FLOW PROGRAMMA

Van sprinten en brandjes blussen naar focus en rust in je bedrijf.

Je wilt succesvol ondernemen, maar raakt overspoeld van alles dat je ‘moet’ doen om je bedrijf op koers te houden. Eigenlijk heb je vooral veel ideeën en weet je niet goed waar je moet beginnen.

En wat is succes eigenlijk? 10k omzet per maand? Elke dag online zijn? Je wil van je passie je bedrijf maken, maar tegelijkertijd word je onzeker van je grootse plannen en goedbedoelde kritische adviezen van je omgeving.

Succesvol zijn, is leven en ondernemen op je eigen manier.

Als Business & Mind Coach help ik wekelijks tientallen vrouwen met het succesvol runnen van hun bedrijf. Op hun eigen manier en op hun eigen tempo. Met een stevige basis trek je klanten aan die bij jou passen op een manier die bij jou past.

In het Flow Programma leer ik je hoe je dit doet. Vier maanden lang werk je aan jouw authentieke bedrijfsconcept waarin jouw talenten, passies en voorwaarden voor een fijn leven samenkomen.

Creëer vanuit flow en rust een leven dat echt bij je past.

Herken je dit?

Je wilt zo graag ”succesvol” ondernemen, maar je raakt overspoeld door alles wat er op je af komt, waardoor je maar lukraakt dingen probeert. Er zit voor je gevoel geen structuur in en je stelt niet de juiste prioriteiten.
Je wilt vooruit en je kunt moeilijk loslaten waar je mee bezig bent. Je blijft maar doorgaan, ook al zit je vast. Een moment voor rust en reflectie gun je jezelf niet.
Je bent  goed in wat je doet. Maar hoe breng je dit over online? Je blokkeert regelmatig als je een post wil plaatsen op Instagram.
Je bent of wilt niet gaan ondernemen om altijd maar keihard te werken. Maar toch werk je veel meer dan je zou willen en wil je snel te veel. Bovendien staat je hoofd eigenlijk altijd aan, ook als je vrij bent.
Je loopt rond met vragen als is dit een passend productaanbod, wat is de juiste prijs en schrijf ik teksten die kloppen? Als je al wel dingen op papier hebt staan dan twijfel je of het wel goed is en ga je er weer aan schaven.
Je wilt geloven in jezelf. Je wilt geloven dat jij ECHT iets te brengen hebt. Want soms twijfel je daar nog aan. Wie ben ik nou? En wie ben ik om dit te claimen of doen?
Je besteedt veel tijd aan social media, voornamelijk door te scrollen en je te vergelijken met anderen. Je bent op zoek naar een manier hoe je jezelf op een fijne maar unieke manier kunt laten zien.  Je bent op zoek naar jouw eigen manier.

 

Het is tijd voor jouw volgende stap!

Je voel je aan alles dat het jouw tijd is om stappen te zetten voor jouw bedrijf.  Om te gaan ondernemen vanuit je hart, om impact te maken en om de wereld een stukje mooier te maken.

Je loopt vast op meer, groter, beter en sneller. Je weet dat harder werken niet de oplossing is. Je weet dat je keuzes moet gaan maken voor jezelf, voor je bedrijf en dat je grenzen mag gaan stellen.

Je wilt genieten van ondernemen, voldoening krijgen uit wat je doet en tijd besteden aan dingen die echt bijdragen aan de groei van jouw bedrijf. Je wilt jezelf een goed salaris uitkeren, met ruimte om te investeren in je bedrijf en je persoonlijke ontwikkeling. Maar bovenal genoeg tijd over voor je partner, gezin, vrienden en ontspanning.  

In dit programma leer ik je de stappen die ik gezet heb. Ik leer je ondernemen vanuit de juiste focus en mindset. Bovendien leer ik je niet alleen alles voor een succesvol bedrijf, ik leer je ook hoe je persoonlijk kunt groeien en hoe je een stevige fundament maakt voor jouw bedrijf.  Op een manier die bij jou pas, vanuit flow en rust met structuur. Waardoor jij consistent de allerleukste klanten aantrekken met een  strategie die niet bestaat uit ‘’trucjes’’ maar die authentiek en 100% jij is.

 

– Soraya van Kooij, Blooming Blissness –

Mirjam heeft me laten zien dat mijn manier de enige juiste manier voor mij is

Al jaren sluimerde er een gevoel bij mij. Zo’n gevoel dat mijn werk niet is waarvoor ik op de aardbol ben. Ik had al veel side-projecten geprobeerd, maar niks werd echt serieus of was het toch niet helemaal. Ik wist wel dat het in me zat, maar ik kreeg het er gewoon niet uit.

Bij Mirjam had ik gelijk een heel goed gevoel. Met behulp van de werkboeken en opdrachten ga je met Mirjam net een stukje dieper en kom je echt bij je kern terecht. Wat je drijft, waar je van ‘aan’ gaat en hoe je dat kunt vertalen naar een eigen bedrijf. Ik vond het daarbij ontzettend leuk om ook contact te leggen met andere coachees van Mirjam; het is een echte toevoeging dat Mirjam dit faciliteert! Het voegt zoveel toe om met anderen in contact te zijn die dezelfde fase door aan het lopen zijn.

Gedurende het Flow programma kwam ik erachter dat ik vol oordelen zat over het ondernemen en het hebben van een eigen bedrijf. Dat er 1 gouden manier was om dit te doen en dat ik daar niet voor was weggelegd. Maar Mirjam heeft me laten zien dat mijn manier de enige juiste manier is. Ze stimuleerde me om in mijzelf op zoek te gaan. Hoe zou ik willen ondernemen? En hoe zou dat eruit zien.

Nu sta ik ingeschreven bij de KVK, doe ik een opleiding tot hypnotherapie en geef ik binnenkort mijn eerste workshop. Ik wil van betekenis zijn voor vrouwen die vanuit zelfliefde en intuïtie hun leven willen gaan leiden. Iets wat ik zelf ook heb moeten leren toen ik uit een depressie klom.

Het traject bij Mirjam heeft me niet alleen de (praktische) basis voor mijn bedrijf gegeven, maar ik heb een stuk persoonlijke ontwikkeling mogen doormaken. Het hele traject was voor mij een uitdaging om mijn eigen pad, gevoel en intuïtie te blijven volgen. Zonder afgeleid te worden door ‘hoe het hoort’. Ik stap nu met de volste zelfvertrouwen het ondernemerschap in!

 

Wat leer je in het Flow programma?

In 8 stappen naar een concreet bedrijfsconcept en een goede omzet & inkomen

1: JIJ ALS ONDERNEMER

Een succesvol bedrijf begint bij jou! We kijken als allereerste naar wie jij bent. Wat zijn jouw talenten, waar ben jij goed in en wat drijft jou? Maar ook onder welke voorwaarden wil jij werken en leven? En we staan stil bij hoe jij rust kun in bouwen in je bedrijf en in je leven.

2: JOUW BEDRIJFS-FUNDAMENT

We maken jouw bedrijfsfundament scherp zodat er een stevig basis staat, maar kijken ook naar jouw verhaal en boodschap. Welke visie en missie heb jij? Waarom doe je wat je doet en hoe kun je dit vertalen naar jouw bedrijf?

3: JOUW IDEALE KLANT

Wie is jouw ideale klant? Met welke sturggels en problemen lopen zij rond. En welke toegevoegde waarde heb jij voor jouw klant? Ik leer jou hoe jij jouw doelgroep echt goed leert kennen en deze specifiek en concreet maakt. Zodat je ze op jouw eigen manier kunt aantrekken.

4: JOUW PRODUCTAANBOD

We maken een aantrekkelijk aanbod wat past bij jouw ideale klant, maar ook volledig bij jou. We staan stil bij jouw prijzen en maken een vruchtbaar verdienmodel. Hiermee onderscheid jij je juist van de concurrentie en bied je een onweerstaanbaar resultaat voor jouw klant.

5: FOCUS & DOELEN STELLEN

In deze module duiken we in het bepalen van je doelen, hoe je deze daadwerkelijk haalt en hierop focus aanbrengt. Dit plan is jouw leidraad en helpt je bij het maken van je keuzes en groei van je bedrijf.

6: EEN MINDSET DIE JE HELPT GROEIEN

Eigenlijk het allerbelangrijkste is  je mindset. Deze houdt je vaak klein of helpt je er aan herinneren waarom dingen niet zouden kunnen.  Daarom gaan we hiermee aan de slag.  We gaan werken aan een mindset die je niet tegenhoudt, maar je laat geloven in jezelf. Ik laat je voelen dat je mag vertrouwen op je intuïtie. Dat je je boodschap ten volle mag delen en zodat jij een inspirerend voorbeeld bent.

4: JOUW PRODUCTAANBOD

We maken een aantrekkelijk aanbod wat past bij jouw ideale klant, maar ook volledig bij jou. We staan stil bij jouw prijzen en maken een vruchtbaar verdienmodel. Hiermee onderscheid jij je juist van de concurrentie en bied je een onweerstaanbaar resultaat voor jouw klant.

5: FOCUS & DOELEN STELLEN

In deze module duiken we in het bepalen van je doelen, hoe je deze daadwerkelijk haalt en hierop focus aanbrengt. Dit plan is jouw leidraad en helpt je bij het maken van je keuzes en groei van je bedrijf.

6: EEN MINDSET DIE JE HELPT GROEIEN

Eigenlijk het allerbelangrijkste is  je mindset. Deze houdt je vaak klein of helpt je er aan herinneren waarom dingen niet zouden kunnen.  Daarom gaan we hiermee aan de slag.  We gaan werken aan een mindset die je niet tegenhoudt, maar je laat geloven in jezelf. Ik laat je voelen dat je mag vertrouwen op je intuïtie. Dat je je boodschap ten volle mag delen en zodat jij een inspirerend voorbeeld bent.

7: JOUW KLANTREIS

Om ervoor te zorgen dat je consistent klanten aantrekt die bij jou passen leer je in deze module hoe jij een klantreis maakt op een manier die voor jou goed voelt. Hier zijn namelijk talloze manieren voor. Dus we kijken echt wat bij jou past.

8: SALES

In deze module leer ik je alles over voeren van een goed sales gesprek zonder dat je pusherig hoeft te zijn. Ik leer je om te verkopen vanuit verbinding. En ik ga je leren dat sales-gesprekken met een potentiële klant ontzettend leuk kunnen zijn. Ik leer je dit te doen op een manier die bij jou past, zonder trucjes of gladde praatjes, maar vanuit flow en met vertrouwen. Waardoor jij een overtuigende JA krijgt in jouw salesgesprekken!

9: SOCIALE MEDIA & JOUW IDEALE KLANT BEREIKEN

 In deze module leer ik je hoe je zichtbaar kunt zijn op social media zonder jezelf erin te verliezen en verkoperig over te komen. Wat deel je wel en wat niet? Hoe vaak moet je zichtbaar zijn? Maar bovenal: hoe doe je het op je eigen manier, zodat het fijn voelt en je vertrouwen hebt in je eigen zichtbaarheid.

Tevens kijken we hoe jij in contact komt met jouw ideale klant en hoe jij jouw aanbod kunt lanceren. Dit doen we vanuit focus, zonder talloze dingen te moeten of uit te proberen. Want vanuit focus kun jij jouw klant echt bereiken en je met je klant verbinden.

Wat zeggen klanten tijdens het programma over mij:

Wat levert het Flow programma je op:

Tijdens het Flow programma ga ik vier maanden samen met jou en je bedrijf op pad. Ik beantwoord je vragen, coach je, begeleid je en ben er op de momenten als je me nodig hebt.
Een stevig fundament van je bedrijf, waardoor je missie volledig tot zijn recht komt. Hierdoor groeit je bedrijf en trek je klanten aan die ècht bij jou passen.
Ik leer je je ideale klanten door en door kennen waardoor ze zich echt met jouw verbonden voelen en ze met jou aan de slag willen gaan.
Een stevig product aanbod waar je helemaal blij van wordt en je ideale klant ook.
Ik leer je minder moeten, ik leer je nee te zeggen en besluiten nemen. Ik leer je weer van je hoofd naar je gevoel te gaan en te vertrouwen op jezelf. Waardoor jij de regie pakt over jouw bedrijf en je een nieuwe mindset hebt.
Ik leer je focus aan te brengen. Focus is essentieel, eerst één ding goed aanpakken en dan pas het volgende doen. Waardoor je echt impact gaat maken en je niet 1001 en dingen probeert of door elkaar doet. 
Je verdient geld met hetgeen jij het allerleukste vindt om te doen en waar jij goed in bent.
Maar het allerbelangrijkste: na het programma ga jij vol zelfvertrouwen aan de slag. Je laat je niet meer gek maken door wat anderen doen.  Je bent trouw aan jezelf en wat jij wilt. Je leeft en werk op jouw voorwaarden en je durft krachtige keuzes te maken. Niet omdat het zo hoort, maar omdat jij het zo wilt.

Aan het einde van dit programma hebt je een aanbod uitgewerkt wat klopt bij waar jij voor staat. Je strategie klopt bij jouw voorwaarden en je hebt glashelder hoe klanten bij je komen die echt bij passen. Je onderneemt vanuit vrijheid, flow en energie. En hebt volop plezier in het ondernemen.

Wat krijg je in het programma?

4 maanden coaching waarin ik jou perosonlijk begeleid en we samen bepalen wat jij echt nodig hebt;

9 modules met videolessen, praktische werkboeken en opdrachten. Je leert hoe je praktisch je eigen bedrijf opbouwt, dingen neerzet en dit alles door dichtbij jezelf te blijven;

Om de week een online 1-op-1 call van 30 minuten (8 in totaal);

2 coachingsmoment van 1,5 uur (online of op mijn locatie);

Feedback op al jouw opdrachten;
Toegang tot de besloten Flow community op Facebook. Hier kan je met  andere likeminded ondernemers verbinden  en deel ik extra vragen of inzichten met je;
Je mag mij gedurende de 4 maanden al jouw vragen per mail of app aan aan mij stellen en ik reageer door de weeks binnen 24 uur;
1x 60minuten Grow sessie na afloop t.w.v. €179 ;
Elke 3 weken een groepscoachingsessie/ masterclasses via Zoom. Hierin worden al jouw vragen beantwoord en geef ik je extra tips en tools;

EXTRA

  • BONUS 1: je krijgt ook toegang tot twee bonus modules ter waarde van €79
      • Bonus 1: The Work
      • Bonus 2: Money mindset & Geldovertuigingen
  • BONUS 2: Heb je wel eens gehoord van mijn journal? Die krijg je ook gratis als je meedoet. In het begin van het boek staan al een aantal vragen die je meteen stof tot nadenken geven. En verder is het gewoon een hele fijne planner.
  • BONUS 3: Je krijgt direct toegang de online training Slow & Grow Methode t.w.v. € 59. Hierin laat ik je van je hoofd naar je hart gaan en voelen op welke manier je wilt leven en ondernemen. ‘ (mocht je deze  training al hebben aangeschaft dan wordt dit bedrag in mindering gebracht op de prijs);

En daarbij krijg je twee jaar lang toegang tot alles! Dat betekent dat je na deze 4 maanden toegang blijft houden tot ALLES (+ toekomstige updates, zodat je altijd actuele kennis bij de hand hebt). Je kunt alles dus op jouw eigen tempo volgen;

De investering bedraagt  € 2995,- exclusief BTW. (betalen in 4 termijnen is mogelijk).

– Denyse Gijzen, Happy feather –

”Ik begon echt met een chaotisch hoofd vol ideeën en met twijfels van wat ik nou echt wil qua onderneming. Ik ben heel blij dat ik de stap genomen heb om mezelf dit traject met Mirjam te gunnen want het heeft me persoonlijk en als beginnende ondernemer zo laten groeien!

Door haar fijne werkboeken, de persoonlijke sessies en het doorvragen heeft Mirjam me zoveel inzicht, vertrouwen en tools gegeven om nu te weten wat ik wil en de hobbels die je ziet weg te nemen. Ik weet nu helder waar ik voor sta en wat ik wil.

De manier hoe Mirjam het aanpakt vind ik zo fijn. Je voelt je gelijk op je gemak bij haar en de combinatie van haar warme betrokken kant maar ook haar praktische en daadkrachtige kant en scherpe reflectie is denk voor veel vrouwen een top combinatie. Ze laat je echt voelen, onderzoeken in je eigen tempo en zorgt dat je echt bij jezelf blijft, bij je eigen kracht komt.

Dankbaar dat ik dit heb kunnen doen en wat het me heeft gebracht. En gun dit voor heel veel vrouwen die vastlopen in het ondernemen want dat is echt een cadeau aan jezelf. Nogmaals bedankt to let me Grow in mijn eigen tempo 😘”

Je hebt nu 2 keuzes:

Je kunt door blijven gaan met wat je al deed en je kunt hopen dat het vanzelf goed komt. Of je neemt actie en gaat echt voor die transformatie naar meer vrijheid, flow en rust.

Wil je leven in jouw eigen ritme, minder moeten en vooral doen waar jij goed in bent? Ben je bereid om te gaan voor jouw droom, jouw bedrijf, om keuzes hiervoor te maken en om echt aan de slag te gaan en hiervoor verantwoordelijkheid te nemen? Dan help ik je daar ontzettend graag bij!

– Johanna Pleun, Unlock the lioness whitin –

Soms lopen mensen je leven binnen en dan weetje gewoon dat het “klopt”. Voor mij was jij dat. Ik wist vanaf jouw eerste berichtje, dat het “klopt” tussen ons. Ik wist dat ik met jouw sturing mijn bedrijf verder kon brengen. Ik was maar net begonnen met mijn bedrijf opzetten en ik ben iemand die heel langzaam groeit, maar door de online wereld krijg je het idee met alle advertenties dat er allerlei magic “pills” bestaan die ik natuurlijk wilde volgen. Ik kocht cursussen, keek video’s en noem het maar op. Ik raakte daardoor een beetje verdwaald en begon mijn eigen stem te negeren voor mijn bedrijf omdat ik geen idee had hoe ik kon ondernemen vanuit mijn kern. Klanten gingen “niet snel genoeg” dus ik wisselde snel van aanpak omdat ik dacht dat hoe ik het deed niet werkte. Ik ging twijfelen.

Met jou, Mirjam, heb ik geleerd dat ook ondernemen iets is wat je doet met jouw hele zijn. Met wie jij bent. Jij hebt me geleerd dat ook met het bouwen aan je bedrijf het oké is als je oprecht in jouw eigen tempo gaat. En dat voel ik ook écht zo. Ik groei nu online “langzaam” en in de échte wereld (offline) heel erg hard. En ik vind het fijn. Het voelt goed. Het voelt geweldig. Dit is mijn manier, mijn tempo, mijn journey. Dankzij jou kon ik mijn hersenspinsels en gevoelens kwijt op deze reis en jij hebt me geen moment beoordeeld, juist geprikt waar het nodig was, de vragen gesteld die gevraagd moesten worden. En daardoor zijn we diep gegaan, ook in hoe ik mezelf laat zien in mijn bedrijf en hoe ik tot de dag van vandaag ben. De openheid die ik toon, de manier waarop ik mezelf laat zien, de kracht die ik voel online, maar ook de rust als ik er gewoon even niet ben en diep vanbinnen weet: dit is oké, dit is mijn manier.

Lieve Mirjam, dankjewel voor jouw rol, jouw deel op mijn reis. Dankjewel voor jouw kracht & zachtheid te samen. Dankjewel voor al jouw (confronterende) vragen, jouw liefde, jouw rust, jouw vertrouwen in mij om te groeien zoals het voor mij goed voelt. Dankjewel voor wie jij bent en hoe jij startende ondernemers zoals ik, het platform gunt om te groeien & te stralen.

Wie ben ik?

Ik ben Mirjam, gecertifieerd coach*. Als klein meisje was ik al ondernemend. Ik heb talloze dingen verkocht, diensten geleverd of dingen gemaakt toen ik pas 8 jaar oud was. Ondernemend bezig zijn was voor mij iets wat normaal was. Totdat ik werd meegenomen in de het normale leven, een studie volgde ging werken, mega snel carrière maakte en in de rat race kwam van de zakelijke wereld en mezelf een beetje verloor. Door een harde klap en les heb ik mezelf terug gevonden. Daarom ben ik in 2017 mijn eigen bedrijf gestart. Want ondernemen is puur jezelf zijn en dingen op jouw manier doen. Dat is waar je de grootste impact mee kunt maken.

In alles wat ik doe kan je mijn unieke mix terugvinden van Slow, Flow & Grow. Wanneer je dit gaat combineren dan groeien zowel jij als je bedrijf.

Ik krijg regelmatig de vraag:

Hoe komt het dat jouw bedrijf zo stevig staat?
Waarom trek jij zo veel klanten aan die echt bij je passen?
Hoe kan het dat jij onderneemt in je eigen tempo en tijd?
Hoe doe je dat?

Ik heb geleerd dat hard werken, veel werken je ontzettend succesvol kan maken, maar dat je uiteindelijk jezelf voorbij rent. Ik heb dit mogen ervaren door een keiharde les. Hieruit is 4 jaar geleden de basis van mijn bedrijf ontstaan. Waarin ik ben gestart als loopbaancoach en na 2 jaar de overstap heb gemaakt naar Business  Coach.  Ik geloof in ondernemen vanuit jezelf en wie jij bent. Maar om dit vooral te doen in een tempo bij wat bij jou past en jezelf niet continu te pushen tot meer en harder. Wanneer jij werkelijk weet waar je voor staat en jij dit op jouw authentieke manier doet dan biedt jij de grootste waarde voor jouw ideale klanten en ervaar je flow en groei. Waardoor je bedrijf voldoening, energie en winst voor je opleveren.

*Ik heb 8 jaar ervaring als coachend leidinggevende in een coporate omgeving en de STIR-gecertificeerde opleiding afgerond (een onafhankelijk keurmerk voor supervisoren, coaches en overige professioneel begeleiders in Nederland).

Dit zeggen mijn klanten over een samenwerking met mij:

Wat is er nou zo mooi aan met Mirjam werken?

Nou..

Mirjam.

Ja, Mirjam die heeft vakinhoudelijke kennis 

en Mirjam zorgt voor resultaat.

Ja, dat klopt.

Maar Mirjam begrijpt vooral,

Mirjam begrijpt dat JIJ achter het verhaal zit.

Mirjam begrijpt dat JIJ tegen dingen aanloopt.

Echte dingen.

Dingen van het hart.

Niets is gek.

Alles mag er zijn.

Alles is zoals het is.

En vanuit daar

Ga je samen met Mirjam op reis.

Samen op reis naar JOUW droomleven!

 

Rianne Studio Tjilp

Voordat ik aan het Flow Programma begon wist ik dat ik graag voor mijzelf wilde beginnen, maar hoe en wat, dat was onduidelijk. Na ruim 20 jaar in loondienst was het in oktober 2020 precies Mirjam die op mijn pad kwam, en haar enthousiasme overtuigde mij om aan het Flow programma te beginnen! Door stap voor stap haar programma te volgen, leerde ik steeds meer over mijzelf, kreeg ik een prachtige blauwdruk, en weet ik nu hoe ik mijn doelen en dromen kan realiseren.

 

De werkboeken, de feedback die je van haar krijgt, en ook de zoomsessies zijn waardevol, en afwisselend tegelijk. Ik vond het fijn om veel persoonlijk contact te hebben.

Mirjam heeft mij mee op reis genomen, en door haar stap voor stap programma, goede vragen en soms een zetje in de rug heb ik nu een prachtig fundament voor mijn eigen bedrijf! Vrouwen helpen op de weg naar financieel inzicht en vrijheid, dat is mijn missie, iets wat dichtbij mijn hart ligt, en waar ik de komende jaren hard mee aan de slag ga! Mijn baan in loondienst heb ik ondertussen opgezegd, nu kan ik er helemaal voor gaan!

Ik wil Mirjam dan ook super bedanken voor dit mooie programma, en kan iedereen van harte aanbevelen om er ook in te stappen!
Het is soms eng om voor jezelf te kiezen, maar dit zo waardevol voor je zelfontwikkeling, en om je dromen waar te maken!

Jolanda Paans

“Ik ben in Mirjam haar coachingprogramma gestapt, omdat mijn huidige bedrijf Eventic zwaar door de corona getroffen was en ik niet verder kon in de evenementen branche hiermee. Ik was opzoek naar een business coach die me kon helpen naar een ommezwaai in mijn bedrijf, maar eigenlijk ook in mijn leven. Ik heb er niet lang over na hoeven denken. Ik maak dit soort beslissingen namelijk op gevoel en alles wat ik las was gelijk raak. Toen ik Mirjam sprak was ik er ook binnen een paar minuten uit. En wat ben ik blij met mijn keuze!”

”Mirjam leert me te onthaasten en m’n bedrijf in te delen met mijzelf op de eerste plaats. Ook graaft ze dieper dan dat je zelf op dagelijkse basis gaat. Hierdoor heb ik een verlangen wat diep weggestopt in mij zat de werkelijkheid laten worden. Ik ben een totaal nieuw bedrijf gestart, wat ontzettend goed bij mij past en waarin ik mijn ervaring kan delen met jonge ondernemers als business coach. Tijdens het traject had ik zelfs al mijn eerste nieuwe klanten binnen. Doordat je elke 2 weken een sessie hebt blijf je in verandering en groei je.”

”Het is daarom ontzettend waardevol om jezelf dit traject te gunnen. Het verandert niet alleen je bedrijf maar je hele leven. Want als je niet precies weet waar je nu staat met je bedrijf of te starten bedrijf of waar je na toe wilt, na dit traject weet je het wel! Daarbij is Mirjam gewoon een heel meelevend, empatisch maar ook energiek persoon die je to the point helpt.”

Inge de Jong, Businesscoach

“Ik had een goede leidinggevende kantoorbaan, met financiële zekerheid en veel uitdaging, maar ook veel stress. Ergens onderweg was ik mezelf kwijt geraakt en rende ik alleen nog maar rond, zonder tijd voor mijzelf. Mirjam heeft mij geholpen om eens stil te staan en na te denken over wat ik dan mis, want is dan ‘tijd voor jezelf’? Waar word je dan gelukkig van?

Mirjam neemt je mee in een traject van reflectie op je huidige situatie, je ideale situatie en de weg daartussen.
En nu, een jaar later, ben ik rustiger, maak ik tijd voor mijn hobby en is het zelfs gelukt om mijn hobby om te zetten in mijn eigen bedrijf en ik heb mijn kantoorbaan opgezegd! Ik ben zo blij en trots!

Ik word helemaal blij als ik terugkijk op het afgelopen jaar! Mirjam, ik ben je zeer dankbaar voor je steun, de uitdagende vragen en energie!

Ik blijf je volgen, want misschien kun je in de toekomst nog meer voor mij betekenen. Maar nu ga ik eerst genieten en trots zijn op wat ik heb bereikt :-)”

Jessica Mudde, Little JJ

Ik was op een punt in mijn leven dat ik wist dat hetgeen wat ik nu deed, werken voor de baas, niet hetgeen was wat ik heel mijn leven wilde blijven doen. Door een heftige periode in 2017 waarin ik mijn zoontje tot twee keer toe in een periode van 5 maanden bijna ben verloren, had ik me volledig op mijn werk gestort. Doordenderen en niet stil staan, niet nadenken over datgene wat was gebeurd, vooral lekker wegstoppen en mezelf wegcijferen, maar hard werken voor de baas. Dat brak me op en ik heb toen ook mijn leidinggevende functie neergelegd en ben een andere (rustigere) functie vanuit huis gaan doen. Ik had mezelf als doel gegeven om in twee jaar tijd te bedenken hoe ik nu verder wilde met mijn leven.

Op dat moment kwam ik Mirjam tegen en hetgeen wat zij verkondigde waarom ZIJ had besloten om voor zichzelf te kiezen en datgene te gaan doen wat haar gelukkig maakt, dat was precies mij. Ik wist dat zij degene was waar ik me bij moest aansluiten om te kijken waar deze weg toe zou leiden. Ik ben toen ingestapt in haar Flow Programma. Ik wist ondertussen al wel goed wat ik zou willen opzetten, alleen niet hoe ik dat zou moeten aanpakken, waar ik moet beginnen, hoe het vorm moet krijgen etc. Ik weet nog dat ik in het begin dacht, oké aan het einde van dit traject zou ik dus meteen mijn bedrijf kunnen opzetten en vormgeven. Ik was daar een beetje sceptisch over.

Maar nu, ik het programma afgerond heb, ligt er gewoon een compleet fundament voor mijn eigen bedrijf. Met meer invulling voor mijn eigen coachingsprogramma dan ik van tevoren had kunnen bedenken. Het zit namelijk allemaal al in je, diep van binnen. Maar door Mirjam komt dit naar de oppervlakte en leer je om naar jezelf te luisteren. Ze stelt zulke gerichte en diepe vragen, waar je niet omheen kunt en wat ervoor zorgt dat je dat gevoel, dat verlangen, gaat omarmen, het mag er zijn en je mag er mee aan de slag. Mijn droom, mijn bedrijf!

Ik ben Mirjam zeer dankbaar voor dit mooie inzicht en de wijze woorden die ze geeft op de momenten dat ik weer even afweek van mijn verlangen door onzekerheid. Ze is een hele goede, vriendelijke en toegankelijke coach!

Leonie Vrauwdeunt

Mama van Kai

Iets minder als een jaar geleden kwam ik in aanraking met slow and grow by Mirjam. We waren net verhuisd en ik voelde dat ik iets anders wilde op werk gebied. Maar wat daar had ik geen idee van.

Het maken van de werkboeken en de opdrachten gaven mij veel inzichten maar zeker in het begin was het niet altijd even makkelijk, het was soms erg confronterend. Mirjam stimuleerde mij en gaf mij dan het vertrouwen dat wat ik deed dat het goed was. Ik had allerlei overtuigingen die ervoor zorgde dat ik niet deed waar ik gelukkig van word.

Toen ik mijn sessie bij Mirjam op locatie had werd alles ineens zoveel duidelijker. En ben ik echt stappen gaan zetten naar mijn eigen bedrijf. Mijn overtuigingen pakte we aan en ik heb nu een sterke basis kunnen neerzetten voor mijn eigen bedrijf. En dat allemaal dankzij de hulp van Mirjam. Ik ben haar onwijs dankbaar dat zij mij het vertrouwen in mezelf heeft gegeven. Ik ben op zakelijk gebied heel erg gegroeid en ook op persoonlijk vlak.

Tiffanny Wijling

Ibunda

Ik begon met een onrust gevoel, als HSP-er wist ik niet goed waar dit vandaan kwam omdat alles mij kan overprikkelen. Uiteindelijk kwam ik door het traject met Mirjam erachter dat mijn onrust en mij niet gelukkig genoeg voelen kwam door het werk wat ik deed en hoe mijn weken zijn ingedeeld.

Dit heb ik door Mirjam aan kunnen passen zodat ik veel beter in mijn vel zit en mij beter kan focussen maar ook kan ontspannen. Maar ook weet ik wat ik nu echt wil doen, mijn eigen bedrijf uitbreiden en stoppen met werken in loondienst.

Mirjam is een hele betrokken en fijne coach. Ze werkt veel vanuit haar gevoel en dat heeft mij enorm geholpen.Wat ik fijn vond aan het traject met Mirjam is de afwisseling tussen opdrachten en live sessie.
Mirjam vraagt veel en goed door en kan hierdoor echt dieper komen tot antwoorden die je zelf niet wist. Mijn leven is veranderd door Mirjam, een hele positieve en fijne verandering. Mirjam, dank je wel voor alles wat je voor mij hebt gedaan en betekend. Je bent enorm waardevol.

Nancy Jaspers

Focus on your brand

Ik kwam bij Mirjam op bezoek om eigenlijk gewoon als ondernemers kennis te maken. Toen we aan het praten waren kwam ik er achter dat ik haar expertise heel goed kon gebruiken.

Ik had mijn baan in loondienst opgezet en was volledig zelfstandig. Toch kwam het allemaal nog niet echt van de grond. Ik voelde zelf ook dat er iets ontbrak. Want wat ging ik nou precies doen, voor wie en vooral waarom? Ik wist dat het verstandig was om hier specifiek een keuze in te maken maar welke dan?

Samen met Mirjam ben ik stap voor stap terug gegaan. Kijkend naar mezelf. Waarom wilde ik gaan ondernemen, wat waren mijn drijfveren? Waar ben ik goed in, waar krijg ik energie van? Dezelfde stappen liepen we door voor mijn ideale klant.

Nu, voel ik me comfortabel met mijn keuzes, weet ik goed welke klanten bij mij passen en welk aanbod en resultaat ik hen kan geven. Met als bonus dat ik in die periode een aantal mooie opdrachten heb binnengehaald.

Janneke Landman

“Al jaren loop ik met het idee om of iets voor mijzelf beginnen. Ik vind dat super spannend en ik had het gevoel hier hulp bij te kunnen gebruiken.

Want wat vind ik nou eigenlijk echt leuk of wat kan ik goed? Simpele vragen waar ik zelf geen antwoord op kon vinden. Per toeval kwam ik terecht bij Mirjam. Ik was op zoek naar een snelle en goedkope oplossing, maar na een gesprek met Mirjam wist ik dat ik met haar en het programma verder zou komen.

De werkboeken en de gesprekken met Mirjam zetten je aan het denken en geven je nieuwe inzichten. Veel weet je eigenlijk al, maar stop je weg, wil je of kan je even niet zien.
Het meest fijne aan het traject en Mirjam is dat er ruimte is om alles op je eigen tempo en manier te doen. Er is geen goed of fout en Mirjam weet altijd de juiste aanpak te hanteren.
Ben je afwachtend weet ze je positief te stimuleren, loop je te hard van stapel dan weet ze samen met jou te zoeken naar de juiste balans tussen actief en ontspanning. Mirjam is hier zelf ook een mooi voorbeeld van ondernemend, maar wel op haar tempo.

Hoeveel steun je ook krijgt van Mirjam, de andere leden en je omgeving, ik denk dat het goed is om je te realiseren dat het echte werk bij jou ligt en je echt bereid moet zijn om er energie in te stoppen. Ik kan alleen maar zeggen het is een aanrader om met Mirjam aan de slag te gaan en stappen te zetten naar jouw doel toe. Ik ga nu voor mijn eigen bedrijf, waarvan de basis staat en waarin ik stappen zet op mijn tempo.”

Sabrina Mahrezi, Sabrezi

Ik ben in het Flow programma van Mirjam gestapt in een periode dat ik zoekende was naar wat ik wilde op werkgebied. Ik voelde aan alles dat het anders moest, het starten van mijn eigen bedrijf speelde door mijn hoofd, maar tegelijkertijd vond ik dit mega spannend  Waar ik eerst dacht, dit kan ik wel alleen, kwam ik al snel tot het besef dat ik mijn eigen cirkel van denken bleef hangen en dat ik iemand nodig had met wie ik dit proces samen kon bewandelen. Iemand met die mij kon spiegelen, mij de juiste vragen kon stellen, die mij begreep en die met mij mee kon denken.

Met Mirjam voelde ik direct een klik. Ze weet waar ze over praat en ze straalt als ze vertelt hoe ze je kan helpen. En ze heeft mijn verwachtingen overtroffen. De combinatie van op je eigen tempo, maar ook het actie-gerichte, maakten voor mij dat ik echt in beweging kwam. Was dat altijd makkelijk? Nee, de tijd leek af en toe mijn grootste vijand. Maar ik durfde te luisteren, naar mijn intuítie, ik durfde te vertrouwen, en ik durfde uiteindelijk ook (samen met Mirjam) te doen.

In januari van dit jaar stond ik gevoelsmatig nog met lege handen, en in juni van dit jaar ben ik mijn eigen bedrijf gestart. Bruis ik van energie, en ga ik er vol voor. En juist ook op die momenten, als je besluit om die sprong te wagen, dan is Mirjam er ook voor je. Want juist op die momenten is een duwtje in de rug, of een stok achter de deur, zo waardevol. Voor iedereen die serieus wil uitzoeken wat die echt belangrijk vind, zowel in je werk als je in leven, kan ik het programma van Mirjam van harte aanbevelen. Je bent absoluut in goede handen!

Nanda Willekes

Veel gestelde vragen:

Voor wie is het Flow ’Programma bedoelt?

Voor vrouwen met een missie die al heel lang rondlopen met de kriebel om voor zichzelf te beginnen of die voor zichzelf zijn begonnen maar waar het bedrijf niet loopt zoals ze voor ogen hadden. Omdat je continu van alles moet van jezelf en je klaar bent met keihard werken en jezelf voorbij rennen. Je wilt rust om te ondernemen, leven, te groeien met je bedrijf en dit alles in je eigen tempo, onder je eigen voorwaarden en natuurlijk met FLOW!

Wat als ik nog niet precies weet waarin ik wil ondernemen?

In het programma sta jijzelf als persoon en als ondernemer centraal. Ik geef je de juiste tools, vragen, inzichten en begeleiding om helder te krijgen wat jij gaat doen. Maar ook hoe je jouw doelen gaat bereiken. Veel vrouwen zijn met dit programma gestart, zonder precies te weten wat ze gingen doen. Zoals je misschien ook in de recensies hebt terug gelezen, werd dit veel sneller duidelijk dan ze ooit hadden kunnen bedenken. Dus… wil je eerst nog maanden verspillen aan in je hoofd zitten om hét maar te vinden? Of wil je  met hulp van mij tot die inzichten komen en  van daaruit vooruit gaan voor je bedrijf? Het beste kun je een Match Call inplannen om te kijken of het Flow Programma voor jou geschikt is.

Wat is de tijdsinvestering per week?

Dit kun je grotendeels zelf invullen. Van de 4 maanden krijg je 12 weken lang toegang tot een nieuwe online les. Dit is echter geen programma waarin het vooral draait om kennis opdoen. Het draait om kennis toepassen en actie nemen.

De lessen zijn daarom niet heel lang. Het duurt ongeveer elke week 60 minuten om je werkboek te maken en daarnaast krijg je daarop persoonlijk je feedback van mij. Waarvoor je  mag rekenen op 30 minuten. Dit verschilt natuurlijk wel van persoon tot persoon.

Je kunt het hierdoor wel in je eigen tempo doen. Ik coach je daarom ook ruim 4 maanden, zodat we echt samen de tijd hebben.

Je blijft levenslang toegang houden tot de online academie, zodat je altijd alles kunt na lezen of er weer bij kunt pakken als je het nodig hebt.

Daarnaast maken we op zondag altijd samen de weekbalans op  en maken we de focus voor de komende week. Hierin denk ik met je mee. Deze tijd ben je dus ook kwijt.

Ook heb je 4 maanden lang een direct ‘lijntje’ met mij en mag je mij al jouw vragen stellen via de mail of de besloten Facebook groep.

Ik vind het spannend om mee te doen, is dat normaal?
Deze vraag wordt bijna altijd gesteld door de vrouwen die starten met het programma. Het is echt niet raar! Iedereen voelt spanning. Juist daarom is het zo belangrijk om je te omringen met mensen die de kennis en expertise hebben om jou te begeleiden als ondernemer. Laat je steunen door mensen die jou begrijpen. Alleen dan is het mogelijk om de juiste stappen te zetten waardoor je gaat groeien, zowel op zakelijk als persoonlijk vlak. Het Flow programma past hier perfect bij. Stap voor stap krijg je de begeleiding om je bedrijf op te bouwen in jouw tempo en onder jouw eigen voorwaarden. Vele vrouwen die het net zo spannend vonden als jij zijn je voor gegaan, en mét succes.
Is het mogelijk om in termijnen te betalen?

Ja dat is mogelijk. Je mag het bedrag in 1x betalen (2795,-) of in 3/4termijnen van 932-, of 699,- excl. btw.

Kan ik pas starten met het Flow Programma als ik precies weet wat ik ga doen?
Zeker niet! Tijdens dit programma ga je dit juist ontdekken! Jouw pad wordt bepaald vanuit je eigen passie, ambitie, talenten en verlangens in je leven. Of je nu al wel een bedrrijfsidee hebt, al begonnen bent met ondernemen of niet.
Hoelang duurt het programma?
Het programma duurt 4 maanden.

Na 4 maanden kun je kiezen om zelf door te gaan of de business coaching te verlengen.

Je houdt onbeperkt toegang tot de online leeromgeving.

Ik voel me best onzeker, is het niet handiger dat ik eerst wat meer zelfvertrouwen heb?
Laat je onzekerheid je niet tegenhouden. Want als je daarop gaat wachten, dan gebeurt het helaas nooit. Iedereen die start met zijn bedrijf is onzeker. Ik weet als geen ander hoe spannend dit is. Maar weet wel dit ga je echt overwinnen. En het gaat veel sneller dan je denkt, omdat in het Flow Programma hier juist ook echt aandacht voor is. En bij iedere stap die je maakt, zul je voelen hoe je gegroeid bent.

Want jij gaat groeien zowel als persoon en ondernemers. En ik begeleid je hierbij in alle rust op een hele persoonlijke manier.

Wat kan ik als coach van jou verwachten?
Jou werkelijk helpen het vertrouwen in jezelf te voelen om meer vrijheid, plezier en voldoening te realiseren is wat ik echt gaaf vind. Ik vind het belangrijk om met jou duurzame resultaten te behalen. Het gezicht van een vrouw die weer richting heeft gevonden geeft mij enorm veel voldoening. Ik help je met een liefdevolle schop onder je kont om te groeien en het beste uit jezelf te halen, zodat jij net zoveel voldoening haalt uit je werk als ik. Ik stel rake vragen, zie snel waar jij het verschil kunt maken , kan mij makkelijk invoelen en kom daarmee snel bij jou tot de kern.

Ik ben nieuwsgierig ingesteld, snel in mijn denken, betrokken en direct . Ik put uit mijn jarenlange ervaring met de ontwikkeling van mensen en teams als manager, agile coach en directeur. Maar ook uit alle investeringen die ik al ondernemer heb gemaakt om als persoon en ondernemer te groeien. 

Kan ik deze investering opgeven als bedrijfskosten?
Ja, als je een bedrijf hebt dan kan dat. Je ontvangt een BTW factuur die je kunt verwerken in je boekhouding. Heb je nog geen bedrijf, maar wil je jezelf binnenkort inschrijven bij de KvK? Dan kun je de investering met terugwerkende kracht terug vragen. Raadpleeg daarover de Belastingdienst.

Neem contact op met Mirjam

Wil je graag mee doen aan het Flow programma maar zou je van tevoren graag even met mij sparren om af te stemmen of dit het juiste besluit is? Klik dan op onderstaande knop, vul het formulier in en ik neem binnen 24 uur contact met je op om een afspraak in te plannen. Dit is dan ook geen sales call maar een match call.

Heb je andere vragen? Stuur mij dan gerust een mail via mirjam@slowandgrow.nl

Maak je keuze

Privacy statement

1 + 13 =

Slow   Grow    Mirjam    Inspiratie    Contact

Copyright Slow & Grow by Mirjam 2020 | Algemene voorwaarden en Privacy verklaring |
Branding & webdesign Creative Concept Marte Methorst