1 daagse ‘ Deep Dive Dag’

Diep van binnen weet je wat je te doen hebt met je bedrijf. Maar in de waan van alledag raak je verstrikt. In je hoofd. In je gedachten. Raak je jezelf kwijt. Ben je hard aan het werk, pure wilskracht, ipv te luisteren naar wat je gevoel en je lichaam je écht wil vertellen.

Tijdens deze 1-daagse Deep Dive Dag laat ik je voelen en ervaren waar het in jou en in jouw bedrijf, werkelijk om gaat.

Want laten we eerlijk zijn, je gaat iets uit de weg. Iets in jou. Die spirituele kant in jou misschien wel, die er wel zit, of iets anders. Die kant die jezelf nog niet durft te omarmen. Niet durft te laten zien.  Daar zit jouw groei. Dat is jouw pad.

Zaterdag 28 januari van 9:30 -16:00 De Berkely, Bergen. Nog 1 plekje vrij.

Mirjam
Hoe kan het ooit stromen, als jij een stuk van jezelf niet omarmt…

Ik laat je werkelijk voelen waar jouw potentie zit. Voorbij dat ‘slimme’ hoofd. Terug in je lijf, terug in je lichaam, want het is zo wijs. We raken het aan. Want echt, als je dat weer kan voelen, ook al is het maar een split second, dan is er oneindig veel mogelijk. Dan is er oneindig veel tijd. Dan is er genoeg. Dan stroomt het. Moeiteloos. Dan kan je ZIJN. Dan zijn er antwoorden. En weet je precies wat je te doen hebt. 

Ik beloof je. Je gaat het ervaren.

Zaterdag 28 januari van 9:30 -16:00

Samen met mij. 

En maximaal 8 andere ondernemers. Er is nog 1 plekje vrij.

Op een prachtige locatie, in De Berkeley in Bergen (NH). Geheel verzorgt met gezonde lekkers en lunch

Jouw investering 159 euro ex btw

Op deze dag gaan we op een diepere en onbewuste laag aan de slag d.m.v. on the spot coaching, systemisch werk (opstellingen) en lichaamsgericht werk. Voor jou. Als jij voelt dat jij jezelf kwijt bent. Als je te veel in je hoofd zit, ipv te luisteren naar je gevoel. Als je voelt dat er meer is dan wat je nu doet. En misschien geeft je lichaam al wel signalen: hoofdpijn, vermoeidheid of een kort lontje. Maar het lukt je niet om dat patroon te doorbreken. Na deze dag kan je dit wel♥

 

Mirjam

Wie ben ik?

Ik ben zo iemand die die leeuw in zich heeft, een zonnekind zeggen ze ook wel. Ik voelde feilloos alles aan, straalde en had altijd een lach op mijn gezicht. 

Als we jong zijn staan we allemaal nog veel beter in contact met ons gevoel. Zijn we erg in verbinding met wat we voelen en ons lijf. We zijn nog niet zo sterk beïnvloed door de buitenwereld, waardoor luisteren naar onze innerlijke raadgever vaak makkelijker gaat. Doordat ik als puber werd gepest en geleerd heb dat je alleen succesvol wordt door keihard te werken verdween mijn intuïtie en spiritualiteit steeds meer naar de achtergrond en nam mijn hoofd het over. Op momenten als ik mezelf rust gunde, me terug trok of in de natuur was stond ik binnen no time weer in verbinding met mijzelf. Dan vond ik de klavertjes vier, mijn tekens, en kon ik voorvoelen wat er zou gebeuren.

Langzaam begon ik het  toe te passen bij mijn klanten. Dit voelde natuurlijk.  Alleen hiermee naar buiten treden en het volledig omarmen dat deed ik niet.  Want wat als ik hier anderen mee wegjaagde? Als ik als te zweverig werd gezien? Iemand die maar vage dingen deed. 

Totdat ik er niet meer om heen kon gaan. Het is zo wie ik ben.  Het zorgt er alleen maar meer voor dat ik mijn acties kan doen vanuit de juiste energie.

Alles verschuift wanneer jij leert vertrouwen op je intuïtie en wat je lijf je zegt. Dan ga je ervaren dat je hierop altijd kunt intuïnen. Dat het er altijd is en altijd kan stromen. Ook als je vast zit, juist dan.

Alles is er al. Je hebt het alleen te voelen. Te zien. Ernaar te handelen. Jezelf  aan te kijken, voorbij patronen, overtuigingen of alles waarvan je denkt dat het ‘hoort’ of ‘slim’ is. Dat vraagt de juiste liefdevolle begeleiding. En daar help ik je bij.

Scroll naar boven