Herken jij je in de volgende uitspraken?

  Je vindt geen voldoening in je werk en droomt stiekem over ondernemerschap of je bent een bedrijf gestart, maar het loopt niet zoals je voor ogen had

  Je weet niet welke volgende stap je moet zetten om jouw droom te realiseren;

  Je loopt steeds tegen dezelfde uitdaging aan;

  Je blijft maar piekeren en komt niet uit je hoofd,  je wilt je angsten en belemmerende gedachten doorbreken;

  Je verlangt naar ondernemen op manier die je vrijheid geeft;

  Je wilt op een ontspannen manier leven en weken die echt bij jou past;

  Je wilt duurzaam veranderen voor nu en de toekomst;

Je wilt veranderen en je bedrijf starten groeien met je bedrijf, maar weet niet waar je moet beginnen en in je eentje kom je er niet uit. Ik help jou een stap in de goede richting zetten. Tijdens een gratis groeisessie gaan we uitgebreid in op waar jij tegenaan loopt, wat je wilt veranderen en hoe je ontspannen kunt leven en werken. Met concrete tips en tools geef ik je inspiratie en stof tot nadenken. Ook is dit gesprek een fijne manier om kennis te maken met mij en mijn coaching.

Naast deze sessies van een half uur, geef  ik elke maand ik 2 verdiepingssessies van een 45 minuten weg weg. Geef aan wat maakt dat jij behoefte hebt aan GroeisessiePlus en waarom het voor jou echt zo belangrijk is. Op de selectiedatum selecteer ik 2 kandidaten voor een groei sessie;

Spreken wij elkaar binnenkort? Stuur mij een e-mail met een korte samenvatting van jouw vraag hieronder middels het formulier. Vermeld ook je contactgegevens. Ik neem contact met je op en plan zo snel mogelijk een gratis en vrijblijvende online groeisessie met je in.

Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten!

Door het volgen van jouw programma heb ik inzicht gekregen in welke kant ik op wil, maar ook hoe belangrijk de voorwaarden eromheen zijn zoals, organisatie, management en cultuur. Ook heb ik zicht gekregen op de wijze waarop mijn persoonlijkheid mij op sommige momenten ook in de weg zit.

Mirjam ik  heb jou als persoon als heel prettig ervaren. Je bent warm, duidelijk en soms ook confronterend, maar op een prettige manier. Ook je geduld heb ik als prettig ervaren. Bedankt voor de afgelopen maanden 🙂 !

Froukje

Boek jouw GRATIS Groeisessie

Maak je keuze

Privacy statement

4 + 8 =

Slow   Grow    Mirjam    Inspiratie    Contact

Copyright Slow & Grow by Mirjam 2020 | Algemene voorwaarden en Privacy verklaring | 
Branding & webdesign Creative Concept Marte Methorst