Boek Event ‘Je intuïtie als ondernemerskompas’

Laat ik vooropstellen: mijn boek & event zijn niet de oplossing.

Een boek of cursus is nooit de oplossing. Ons hoofd wil dat vaak wel, een snelle oplossing voor onze problemen, voor onze struggles. Maar zo werkt het niet. Het gaat juist om het proces als geheel. Waar dat inzicht uit een boek of die ene vraag uit de cursus aan bijdraagt. 

Ons hoofd wil vaak snel. En het liefst nu. Zeker wanneer je ego zich ermee bemoeit kun je je opgejaagd voelen. Zo van: en wat kan ik nu doen of wat moet ik nu doen? Maar vaak zit in het doen ook niet de oplossing. Die zit juist in het zijn en het laten ontstaan. 

Maar daarvoor is vertrouwen nodig. Vertrouwen op het proces, vertrouwen op je eigen pad en tempo. En vertrouwen op je gevoel. Wil je meer vertrouwen op je gevoel?

Kom dan naar mijn Boek Event op maandag 16 mei van 9:30 tot 12:00. 

FE D E C BCC F EF CE

Hoe verlies je je zelf niet in sneller en harder?

En laten we dat nou soms lastig vinden in de wereld van ondernemen en Instagram. Waar strategieën, funnels en reels je om de oren vliegen. Waar cijfers en marketingplannen de way to go lijken. Hoe blijf je daarin dichtbij jezelf? Hoe zorg je ervoor dat je niet steeds harder en sneller gaat en jezelf verliest in alle successen? 

Het Boek Event een ochtend om te vertragen & weer dichterbij je intuïtie te komen

Tijdens mijn boek event neem ik je mee naar de connectie met jezelf. Een ochtend die je laat voelen wat er kan gebeuren als je jouw intuïtie de ruimte geeft en dingen mogen ontstaan. Een ochtend waarin niks moet, maar juist alles wat er aanwezig is in jou mag zijn, waardoor je juist dieper in aanraking komt met je intuïtie.

Het is een ochtend om te vertragen, met alle aandacht voor jou en wat jij belangrijk vindt. Op een fijne plek met een fijne groep.

Zie ik jou maandag 16 mei?

De ochtend vindt plaat bij de Koffiemolen in Alkmaar en duurt van 9:30 tot 12:00 op maandag 16 mei.

Je investering is: 59 euro ex btw daarbij zit mijn nieuwe boek en heerlijk verzorgde ochtend incl taart:)

mirjam beek slow and grow

Wie ben ik?

Ik ben Mirjam, gecertifieerd coach*. Als klein meisje was ik al ondernemend. Ik heb talloze dingen verkocht, diensten geleverd of dingen gemaakt toen ik pas 8 jaar oud was. Ondernemend bezig zijn was voor mij iets wat normaal was. 

Totdat ik werd meegenomen in de het normale leven, een studie volgde, ging werken, mega snel carrière maakte en in de rat race kwam van de zakelijke wereld en mezelf een beetje verloor. Door een harde klap en les heb ik mezelf terug gevonden. 

Daarom ben ik 5 jaar geleden mijn eigen bedrijf gestart. Want ondernemen is puur jezelf zijn en dingen op jouw manier doen. Dat is waar je de grootste impact mee kunt maken.

In alles wat ik doe kan je mijn unieke mix terugvinden van Slow, Flow & Grow. Wanneer je dit gaat combineren dan groeien zowel jij als je bedrijf.

Ik krijg regelmatig de vraag: Hoe komt het dat jouw bedrijf zo stevig staat? Waarom trek jij zo veel klanten aan die echt bij je passen? Hoe kan het dat jij onderneemt in je eigen tempo en tijd? Hoe doe je dat?

Ik geloof in ondernemen vanuit jezelf en wie jij bent. Maar om dit vooral te doen in een tempo bij dat bij jou past en jezelf niet continu te pushen tot meer en harder. 

Wanneer jij werkelijk weet waar je voor staat en jij dit op jouw authentieke manier doet, dan bied jij de grootste waarde voor jouw ideale klanten en ervaar je flow en groei. Hierdoor zal  je bedrijf jou voldoening, energie en vervolgens resultaat opleveren.

Scroll naar top