GROW | Slow and Grow | Life- & Loopbaancoaching | Ontspannen Leven

VAN MOETEN
NAAR WILLEN

Herken jij je in het volgende?

  Zoals het nu gaat, wil je het niet langer. Maar wat je dan wel wilt?;

  Je komt uitgeput thuis na een werkdag;

  Stiekem droom je over een eigen bedrijf of een andere baan. Maar hoe en
wat? Dat weet je niet.

  Je bent niet gezellig voor je omgeving en hebt weinig energie om te koken,
sporten en leuke dingen te doen;

  Je vindt het spannend om het roer om te gooien, maar voelt toch iets lonken;

 Je hoofd loopt over van wat je moet doen;

  Het lukt je niet om blijvende veranderingen door te voeren;

  Je werk geeft je geen voldoening meer;

It’s okay to grow slow

Dan past het ‘Van Moeten naar Willen’ programma bij jou. Bij moeten denk je misschien aan druk van buitenaf en jezelf bewijzen voor de buitenwereld. Bij willen ontstaat vaak een lichter gevoel, omdat het vanuit je hart komt. Jij hebt de keuze. Wil je leven vanuit moeten of willen?

In dit programma help ik je teruggaan naar dat wat je echt wilt, zodat je op een ontspannen manier kunt leven en werken. Hoe we dit gaan doen? Door eerst in contact te komen met je dieperliggende verlangens en dromen. Ook leer je jezelf beter kennen. Waar ben je goed in? Wat vind je belangrijk? Door minder te moeten en meer te willen kom je in een ontspannen staat van zijn waarin je verlangens als vanzelf tot je komen.

Misschien denk je nu: makkelijker gezegd dan gedaan! Je hebt immers al meerdere keren geprobeerd om veranderingen in je leven aan te brengen, maar loopt telkens vast. Steeds laat je je meevoeren door de waan van de dag. Daarom neem ik je in dit proces bij de hand. Met scherpe vragen help ik je op een liefdevolle manier belemmerende overtuigingen en terugkerende patronen herkennen en verandering bestendigen. Ook help ik je loslaten wat je niet langer dient. Zo zet je stappen richting die nieuwe baan of je eigen bedrijf.

“Ik heb het Grow programma van Mirjam ervaren als levenveranderend. Ik heb in April dit jaar ontslag genomen van een baan waar ik heel erg weinig energie uit kreeg. Mirjam heeft mij sinds de eerst week veel geholpen. Mirjam heeft een rustig, warme, maar ook ervaren en “straight to the point” manier om te werken. Met het gebruik van haar gestructureerde programma met mooie werkboeken, videobellen, en persoonlijke sessies op locatie, heeft ze mij heel veel (van dichtbij) geholpen.

Ik heb voor mijn eigen verrassing besloten om mijn eigen bedrijf te beginnen als Brand Strategist & Designer, iets dat ik nooit zou durven doen, zonder alle inzichten die Mirjam aan mij heeft gegeven. Ik voel me voor het eerst helemaal enthousiast over mijn werk, ik had dit hard nodig om door te gaan met blijdschap en voldoening in mijn leven.”

Julia de Mattos

Ik ben in het Grow programma van Moeten naar Willen van Mirjam gestapt in een periode dat ik zoekende was naar wat ik wilde op werkgebied. Ik voelde aan alles dat het ‘anders’ moest, ik was op zoek naar een stap die niet alleen cv technisch klopt, maar die vooral gevoelsmatig klopte. Waar ik eerst dacht, dit kan ik wel alleen, kwam ik al snel tot het besef dat ik mijn eigen cirkel van denken bleef hangen en dat ik iemand nodig had met wie ik dit proces samen kon bewandelen. Iemand met die mij kon spiegelen, mij de juiste vragen kon stellen, die mij begreep en die met mij mee kon denken.

Met Mirjam voelde ik direct een klik. Ze weet waar ze over praat en ze straalt als ze vertelt hoe ze je kan helpen. En ze heeft mijn verwachtingen overtroffen. De combinatie van ‘op je eigen tempo’, maar ook het ‘actie-gerichte’, maakten voor mij dat ik echt in beweging kwam. Was dat altijd makkelijk? Nee, de tijd leek af en toe mijn grootste vijand. Maar ik durfde te luisteren, naar mijn intuïtie, ik durfde te vertrouwen, en ik durfde uiteindelijk ook (samen met Mirjam) te doen.

In januari van dit jaar stond ik gevoelsmatig nog met lege handen, en in juni van dit jaar ben ik mijn eigen bedrijf gestart. Bruis ik van energie, en ga ik er vol voor. En juist ook op die momenten, als je besluit om die sprong te wagen, dan is Mirjam er ook voor je. Want juist op die momenten is een duwtje in de rug, of een stok achter de deur, zo waardevol. Voor iedereen die serieus wil uitzoeken wat die echt belangrijk vind, zowel in je werk als je in leven, kan ik het Grow programma van Mirjam van harte aanbevelen. Je bent absoluut in goede handen!

Nanda Willekes

Wat het ‘Van Moeten naar Willen’ programma je oplevert?

  Je leert minder moeten;

  Je komt in contact met je verlangens;

  Je ontdekt hoe je DroomBaan of eigen Bedrijf eruit ziet en hoe je die gaat creëren;

  Je leert op een ontspannen manier leven die echt bij jou past;

  Je laat los wat niet langer bij je past;

  Je hebt meer energie om te doen wat jij belangrijk vindt;

  Je weet hoe de basis van jouw bedrijf eruit ziet, je bedrijfsidee, je visie, je missie en je

    ideale klant,

  Je hebt een onderscheidend cv en persoonlijke profiel

  Je leert netwerken op een manier die bij jou past;

  Je weet welke stappen nodig zijn om in beweging te blijven;

Wat houdt het ‘Van Moeten naar Willen’ programma in?

Tijdens dit programma gaan we aan de slag met jouw verlangens. We brengen in kaart wat jij wilt in je werk, maar ook in je leven. We herkennen wat jou in de weg staat om je verlangen te realiseren, zodat je dit kunt loslaten. We maken een concreet actieplan wat jou helpt om jouw droom te realiseren en ervoor zorgt dat je gaat leven vanuit wat jij wilt.

Na dit programma weet jij hoe je in actie blijft om jouw verlangens werkelijkheid te laten worden. Je kunt duidelijk grenzen stellen en makkelijker ‘nee’ zeggen tegen dat wat niet bijdraagt aan jouw verlangen. Eindelijk ervaar je rust en ontspanning, heb je regie over je leven en energie over voor je gezin, vrienden en hobby’s.

Hoe ziet het ‘Van Moeten naar Willen’ programma eruit?

Het programma ‘van Moeten naar Willen’ duurt 4 maanden en bestaat uit 4 stappen.

STAP 1: INZICHT

We kijken tijdens deze stap helemaal naar jou. Waar krijg jij energie van? Wat zijn jouw talenten? Hoe ziet jouw ideale (werk)dag eruit? Wat maakt jou uniek en onderscheidend, zodat jij het verschil kunt maken? Waar word je diep van binnen echt gelukkig van? En wat is dus jouw droom?

STAP 2: JOUW BLAUWPRINT

In deze stap maken we een uitgebreide blauwprint van wie jij bent, wat jij wilt, wat jouw randvoorwaarden zijn en hoe je ideale werkomgeving eruitziet. Ook staan we stil bij jou personal brand, zodat jij jezelf onderscheidend en op een manier die bij jou past presenteert.

STAP 3: LOSLATEN

Tijdens deze stap ga je zaken loslaten die jou in de weg staan. Hoe kan je echt gaan voor wat je wilt? En hoe elimineer je de rest? Je leert grenzen stellen, met focus aan de slag gaan, orde scheppen en verleidingen uit de weg gaan. Je ervaart rust, laat los wat je niet meer dient en voelt een sterk vertrouwen in je vermogen om je verlangen werkelijkheid te laten worden. Je laat jezelf niet meer tegenhouden door belemmerende gedachten.

STAP 4: ACTIE

In deze stap maken we een plan voor het realiseren van jouw DroomBaan of OndernemersDroom. 

DroomBaan: Voor je DroomBaan maken we een onderscheidend c.v. en persoonlijk profiel, maar tevens gaan we aan de slag met sollicitaties, LinkedIn en Netwerken.  Zodat jij hierin jouw weg weet te vinden en je vol vertrouwen deze acties gaat ondernemen. Ook krijg je handvatten en tips, zodat je je acties meteen ten uitvoer kunt brengen.

Ondernemersdroom: Ik geloof dat je alleen een succesvol bedrijf kunt bouwen als je bedrijf een verlengstuk is van jou als persoon. Daarom duiken we in je verhaal en je WHY.

We maken je ideale klant scherp en we gaan de slag met je missie en visie. Zodat jij een concreet bedrijfsidee hebt en de basis van jouw bedrijf staat. Ook maken we een concreet plan voor jou vervolg stappen als ondernemer. 

INVESTERING: €1549,-

De belastingdienst betaalt mee!

Jouw investering in je loopbaan is op te voeren als scholingskosten bij je belastingaangifte. Dat betekent dat, afhankelijk van het belastingtarief waar je in valt, je al snel honderden euro’s terug kunt krijgen van de Belastingdienst. Wil je meer weten over subsidies, vergoedingen en andere regelingen? Kijk dan hier.

When things change inside you, things change around you

Wat krijg je in het ‘Van Moeten naar Willen’ programma?

  Werkboeken met vragen, verdiepende opdrachten en feedback;

  4x focus call van 30 minuten via Zoom of Skype;

  3x een live 1-op-1 sessie van 1,5 uur op locatie;

  Een blauwprint van jezelf;

  Een sparringspartner, enthousiaste begeleiding en support;

  Je personalbrand voor je CV en/of eigen bedrijf.

 Je mag mij gedurende de 4 maanden al jouw vragen per mail of app aan aan mij stellen en ik reageer door de weeks binnen 24 uur

 

Voel jij dat dit programma jou gaat helpen richting het leven waar jij van droomt?
Vraag een gratis verdiepingssessie aan of neem contact op.

Door het volgen van het Grow Programma heb ik inzicht gekregen in welke kant ik op wil, maar ook hoe belangrijk de voorwaarden eromheen zijn zoals, organisatie, management en cultuur. Ook heb ik zicht gekregen op de wijze waarop mijn persoonlijkheid mij op sommige momenten ook in de weg zit.

Mirjam ik  heb jou als persoon als heel prettig ervaren. Je bent warm, duidelijk en soms ook confronterend, maar op een prettige manier. Ook je geduld heb ik als prettig ervaren. Bedankt voor de afgelopen maanden 🙂 !

Frouckje

Ik kwam bij Mirjam op bezoek om eigenlijk gewoon als ondernemers kennis te maken. Toen we aan het praten waren kwam ik er achter dat ik haar expertise heel goed kon gebruiken.

Ik had mijn baan in loondienst opgezet en was volledig zelfstandig. Toch kwam het allemaal nog niet echt van de grond. Ik voelde zelf ook dat er iets ontbrak. Want wat ging ik nou precies doen, voor wie en vooral waarom? Ik wist dat het verstandig was om hier specifiek een keuze in te maken maar welke dan?

Samen met Mirjam ben ik stap voor stap terug gegaan. Kijkend naar mezelf. Waarom wilde ik gaan ondernemen, wat waren mijn drijfveren? Waar ben ik goed in, waar krijg ik energie van? Dezelfde stappen liepen we door voor mijn ideale klant. 

Nu, voel ik me comfortabel met mijn keuzes, weet ik goed welke klanten bij mij passen en welk aanbod en resultaat ik hen kan geven. Met als bonus dat ik in die periode een aantal mooie opdrachten heb binnengehaald.

Het Grow Programma van Moeten naar Willen is ook voor startende ondernemers een super goede match en kan ik je ten volle aanraden. Mirjam past hierin precies de onderdelen toe die voor jou van toepassing zijn.

Janneke Landman

Voor het coachingsprogramma liep ik rond met het gevoel dat ik echt moest stoppen met mijn huidige baan, totaal gebrek aan energie en had ik geen idee wat ik dan wilde gaan doen. Door het volgen van het Grow programma Van Moeten naar Willen heb ik absoluut de energie weer teruggevonden, zelfs in mijn huidige baan en heb ik nu voor ogen wat ik wil gaan doen. Ik heb een prachtige blauwdruk van mezelf, waar ik altijd weer even op terug kan vallen als ik het even niet meer weet. Meer inzicht in wie ik zelf ben, vooral inzicht in wat ik wil en waarom ik dat wil en wat daarbij de belangrijke randvoorwaarden zijn! Ik zou het aan iedereen aan raden om dit te doen, het brengt je zoveel.

Mirjam, super bedankt voor je coaching, je verhelderende en diepgaande doorvragen en alle tips en tricks die je me gegeven hebt!

Barbara Dijksterhuis

Ik heb Mirjam ervaren als een prettige en open coach. Door de combinatie van schrijfopdrachten en creatieve opdrachten ben ik me nog bewuster geworden van wat ik belangrijk vind en wie ik ben. Ik vond het prettig dat ik Mirjam altijd kon mailen of berichten als ik ergens tegenaan liep, naast onze sessies. Ze is altijd bereid om mee te denken en stelt kritische vragen en is echt betrokken bij je.

Rose

Neem contact op met Mirjam

Maak je keuze

Privacy statement

8 + 6 =

Copyright Slow & Grow by Mirjam 2020 | Algemene voorwaarden en Privacy verklaring | Branding & webdesign Creative Concept Marte Methorst