GRATIS WERKBOEK | Slow and Grow | Verlangen volgen| Doelen stellen |

GRATIS
E-BOOK

Jij hebt al een aantal banen gehad en  je bent klaar met werken in loondienst. Moe van dingen niet op jouw manier te kunnen doen, geen vrijheid te ervaren en je wilt jouw droom een eigen bedrijf realiseren.

Alleen heb je geen idee waar je nu precies moet beginnen. Op een gegeven moment heb je wel genoeg gelezen, gezien en gehoord. Dan is het tijd om aan de slag te gaan en er echt voor te gaan zitten. De ervaring is dat mensen middels dit werkboek veel meer helderheid en richting krijgen omtrent het starten van hun eigen bedrijf.

In het e-book “5 stappen om succesvol je eigen bedrijf te starten” deel ik mijn tips, verdiepende vragen en oefeningen, met jou. We gaan aan de slag met hele praktische dingen, maar ook staan we stil bij jouw mindset. Download hieronder mijn gratis e-book met daarin 5 cruciale stappen om een goed lopend bedrijf op te zetten. 

Het e-book levert je het volgende op:

   Je krijgt inzichten waar je werkelijk naar verlangt en wat voor jou belangrijk is in zowel in je werk als je leven;

  Je komt er achter wat je tegenhoudt en hoe je dit kunt ombuigen;

  Je krijg je gerichte handvatten ;

  En je weet precies welke eerste stappen je kunt zetten om je bedrijf te realiseren.

 

 

PS door het werkboek aan te vragen ga je akkoord met het privacy statement en geef je tevens aan de nieuwsbrief te willen ontvangen.  Je kunt je op elk moment uitschrijven voor deze nieuwsbrief.

Copyright Slow & Grow by Mirjam 2020 | Algemene voorwaarden en Privacy verklaring | Branding & webdesign Creative Concept Marte Methorst