Inner Dive Cards

Dit card deck zat al jaren in mijn hoofd. Niet simpelweg vanuit de intentie dat er een card deck mocht komen, ik voel een veel groter doel.

Card decks. Spiritualiteit. Quotes. Woorden. Vragen. Mooie zinnen. Het heeft voor mij zoveel betekenis. In alles wat ik doe.

Elke keer, als ik een kaart trek, verbaas ik mij weer over hoe raak en kloppend het altijd is. Richtinggevend. Als een kompas. Een tool als het ware, om vanuit dat ‘slimme’ hoofd elke keer weer in te tunen in mijzelf. Ons lichaam is zo wijs. Het wil ons zoveel vertellen. En toch negeren we het zo vaak.

Luisteren naar je gevoel, intunen, het is niet iets wat je ‘even’ doet. Het is een manier van leven. Een manier van ZIJN. Dat is wat ik je gun.

En vanuit die intentie heb ik dit card deck voor jou gemaakt.

Bestel hier het card deck voor 33,33 eur incl. btw. 

Slow Grow Kaartendeck MockUp doos zonder klep peach

Card decks. Spiritualiteit. Quotes. Woorden. Vragen. Mooie zinnen. Het heeft voor mij zoveel betekenis. In alles wat ik doe.

Het card deck

ster Slowandgrow brown
Ster Slowandgrow

Het deck bestaat uit  35 kaarten met vragen, quotes en gewoon zinnetjes. Om te laten bezinken, te voelen en dieper te duiken in jezelf. Om je terug te halen naar het nu. Om te voelen waar het werkelijk om draait.

Zodat jij gaat leven & ondernemen vanuit rust en jouw diepste kern. Want dat is wat je werkelijk gelukkig maakt!

Scroll naar boven