Inner Dive Cards

Dit card deck zat al jaren in mijn hoofd. Niet simpelweg vanuit de intentie dat er een card deck mocht komen, ik voel een veel groter doel.

Card decks. Spiritualiteit. Quotes. Woorden. Vragen. Mooie zinnen. Het heeft voor mij zoveel betekenis. In alles wat ik doe.

Elke keer, als ik een kaart trek, verbaas ik mij weer over hoe raak en kloppend het altijd is. Richtinggevend. Als een kompas. Een tool als het ware, om vanuit dat ‘slimme’ hoofd elke keer weer in te tunen in mijzelf. Ons lichaam is zo wijs. Het wil ons zoveel vertellen. En toch negeren we het zo vaak.

Luisteren naar je gevoel, intunen, het is niet iets wat je ‘even’ doet. Het is een manier van leven. Een manier van ZIJN. Dat is wat ik je gun.

En vanuit die intentie heb ik dit card deck voor jou gemaakt.

Bestel hier het card deck voor 33,33 eur incl. btw. 

Kaartdeck Kaarthouder

Card decks. Spiritualiteit. Quotes. Woorden. Vragen. Mooie zinnen. Het heeft voor mij zoveel betekenis. In alles wat ik doe.

Het card deck

ster Slowandgrow brown
Ster Slowandgrow

Het deck bestaat uit 35 kaarten met vragen, quotes en gewoon zinnetjes. En een begeleidend boekje met verdiepende tekst. Om te laten bezinken, te voelen en dieper te duiken in jezelf. Om je terug te halen naar het nu. Om te voelen waar het werkelijk om draait.

Zodat jij gaat leven & ondernemen vanuit rust en jouw diepste kern. Want dat is wat je werkelijk gelukkig maakt!

Het card deck is ook te gebruiken en super waardevol als je niet onderneemt of geen eigen bedrijf hebt.

Reacties van anderen

review card deck
review card deck
recensie card deck ingrid
recensie card deck
review card deck marieke
recensie annemarie
IMG

Hoe gebruik je de card deck?

ster Slowandgrow brown
Ster Slowandgrow

Het gebruiken van het card deck  is echt een moment voor jezelf Je bent daarom volledig vrij de kaarten op je eigen manier te gebruiken. Je kunt een vraag stellen, in gedachten of hardop, een intentie zetten of willekeurig een kaart trekken wanneer je het gevoel hebt vast te zitten of als je op zoek bent naar een antwoord. Kies daarna op je gevoel een kaart. Dit kan door met je hand eroverheen te gaan en te voelen welke kaart jouw aandacht trekt door de warmte die het afgeeft of juist omdat die kaart goed voelt.

Vertrouw erop dat de boodschap van de kaart die je intuïtief kiest, voor jou altijd  de juiste is en op het juiste moment komt. 

Vragen die je bijvoorbeeld kunt stellen als je het card deck gebruikt:

  • Wat is mijn intentie voor deze  dag?
  • Waar mag ik meer aandacht aan geven?
  • Wat is de volgende stap die ik kan nemen?
  • Wat mag ik loslaten?
Scroll naar boven