iemand die die leeuw in zich heeft, een zonnekind zeggen ze ook wel. Ik voelde feilloos alles aan, straalde en had altijd een lach op mijn gezicht. 

Als we jong zijn staan we allemaal nog veel beter in contact met ons gevoel. Zijn we erg in verbinding met wat we voelen en ons lijf. We zijn nog niet zo sterk beïnvloed door de buitenwereld, waardoor luisteren naar onze innerlijke raadgever vaak makkelijker gaat. Doordat ik als puber werd gepest en geleerd heb dat je alleen succesvol wordt door keihard te werken verdween mijn intuïtie en spiritualiteit steeds meer naar de achtergrond en nam mijn hoofd het over. Op momenten als ik mezelf rust gunde, me terug trok of in de natuur was stond ik binnen no time weer in verbinding met mijzelf. Dan vond ik de klavertjes vier, mijn tekens, en kon ik voorvoelen wat er zou gebeuren.

Langzaam begon ik het  toe te passen bij mijn klanten. Dit voelde natuurlijk.  Alleen hiermee naar buiten treden en het volledig omarmen dat deed ik niet.  Want wat als ik hier anderen mee wegjaagde? Als ik als te zweverig werd gezien? Iemand die maar vage dingen deed. 

Totdat ik er niet meer om heen kon gaan. Het is zo wie ik ben.  Het zorgt er alleen maar meer voor dat ik mijn acties kan doen vanuit de juiste energie.

Alles verschuift wanneer jij leert vertrouwen op je intuïtie en wat je lijf je zegt. Dan ga je ervaren dat je hierop altijd kunt intuïnen. Dat het er altijd is en altijd kan stromen. Ook als je vast zit, juist dan.

Alles is er al. Je hebt het alleen te voelen. Te zien. Ernaar te handelen. Jezelf  aan te kijken, voorbij patronen, overtuigingen of alles waarvan je denkt dat het ‘hoort’ of ‘slim’ is. Dat vraagt de juiste liefdevolle begeleiding. En daar help ik je bij.

Scroll naar boven