Deep Dive Traject

We zoeken allemaal naar antwoorden voor ons bedrijf. Wat je wilt, je aanbod, hoe het eruit moet zien, hoe je kunt groeien.

Maar je zoekt het op de verkeerde plek. Je zoekt het buiten jezelf. Nog een strategie. Nog een aanpassing. Je kijkt even bij een ander. Alsof daar de oplossing ligt.

Maar de antwoorden zitten in jezelf. Dat weet jij ook.

 

Mirjam

Ik laat je voelen waar je potentie zit

Waar je groei zit. Wat je mag doen.

Voorbij dat ‘slimme’ hoofd. Terug in je lijf, terug in je lichaam, want het is zo wijs.

We raken het aan. Zodat je voelt waar het werkelijk omgaat. En je weet wat je te doen hebt.

 Dan stroomt het. Moeiteloos. Dan kan je ZIJN. Dan zijn er antwoorden.  Dan is er groei. Energie. Voldoening.

Dan kom je in actie. En ook dat doen we samen. 

Want we gaan ook praktisch en (strategisch) inhoudelijk aan de slag. 

 

6 weken persoonlijke coaching

mirjam slow and grow

Even praktisch

Ik begeleid je met mijn 1;1 coaching, aangevuld met systemisch- en lichaamsgericht werk. Onderdeel van mijn coaching zijn de ene keer ook begeleide meditaties, een andere keer werken we mogelijk met je Chakra’s of spreek ik een yoga nidra oefening voor je in. Wat nodig is, en helpend voor jou, om in de volste versie van jezelf te stappen.

Er is ook een praktisch en inhoudelijk element aan verbonden (denk aan je niche klant, aanbod bepaling, prijzen, zichtbaarheid), waarbij ik je zal stimuleren om vanuit de juiste energie te gáán.

Reacties van anderen die ik eerder coachte

appjes flow programma
IMG
IMG
review flow programma

 Ik heb Mirjam haar coaching in geschakeld toen ik zelf in een onrustige periode zat. Ik kwam er zelf absoluut niet meer uit en daarom heb ik haar ingeschakeld. Ik had veel ideeën in mijn hoofd maar ik kon ze niet plaatsen en keuzes maken. 

Het was chaos en ik was heel onrustig maar door Mirjam werd ik gedwongen om terug te gaan naar de kern, te voelen en vooral slowing down. Ik voelde in het begin veel weerstand en pas toen ik die weerstand losliet en echt tot stilstand kwam, lukte het mij om van die chaos te voelen wat ik echt wilde en wat goed voelde. Niet alleen de coaching en de werkboeken zijn enorm waardevol maar ook het proces wat erna in werking wordt gezet is goud waard. En soms ook een beetje confronterend maar dat mag en hoort er allemaal bij!

Ik ben Mirjam enorm dankbaar voor haar guidance, kennis & warme persoonlijkheid! Ik zag door alle bomen het bos niet meer maar door Mirjam kon ik weer genieten van alle bomen in het bos. Haar rust en kalmte zorgde ook voor rust en kalmte bij mij. Exactly what I needed.

Ik gun elke ondernemer die door de bomen het bos niet meer ziet, de coaching van Mirjam. Of je nu startend bent of al langer onderneemt, het is het beste cadeau die je jezelf kan geven! Gegarandeerd succes als je all in gaat en dat ga je 😊

saskia logeman

Saskia Logeman, The Road2

mirjam beek slow and grow

Wie ben ik?

Ik ben Mirjam, gecertifieerd coach*.

Toen ik 5 jaar geleden mijn eigen bedrijf startte, ben ik de innerlijke reis met mezelf aangegaan. En ik weet inmiddels, daar zit je groei. Je kunt met de meest fantastische plannen en strategieën werken maar als jij het diep van binnen niet (meer) voelt, dan gaat dit je tegen staan, dan gaat het schuren. De enige weg is dan naar binnen toe. Naar je wie werkelijk bent of wellicht mag zijn, van daaruit staat de ruimte voor groei. Ik help je hierbij, door dieper en verder te gaan dan de meeste coaches. 

Veelgestelde vragen

Zeker als je voelt na deze 6 weken dat je nog niet klaar bent, dan stemmen we samen af hoelang je wilt verlengen.

Zeker weten! Vul hieronder het contactformulier in en dan plannen we samen een kennismakingsgesprek in. In dat gesprek kijken we samen wat jij nodig hebt en of ik je hierbij kan helpen.

Ja, ik coach op beiden en heel intuïtief. Ik voel en hoor wat er in het moment nodig is bij jou om keuzes te maken en actie te ondernemen zodat je antwoorden vooral uit jezelf haalt. Dat is soms strategie maar veel vaker mindset. Ik coach veel op een fijne rustgevend locatie of buiten in de natuur. Deze plekken helpen mij om gebruik  te maken van systemisch of lichaamsgericht werk  om dieper gelegen patronen te aan te kijken.

Neem contact op met Mirjam

Wil je graag mee doen aan het Deep Dive Traject, maar zou je van tevoren graag even met mij sparren om af te stemmen of dit het juiste besluit is? Vul het formulier in en ik neem binnen 24 uur contact met je op om een afspraak in te plannen. 

Wat anderen zeggen

Scroll naar boven