mirjam slow and grow

Wil jij lichter ondernemen en niet meer bezig zijn met wat allemaal lijkt te 'moeten'?

Laat mij je helpen. Ik ben Mirjam, Business & Mindset coach en ik help ondernemers om een stevig en authentiek fundament van hun bedrijf neer te zetten wat je resultaat en rust oplevert .

In mijn e-book “In 5 stappen een succesvol bedrijf vanuit focus & flow” leer ik je welke stappen jij kunt zetten om van jouw bedrijf een succes te maken, door te versimpelen en je juist daarmee te onderscheiden, waardoor je onderneemt op de manier die bij jou past. 

Download hieronder mijn gratis e-book

Ontdek exact wat ervoor nodig is om lichter te ondernemen

Wil jij ondernemen vanuit rust en niet meer maar juist minder doen?

Je verlangt naar jouw eigen bedrijf waarin je vrijheid, plezier en voldoening wilt ervaren. Toch blijven veel vragen je achtervolgen.

Van druk naar flow & groei

Deze vragen maken je onzeker en nog erger: kosten vreselijk veel energie. Voeg daarbij het gevoel dat alles NU moet veranderen en waardoor je helemaal vastloopt.

Ik herken dat zo goed. Want toen ik startte ervoer ik ook deze DRUK, maar ik besloot om het anders aan te pakken. Vanuit rust, flow en dichtbij mezelf, waardoor ik focus ervaarde en niet meer bezig was met alles om me heen of wat ik ”hoorde” te doen.

En het werkte, omdat ik alles 100% op mijn eigen manier deed. Inmiddels heb ik al 4 jaar een succesvol bedrijf waarin ik vrouwen help om vanuit hun passie, kracht en in eigen tempo hun eigen bedrijf te starten of te groeien met hun bedrijf.

Daarom deel ik in dit e-book mijn verhaal met jou en geef ik je tips, handvatten en verdiepende vragen zodat jij jouw volgende stappen maakt. Omdat ik zo ontzettend goed weet hoe spannend het nemen van deze  stappen zijn en hoe makkelijk je blokkeert of alleen maar onrust ervaart.

En als BONUS breng ik je met een super diepgaande audio echt dichtbij jezelf, zodat het gaat stromen.

Wil jij ook vanuit focus en flow ondernemen? Download dan hieronder het e-book

mirjam beek slow and grow
mirjam beek slow and grow

Ik ben Mirjam

Als business- en mindsetcoach doe ik niets liever dan jou begeleiden naar een leven en ondernemerschap dat echt bij je past.

Om te weten wat bij je past, moet je soms eerst vertragen. Zo kom je in contact met je verlangens en ga je stappen te zetten naar het ondernemerschap zoals jij dat wilt.

Want ik geloof in ondernemen vanuit jezelf en wie jij bent. Maar om dit vooral te doen in een tempo bij wat bij jou past en jezelf niet continu te pushen tot meer en harder.

Wanneer jij werkelijk weet waar je voor staat en jij dit op jouw authentieke manier doet dan biedt jij de grootste waarde voor jouw ideale klanten en ervaar je flow en groei. Waardoor je bedrijf voldoening, energie en winst voor je opleveren.

Zet alvast meteen de eerste stappen naar rust & flow en download mijn gratis e-book.

Scroll naar boven