Magic Morning‘come back to the inner you'

Wanneer je één met jezelf bent ontstaat er ontspanning en vrede.

Dan kun je zijn en volg je je hart. Dan ben je wie je bent. Dan zet je de mooiste intentie voor jezelf voor dit nieuwe jaar.  Dat is waar het Magic Morning ‘come back to the inner you’ over gaat

Zondag 7 januari 

Yoga studio Kokos, Beverwijk.10:00 – 13:00

97 euro incl. btw er is plek voor 12 mooie vrouwen

IMG

Wie zou je zijn als je nu je koffers pakt en op vakantie gaat naar een plek waar niemand je kent? Een plek waar je niemand bent.

Geen moeder, zus of partner …. Geen collega, ondernemer, of kind van

Wat blijft er  dan van je over? Wie ben jij dan? In al je stralendheid en in al je kracht?

 

Het is een ochtend om diepere lagen aan kijken waardoor jij weer in jouw authentieke kracht komt te staan. We laten patronen en overtuigingen los. En pellen lagen af die zijn ontstaan door je omgeving en de maatschappij 

We gebruiken hiervoor onder andere een energetische reiniging een systemische visualisatie visualisatie. Maar we letten ook erg op wat de groep nodig heeft en welke individuele processen er spelen.

 

Na deze ochtend voel je eigen bedding en jouw inner power. Maar vooral voel jou jouw energie weer stromen. En ga jij opgeladen, ontspannen en bekrachtigd in jouw unieke fantastische zelf weer naar huis.

Magical Morning ‘come back to the inner you!’ 

Zondag 7 januari

Yoga studio Kokos, Beverwijk 10:00 – 13:00

97 euro incl. btw er is plek voor 12 mooie vrouwen.

Inclusief heerlijke gezonde lekkere dingen

DSC

Wie zijn wij?

Het retreat ‘come back to the inner you!’  is een co-creatie tussen Rosie de Haas bekend van verbinden in liefde Sisterhood, en Holistic mom circles. En Mirjam Beek een fantastische energetisch & systemisch coach die de kracht van juiste vraagstelling combineert met hypnose, chakra’s en opstellingen. Zodat je echt tot je kern komt.

Scroll naar boven