Basistraining Systemisch Coachen

Wow wat is dit prachtig, dat was wat ik dacht toen toen ik voor het eerst in een familieopstelling stond. Het gemak waarmee ik de dingen kon voelen, er situaties naar boven kwamen en ik exact kon voelen waar blokkades vandaan kwamen. Dat ze niet van mij waren. Die inzichten zorgden voor ruimte, voor nieuwe verbindingen en het werkt door. Niet alleen op mij. 

Tijdens deze  basistraining leer ik jou alle basisprincipes van systemisch coachen, zodat jij deze krachtige tool kunt toepassen bij jouw klanten.

DSC

Grote kans dat systeemcoaching helemaal niet nieuw is voor je

Dat je zelf al, 1 of meerdere keren, in een opstelling hebt gestaan. Je weet en voelt hoe waardevol het is en je wil het graag leren toepassen bij jouw eigen klanten, als tool om hen nog dieper te begeleiden bij hun innerlijke transformatie. 

Systeemcoaching is voor mij zo’n verdieping, en zo’n krachtige tool, als aanvulling op de coachingsopleidingen die ik eerder al had gedaan.

Hoe zou het zijn als je deze tool in handen hebt, waarvan je al weet, voelt en zelf hebt ervaren, hoe krachtig het is. Een tool waarmee jij patronen en overtuigingen doorbreekt, waardoor jouw klanten in een nóg vollere versie van zichzelf kunnen stappen.

Mijn training is speciaal voor COACHES

Mijn  intuïtieve systemische basistraining, is speciaal voor COACHES, therapeuten of intuïtieve onderneemsters zoals jij, die hun gereedschapskist willen uitbreiden en een diepere impact willen maken op het leven van hun klant. Tijdens de training leer ik je de basistechnieken van systemisch coachen en hoe je dit kunt integreren in je coachings-sessies. We gaan ook echt aan de slag, je kunt meteen oefenen en je opgedane kennis toepassen.

Wat gaan we doenIk leer ik jou de basisprincipes. We gaan niet koud leren uit een boek, maar we gaan het doen. Toepassen. Leren en oefenen met elkaar. In de praktijk, de beste leerschool die er is. 

  • Ik leer je de achtergrond van systemisch werken en je krijgt een handboek van mij
  • We gaan live opstellen en oefenen met elkaar
  • Ik deel met jou mijn favoriete systemische visualisaties
  • Ik leer je hoe je basistechnieken systemisch werk kunt toepassen in je coachings- sessies met jouw klanten, zowel 1:1 als met groepen
  • Je groeit en kijkt zelf ook jouw innerlijke processen en patronen aan
  • Je kunt het na de sessies direct in zetten bij je klanten. Je mag mij tussen de sessies door benaderen met vragen als je vast loopt via mail, dm of voice app.
  •  De training bestaat uit 2 live groepssessies op locatie, 1 online groepssessie en 2 1:1 online sessies.
DSC

De investering in deze training is € 795 ex btw.

Betalen in 2 of 3 termijnen is mogelijk à € 398 of € 265 ex btw. 

Trainingsdata zijn 5 & 26 april en een nog nader af te stemmen live moment

We plannen in totaal 2 live momenten op locatie, in Alkmaar. De sessies vinden plaats met tussenpozen van ongeveer  2 weken om het geleerde in de praktijk te kunnen toepassen en ervaringen met elkaar te delen. 

Ook heb je nog 2x 1:1 sessie die je elk moment kunt inzetten.

Ik wil het exclusief houden en tijdens het oefenen alle deelnemers goed kunnen begeleiden. Daarom zijn er slechts 4 plekken beschikbaar ( nog 3 plekken vrij).

Heb je een vraag of wil je overleggen of deze training iets voor jou is? Stuur mij dan een DM of neem via onderstaande knop contact met mij op.

Lieve groet, Mirjam

Reacties van eerdere deelneemsters

IMG
IMG
IMG

Wat anderen zeggen

Scroll naar boven