Slow Grow Boek Mockup plant

Het boek
'Je intuïtie als ondernemerskompas'

Laat ik vooropstellen: dit boek is niet de oplossing. Een boek of cursus is nooit de oplossing. Ons hoofd wil dat vaak wel, een snelle oplossing voor onze problemen, voor onze struggles. Maar zo werkt het niet. Het gaat juist om het proces als geheel. Waar dat inzicht uit een boek of die ene vraag uit de cursus aan bijdraagt. 

Ons hoofd wil vaak snel. En het liefst nu. Zeker wanneer je ego zich ermee bemoeit kun je je opgejaagd voelen. Zo van: en wat kan ik nu doen of wat moet ik nu doen? Maar vaak zit in het doen ook niet de oplossing. Die zit juist in het zijn en het laten ontstaan. Maar daarvoor is vertrouwen nodig. Vertrouwen op het proces, vertrouwen op je eigen pad en tempo. En vertrouwen op je gevoel. Wil je meer vertrouwen op je gevoel?

Bestel dan nu ‘Je intuïtie als ondernemerskompas’ voor slechts 15,95 euro en krijg 1 boek cadeau. Dus 2 voor de prijs van 1!!! Deze actie geldt t/m 24 december

Al meer dan 900 onderneemsters hebben dit boek gekocht sinds de lancering op 16 mei 2022. En vinden het een aanrader om te lezen.

Hoe verlies je je zelf niet in sneller en harder?

En laten we dat nou soms lastig vinden in de wereld van ondernemen en Instagram. Waar strategieën, funnels en reels je om de oren vliegen. Waar cijfers en marketingplannen de way to go lijken. Hoe blijf je daarin dichtbij jezelf? Hoe zorg je ervoor dat je niet steeds harder en sneller gaat en jezelf verliest in alle successen? 

Herken je dit?

In mijn boek Je intuïtie als ondernemerskompas neem ik je mee in mijn eigen verhaal. Ik deel waarom ik lange tijd niet durfde te luisteren naar mijn intuïtie. Hoe mijn bewijsdrang en belemmerende overtuigingen van ‘hoe het hoort’ mij in de weg zaten. En mijn hoofd zich altijd overal mee bemoeide. Ik deel ook wat er veranderde en waardoor ik steeds meer op mijn intuïtie ging vertrouwen. Het boek bevat dan ook mooie oefeningen om zelf mee aan de slag te gaan. Om even een moment van bezinning en zelfreflectie te nemen.  

Dit boek is voor als jou:

Na dit boek voel jij:

Bestel dan nu ‘Je intuïtie als ondernemerskompas’ voor slechts 15,95 euro en krijg 1 boek cadeau. Dus 2 voor de prijs van 1!!! Deze actie geldt t/m 24 december

 

Book Mockup Slow Grow l peach

Reacties van anderen

Recensie boek 4
Recensie boek 1
Recensie boek 2
Recensie boek 3

Vertrouw op jezelf

“Het boek ademt de zachte en fijne uitstraling die je van mij gewend bent en is voorzien van mooie illustraties. Wanneer jij de tijd neemt voor dit boek en jezelf de ruimte geeft om te voelen, ga je een prachtige reis van inzichten en bezinning tegemoet. Daar mag je op vertrouwen.”

slow and grow mirjam beek

Over mij

Als kind voelde ik veel dingen goed aan. Als we jong zijn staan we allemaal nog veel beter in contact met ons onderbuikgevoel. We zijn nog niet zo sterk beïnvloed door de buitenwereld waardoor luisteren naar onze innerlijke raadgever vaak makkelijker gaat. Doordat ik als kind werd gepest en geleerd heb dat je alleen succesvol wordt door keihard te werken verdween mijn intuïtie steeds meer naar de achtergrond en nam mijn hoofd het over. Ook ik heb lang keuzes gemaakt vanuit mijn hoofd. Ik heb me laten leiden door ‘wat hoort’ en door wat mijn belemmerende gedachten me vertelden. En het afstemmen op je gevoel blijft een proces.

Mijn hoofd met alle stemmetjes zit me nog wel eens in de weg. En natuurlijk gebruik je je gezonde verstand, maar wanneer je keuzes durft te maken vanuit je interne kompas ga je pas écht sprongen maken. Alles verschuift wanneer jij leert vertrouwen op je intuïtie. Omdat ik uit ervaring weet hoe waardevol het is om je intuïtie als ondernemerskompas te gebruiken schreef ik dit boek.

Het boek is bedoeld om een moment van bezinning, rust en groei te creëren. In dit boek herinner ik je aan je innerlijke kompas, die precies weet wat voor jou het beste is. Ik vertel je niet hoe je dingen moet doen, maar geef je de handvatten om dit zelf te ontdekken en ervaren. Ik leer je voelen, ervaren en loslaten waardoor jij gaat ondernemen en leven onder jouw eigen voorwaarden.

Scroll naar boven