GRATIS SESSIE | Slow and Grow

GRATIS
VERDIEPINGSSESSIE

Herken jij je in de volgende uitspraken?

  Je vindt geen voldoening in je werk en droomt stiekem over iets anders;

  Je weet niet welke volgende stap je moet zetten;

  Je loopt steeds tegen dezelfde uitdaging aan;

  Je blijft maar piekeren en komt niet uit je hoofd;

  Je verlangt naar een lichter en vrijer leven;

  Je wilt op een ontspannen manier leven die echt bij jou past;

  Je wilt duurzaam veranderen.

Je wilt veranderen, maar weet niet waar je moet beginnen en in je eentje kom je er niet uit. Ik help jou een stap in de goede richting zetten. Tijdens een gratis verdiepingssessie gaan we uitgebreid in op waar jij tegenaan loopt, wat je wilt veranderen en hoe je lichter en vrijer kunt leven. Met concrete tips en tools geef ik je inspiratie en stof tot nadenken. Ook is dit gesprek een fijne manier om kennis te maken met mij en mijn coaching.

Naast deze sessies van een half uur, geef  ik elke maand ik 4 verdiepingssessies van een uur weg. Geef aan wat maakt dat jij behoefte hebt aan verdiepingssessie en waarom het voor jou echt zo belangrijk is. 

Spreken wij elkaar binnenkort? Stuur mij een e-mail met een korte samenvatting van jouw vraag hieronder middels het formulier. Vermeld ook je contactgegevens. Ik neem contact met je op en plan zo snel mogelijk een gratis en vrijblijvende online verdiepingssessie met je in. 

 Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten!

Door het volgen van Ontwerp jouw droombaan: heb ik inzicht gekregen in welke kant ik op wil, maar ook hoe belangrijk de voorwaarden eromheen zijn zoals, organisatie, management en cultuur. Ook heb ik zicht gekregen op de wijze waarop mijn persoonlijkheid mij op sommige momenten ook in de weg zit.

Mirjam ik  heb jou als persoon als heel prettig ervaren. Je bent warm, duidelijk en soms ook confronterend, maar op een prettige manier. Ook je geduld heb ik als prettig ervaren. Bedankt voor de afgelopen maanden 🙂 !

Froukje

Boek jouw GRATIS verdiepingssessie

Maak je keuze

Privacy statement

9 + 14 =

Slow & Grow on Instagram

Copyright Slow & Grow by Mirjam 2020 | Algemene voorwaarden en Privacy verklaring | Branding & webdesign Creative Concept Marte Methorst