GROW | Slow and Grow | Life- & Loopbaancoaching | Ontspannen Leven

VAN MOETEN
NAAR WILLEN

Herken jij je in het volgende?

  Zoals het nu gaat, wil je het niet langer. Maar wat je dan wel wilt?;

  Je komt uitgeput thuis na een werkdag;

  Stiekem droom je over een eigen bedrijf of een andere baan. Maar hoe en
wat? Dat weet je niet.

  Je bent niet gezellig voor je omgeving en hebt weinig energie om te koken,
sporten en leuke dingen te doen;

  Je vindt het spannend om het roer om te gooien, maar voelt toch iets lonken;

 Je hoofd loopt over van wat je moet doen;

  Het lukt je niet om blijvende veranderingen door te voeren;

  Je werk geeft je geen voldoening meer;

It’s okay to grow slow

Dan past het ‘Van Moeten naar Willen’ programma bij jou. Bij moeten denk je misschien aan druk van buitenaf en jezelf bewijzen voor de buitenwereld. Bij willen ontstaat vaak een lichter gevoel, omdat het vanuit je hart komt. Jij hebt de keuze. Wil je leven vanuit moeten of willen?

In dit programma help ik je teruggaan naar dat wat je echt wilt, zodat je op een ontspannen manier kunt leven en werken. Hoe we dit gaan doen? Door eerst in contact te komen met je dieperliggende verlangens en dromen. Ook leer je jezelf beter kennen. Waar ben je goed in? Wat vind je belangrijk? Door minder te moeten en meer te willen kom je in een ontspannen staat van zijn waarin je verlangens als vanzelf tot je komen.

Misschien denk je nu: makkelijker gezegd dan gedaan! Je hebt immers al meerdere keren geprobeerd om veranderingen in je leven aan te brengen, maar loopt telkens vast. Steeds laat je je meevoeren door de waan van de dag. Daarom neem ik je in dit proces bij de hand. Met scherpe vragen help ik je op een liefdevolle manier belemmerende overtuigingen en terugkerende patronen herkennen en verandering bestendigen. Ook help ik je loslaten wat je niet langer dient. Zo zet je stappen richting die nieuwe baan of je eigen bedrijf.

Ik ben in het Grow programma van Moeten naar Willen van Mirjam gestapt in een periode dat ik zoekende was naar wat ik wilde op werkgebied. Ik voelde aan alles dat het ‘anders’ moest, ik was op zoek naar een stap die niet alleen cv technisch klopt, maar die vooral gevoelsmatig klopte. Waar ik eerst dacht, dit kan ik wel alleen, kwam ik al snel tot het besef dat ik mijn eigen cirkel van denken bleef hangen en dat ik iemand nodig had met wie ik dit proces samen kon bewandelen. Iemand met die mij kon spiegelen, mij de juiste vragen kon stellen, die mij begreep en die met mij mee kon denken. Met Mirjam voelde ik direct een klik. Ze weet waar ze over praat en ze straalt als ze vertelt hoe ze je kan helpen. En ze heeft mijn verwachtingen overtroffen.

De combinatie van ‘op je eigen tempo’, maar ook het ‘actie-gerichte’, maakten voor mij dat ik echt in beweging kwam. Was dat altijd makkelijk? Nee, de tijd leek af en toe mijn grootste vijand. Maar ik durfde te luisteren, naar mijn intuïtie, ik durfde te vertrouwen, en ik durfde uiteindelijk ook (samen met Mirjam) te doen.

In januari van dit jaar stond ik gevoelsmatig nog met lege handen, en in juni van dit jaar ben ik mijn eigen bedrijf gestart. Bruis ik van energie, en ga ik er vol voor. En juist ook op die momenten, als je besluit om die sprong te wagen, dan is Mirjam er ook voor je. Want juist op die momenten is een duwtje in de rug, of een stok achter de deur, zo waardevol. Voor iedereen die serieus wil uitzoeken wat die echt belangrijk vind, zowel in je werk als je in leven, kan ik het Grow programma van Mirjam van harte aanbevelen. Je bent absoluut in goede handen!

Nanda Willekes

Door Mirjam weet ik wat ik nu echt wil en waar gaat mijn hart sneller van kloppen. Wat zijn mijn verlangens? Iets wat je niet wilt kun je heel makkelijk uiten maar wat je nu wel wil is voor mij een stukje lastiger. Ik ben iemand die soms een zetje in de rug nodig heeft, dat zetje heeft Mirjam mij ook gedoseerd gegeven, wat geresulteerd heeft in wat ik echt wil. Na 12 jaar heb ik mijn baan opgezegd om mij volledig te kunnen geven voor mijn eigen onderneming, Lab 1823.

Dankjewel Mirjam voor al je vragen die mij tot nadenken gezet hebben, waardoor ik in beweging ben gekomen voor mijn eigen bedrijf.

Ankie Jacbobs

Ik kwam bij Mirjam op bezoek om eigenlijk gewoon als ondernemers kennis te maken. Toen we aan het praten waren kwam ik er achter dat ik haar expertise heel goed kon gebruiken.

Ik had mijn baan in loondienst opgezet en was volledig zelfstandig. Toch kwam het allemaal nog niet echt van de grond. Ik voelde zelf ook dat er iets ontbrak. Want wat ging ik nou precies doen, voor wie en vooral waarom? Ik wist dat het verstandig was om hier specifiek een keuze in te maken maar welke dan?

Samen met Mirjam ben ik stap voor stap terug gegaan. Kijkend naar mezelf. Waarom wilde ik gaan ondernemen, wat waren mijn drijfveren? Waar ben ik goed in, waar krijg ik energie van? Dezelfde stappen liepen we door voor mijn ideale klant. 

Nu, voel ik me comfortabel met mijn keuzes, weet ik goed welke klanten bij mij passen en welk aanbod en resultaat ik hen kan geven. 

Met als bonus dat ik in die periode een aantal mooie opdrachten heb binnengehaald.

Het Grow Programma van Moeten naar Willen is ook voor startende ondernemers een super goede match en kan ik je ten volle aanraden. Mirjam past hierin precies de onderdelen toe die voor jou van toepassing zijn.

Janneke Landman

Dankzij Mirjam’s coaching is helder geworden wat ik echt wil. Ze stelt de juiste vragen en laat je nadenken of je het voor jezelf doet of voor een ander!

Wat je echt wilt en wat je belangrijk vindt in je loopbaan.
Voor mij is het (nog meer) duidelijk geworden dat het pad wat ik gestart ben het pad is wat ik wil volgen.
Het is heel fijn dat je gehoord word, nogmaals bedankt Mirjam.

Patricia

Ik heb Mirjam ervaren als een prettige en open coach. Door de combinatie van schrijfopdrachten en creatieve opdrachten ben ik me nog bewuster geworden van wat ik belangrijk vind en wie ik ben. Ik vond het prettig dat ik Mirjam altijd kon mailen of berichten als ik ergens tegenaan liep naast onze coachingsessies. Ze is altijd bereid om mee te denken en stelt kritische vragen.  Rose

 

Wat het ‘Van Moeten naar Willen’ programma je oplevert?

  Je leert minder moeten;

  Je komt in contact met je verlangens;

  Je ontdekt hoe je DroomBaan of OndernemersDroom eruit ziet en hoe je die gaat creëren;

  Je leert op een ontspannen manier leven die echt bij jou past;

  Je laat los wat niet langer bij je past;

  Je hebt meer energie om te doen wat jij belangrijk vindt;

  Je weet hoe de basis van jouw bedrijf eruit ziet, ideale klant, klantreis, productaanbod;

  Je hebt een onderscheidend cv en persoonlijke profiel

  Je durft ‘nee’ te zeggen;

  Je weet wat je volgende stap is en hoe je die gaat zetten;

Wat houdt het ‘Van Moeten naar Willen’ programma in?

Tijdens dit programma gaan we aan de slag met jouw verlangens. We brengen in kaart wat jij wilt in je werk, maar ook in je leven. We herkennen wat jou in de weg staat om je verlangen te realiseren, zodat je dit kunt loslaten. We maken een concreet actieplan wat jou helpt om jouw droom te realiseren en ervoor zorgt dat je gaat leven vanuit wat jij wilt.

Na dit programma weet jij hoe je in actie blijft om jouw verlangens werkelijkheid te laten worden. Je kunt duidelijk grenzen stellen en makkelijker ‘nee’ zeggen tegen dat wat niet bijdraagt aan jouw verlangen. Eindelijk ervaar je rust en ontspanning, heb je regie over je leven en energie over voor je gezin, vrienden en hobby’s.

Hoe ziet het ‘Van Moeten naar Willen’ programma eruit?

Het programma ‘van Moeten naar Willen’ duurt 4 maanden en bestaat uit 4 stappen.

STAP 1: JOUW VERLANGEN

We kijken tijdens deze stap naar jouw verlangen. Waar krijg jij energie van? Wat zijn jouw talenten? Hoe ziet jouw ideale (werk)dag eruit? Wat maakt jou uniek en onderscheidend, zodat jij het verschil kunt maken? Waar word je diep vanbinnen echt gelukkig van?

STAP 2: JOUW BLAUWPRINT

In deze stap maken we een uitgebreide blauwprint van wie jij bent, wat jij wilt, wat jouw randvoorwaarden zijn en hoe je ideale werkomgeving eruitziet. Ook staan we stil bij jou personal brand, zodat jij jezelf onderscheidend en op een manier die bij jou past presenteert.

STAP 3: LOSLATEN

Tijdens deze stap ga je zaken loslaten die jou in de weg staan. Hoe kan je echt gaan voor wat je wilt? En hoe elimineer je de rest? Je leert grenzen stellen, met focus aan de slag gaan, orde scheppen en verleidingen uit de weg gaan. Je ervaart rust, laat los wat je niet meer dient en vertrouwt in je vermogen om je verlangen werkelijkheid te laten worden.

STAP 4: ACTIE

In deze stap maken we een plan voor het realiseren van jouw DroomBaan of OndernemersDroom. 

DroomBaan: Voor je DroomBaan maken we een onderscheidend c.v. en persoonlijk profiel, maar tevens gaan we aan de slag met sollicitaties, LinkedIn en Netwerken.  Zodat jij hierin jouw weg weet te vinden en je vol vertrouwen deze acties gaat ondernemen. Ook krijg je handvatten en tips, zodat je je acties meteen ten uitvoer kunt brengen.

Ondernemersdroom: Ik geloof dat je alleen een succesvol bedrijf kunt bouwen als je bedrijf een verlengstuk is van jou als persoon. Daarna duiken we in je verhaal en je WHY.

We maken je doelgroep scherp, gaan we aan de slag met je klantreis, hoe trek je je ideale klant aan en ook  succesvolle content voor je onderneming.

Je krijgt praktische tips en ondersteuning om gelijk aan de slag te gaan met jouw bedrijf. Daarna creëren we samen een strategisch product aanbod waar je klant geen nee tegen kan en wil zeggen. We kijken dan ook naar de prijzen van je producten, hoe je een goede gratis weggever maakt, hoe je webinars en challenges geeft, hoe je email marketing in zet en hoe je een succesvol sales gesprek voert.

INVESTERING: €1549,-

De belastingdienst betaalt mee!

Jouw investering in je loopbaan is op te voeren als scholingskosten bij je belastingaangifte. Dat betekent dat, afhankelijk van het belastingtarief waar je in valt, je al snel honderden euro’s terug kunt krijgen van de Belastingdienst.

*Stap 1 ”Jouw Verlangen” is los te volgen voor €329,- Neem dan contact op.

When things change inside you, things change around you

Wat krijg je in het ‘Van Moeten naar Willen’ programma?

  Werkboeken met vragen, verdiepende opdrachten en feedback;

  4x focus call van 30 minuten via Zoom of Skype;

  3x een live 1-op-1 sessie van 1,5 uur op locatie;

  Een blauwprint van jezelf;

  Een sparringspartner, enthousiaste begeleiding en support;

  Je personalbrand voor je CV en/of eigen bedrijf.

 Je mag mij gedurende de 4 maanden al jouw vragen per mail of app aan aan mij stellen en ik reageer door de weeks binnen 24 uur

 

Voel jij dat dit programma jou gaat helpen richting het leven waar jij van droomt?
Vraag een gratis verdiepingssessie aan of neem contact op.

Neem contact op met Mirjam

Maak je keuze

Privacy statement

3 + 15 =

Copyright Slow & Grow by Mirjam 2020 | Algemene voorwaarden en Privacy verklaring | Branding & webdesign Creative Concept Marte Methorst