Boek een gratis Slow & Grow call met Mirjam

Herken jij je in de volgende uitspraken?

mirjam slow and grow

Je wilt veranderen om je bedrijf te starten of te laten groeien,
maar weet niet waar je moet beginnen.

Zet je volgende stap

Dan help ik jou een stap in de goede richting zetten. Tijdens een gratis Slow & Grow call gaan we uitgebreid in op waar jij tegenaan loopt, wat je wilt veranderen en hoe je ontspannen kunt leven en ondernemen. Met concrete tips en tools geef ik je inspiratie en stof tot nadenken. Ook is dit gesprek een fijne manier om kennis te maken met mij en mijn coaching. De call duurt 30 minuten.

Spreken wij elkaar binnenkort? Stuur mij een e-mail met een korte samenvatting van jouw vraag via het formulier. Vermeld ook je contactgegevens. Ik neem contact met je op en plan zo snel mogelijk een gratis en vrijblijvende online sessie met je in.

Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten!

Boek hier je Slow & Grow call

Stel niet langer uit en blijf niet langer twijfelen. Zet de volgende stap om jouw droom werkelijkheid te maken. Want als niet nu wanneer dan wel?

Wat anderen zeggen

Scroll naar boven