GRATIS E-BOOK

Wil jij stoppen met uitstellen en je eigen bedrijf nu echt een succes laten worden?

Laat mij je helpen. Ik ben Mirjam, Business & Mindset coach en ik help startende ondernemers om een stevig en authentiek fundament van hun bedrijf neer te zetten.

In mijn e-book In 5 stappen een succesvol bedrijf vanuit focus & flow leer ik je welke stappen jij kunt zetten om van jouw bedrijf een succes te maken, hoe je vertrouwen krijgt in jezelf en onderneemt op een manier die bij jou past.

Download hieronder mijn gratis e-book.

“ONTDEK EXACT WAT ERVOOR NODIG IS OM JOUW EIGEN BEDRIJF SUCCESVOL TE STARTEN”

Wil jij van jouw passie een succesvol bedrijf maken maar loop je voor je gevoel steeds vast?

Je verlangt naar jouw eigen bedriijf waarin je vrijheid, plezier en voldoening wilt ervaren. Maar vragen zoals: 

  • Kan ik echt een goede omzet draaien en leven van mijn bedrijf als ik ga ondernemen vanuit hoe ik het wil? 
  • Hoe kan ik vrede vinden in dat ik niet alles weet of kan?
  • Hoe zorg ik voor een ”kloppend” aanbod?
  • En heb ik écht wat te brengen?

spelen continu door je hoofd, waardoor je je onzeker voelt en twijfels hebt. Tevens voel je steeds de druk dat het NU moet gebeuren en gun je jezelf amper de tijd. 

Ik herken dat zo goed. Want toen ik startte ervoer ik ook deze DRUK, maar ik besloot om het anders aan te pakken.  Vanuit rust, flow en dichtbij mezelf, waardoor ik focus ervaarde en niet meer bezig was met alles om me heen of wat ik ”hoorde” te doen. En het werkte, omdat ik alles 100% op mijn eigen manier deed. Inmiddels heb ik al 4 jaar een succesvol bedrijf waarin ik vrouwen help om vanuit hun passie, kracht en in eigen tempo hun eigen bedrijf te starten of te groeien met hun bedrijf.

Daarom deel ik in dit e-book mijn verhaal met jou en geef ik je tips, handvatten en verdiepende vragen zodat jij jouw eigen fundament maakt. Omdat ik zo ontzettend goed weet hoe spannend het nemen van deze eerste stappen zijn en hoe makkelijk je blokkeert of alleen maar onrust ervaart.

En als BONUS breng ik je middels een super diepgaande audio echt dichtbij jezelf, zodat het gaat stromen.  

Wil jij ook vanuit focus en flow starten met ondernemen? Download dan hieronder het e-book.

Ik ben Mirjam

Ik ben Mirjam. Als business- en mindcoach doe ik niets liever dan jou begeleiden naar een leven en ondernemerschap dat echt bij je past.

Om te weten wat bij je past, moet je soms eerst vertragen. Zo kom je in contact met je verlangens en ga je stappen te zetten naar het ondernemerschap zoals jij dat wilt.

Want ik geloof in ondernemen vanuit jezelf en wie jij bent. Maar om dit vooral te doen in een tempo bij wat bij jou past en jezelf niet continu te pushen tot meer en harder.

Wanneer jij werkelijk weet waar je voor staat en jij dit op jouw authentieke manier doet dan biedt jij de grootste waarde voor jouw ideale klanten en ervaar je flow en groei. Waardoor je bedrijf voldoening, energie en winst voor je opleveren..

.

Mirjam heeft me laten zien dat mijn manier de enige juiste manier voor mij is

Al jaren sluimerde er een gevoel bij mij. Zo’n gevoel dat mijn werk niet is waarvoor ik op de aardbol ben. Ik had al veel side-projecten geprobeerd, maar niks werd echt serieus of was het toch niet helemaal. Ik wist wel dat het in me zat, maar ik kreeg het er gewoon niet uit.

Bij Mirjam had ik gelijk een heel goed gevoel. Met behulp van de werkboeken en opdrachten ga je met Mirjam net een stukje dieper en kom je echt bij je kern terecht. Wat je drijft, waar je van ‘aan’ gaat en hoe je dat kunt vertalen naar een eigen bedrijf. Ik vond het daarbij ontzettend leuk om ook contact te leggen met andere coachees van Mirjam; het is een echte toevoeging dat Mirjam dit faciliteert! Het voegt zoveel toe om met anderen in contact te zijn die dezelfde fase door aan het lopen zijn.

Gedurende het Flow programma kwam ik erachter dat ik vol oordelen zat over het ondernemen en het hebben van een eigen bedrijf. Dat er 1 gouden manier was om dit te doen en dat ik daar niet voor was weggelegd. Maar Mirjam heeft me laten zien dat mijn manier de enige juiste manier is. Ze stimuleerde me om in mijzelf op zoek te gaan. Hoe zou ik willen ondernemen? En hoe zou dat eruit zien.

Nu sta ik ingeschreven bij de KVK, doe ik een opleiding tot hypnotherapie en geef ik binnenkort mijn eerste workshop. Ik wil van betekenis zijn voor vrouwen die vanuit zelfliefde en intuïtie hun leven willen gaan leiden. Iets wat ik zelf ook heb moeten leren toen ik uit een depressie klom.

Het traject bij Mirjam heeft me niet alleen de (praktische) basis voor mijn bedrijf gegeven, maar ik heb een stuk persoonlijke ontwikkeling mogen doormaken. Het hele traject was voor mij een uitdaging om mijn eigen pad, gevoel en intuïtie te blijven volgen. Zonder afgeleid te worden door ‘hoe het hoort’. Ik stap nu met de volste zelfvertrouwen het ondernemerschap in!

 

Soraya van Kooij

Blooming Blissness

”Ik begon echt met een chaotisch hoofd vol ideeën en met twijfels van wat ik nou echt wil qua onderneming.

Ik ben heel blij dat ik de stap genomen heb om mezelf dit traject met Mirjam te gunnen want het heeft me persoonlijk en als beginnende ondernemer zo laten groeien!

Door haar fijne werkboeken en het doorvragen heeft Mirjam me zoveel inzicht, vertrouwen en tools gegeven om nu te weten wat ik wil en de hobbels die je ziet weg te nemen. Ik weet nu helder waar ik voor sta en wat ik wil.

De manier hoe Mirjam het aanpakt vind ik zo fijn. Je voelt je gelijk op je gemak bij haar en de combinatie van haar warme betrokken kant maar ook haar praktische en daadkrachtige kant en scherpe reflectie is denk voor veel vrouwen een top combinatie. Ze laat je echt voelen, onderzoeken in je eigen tempo en zorgt dat je echt bij jezelf blijft, bij je eigen kracht komt.

Dankbaar dat ik dit heb kunnen doen en wat het me heeft gebracht. En gun dit voor heel veel vrouwen die vastlopen in het ondernemen want dat is echt een cadeau aan jezelf. Nogmaals bedankt to let me Grow in mijn eigen tempo 😘”

Denyse Gijsen

Happy feather

Slow   Grow    Mirjam    Inspiratie    Contact

Copyright Slow & Grow by Mirjam 2020 | Algemene voorwaarden en Privacy verklaring | 
Branding & webdesign Creative Concept Marte Methorst