GRATIS WERKBOEK | Slow and Grow | Verlangen volgen| Doelen stellen |

GRATIS 
WERKBOEK

Jij hebt al een aantal banen gehad en  je bent op het punt beland waarin je echt wilt weten wat je wilt doen. Of dit nu een nieuwe stap is in je loopbaan of eindelijk je eigen bedrijf te starten. Maar hoe kom hier je nu achter?

Op een gegeven moment heb je wel genoeg gelezen, gezien en gehoord. Dan is het tijd om aan de slag te gaan en echt te gaan zitten voor wat je nou wilt. De ervaring is dat mensen middels dit werkboek veel meer helderheid krijgen omtrent wat ze nou willen.

In het werkboek “Grow so you can Flow’  ga je hiermee aan de slag.  Dit doe je middels verdiepende vragen en oefeningen, waarin jij echt helder krijgt wat jij wilt. Inclusief praktische opdrachten die ik ook met mijn klanten deel.

Het werkboek levert je het volgende op:

   Je krijgt inzichten waar je werkelijk naar verlangt en wat voor jou belangrijk is in zowel in je werk als je leven;

  Je komt er achter wat je tegenhoudt en hoe je dit kunt ombuigen;

  Je krijg je gerichte handvatten ;

  En je weet precies welke eerste stappen je kunt zetten om je DroomBaan of OndernemersDroom te realiseren ;

 

 

PS door het werkboek aan te vragen ga je akkoord met het privacy statement en geef je tevens aan de nieuwsbrief te willen ontvangen.  Je kunt je op elk moment uitschrijven voor deze nieuwsbrief.

Copyright Slow & Grow by Mirjam 2020 | Algemene voorwaarden en Privacy verklaring | Branding & webdesign Creative Concept Marte Methorst