Inner Grow Traject

Jouw groei zit niet in meer omzet, in een groter team en grotere advertentiebudgetten. Jouw groei zit in jou. In laagjes afpellen, in patronen en blokkades doorbreken. 

En dat kan fragiel voelen. Kwetsbaar om alles maar dan ook alles van jezelf aan te kijken en er te laten zijn. Om je spiritualiteit niet langer te verstoppen, om je perfectionisme een plek te geven. Maar juist in die kwetsbaarheid zit jouw grootsheid. 

Mijn coaching is er niet voor jou als je op zoek bent naar bold moves en ik moet er alles uithalen. Het zijn niet de grootste dingen die je transformeren. Het zijn juist die kleine inzichten, waar je dus ook vaak aan voorbij gaat, die keer op keer het verschil maken. Die jouw bewustzijn vergroten. Die verdieping brengen en innerlijk van alles in beweging zetten. 

Innerlijk groeien is een proces, geen einddoel.
En als jij klaar bent om dat proces aan te gaan, dan ben je hier op de juiste plek. 

mirjam slow and grow

Everything you go through, grows you.

Mijn coaching is voor jou als je:

mirjam beek slow and grow

Inner Grow Traject

In mijn 1:1 Inner grow coachtraject help ik jou de diepere verbinding aan te gaan met jezelf en je werkelijke potentie naar boven te brengen. Ik combineer hiervoor systemisch werk met strategie en mijn slow & grow methode. Ik help je rust en eenvoud te vinden in je bedrijf. 

Ik stel je scherpe vragen om te onderzoeken wat je nu werkelijk wilt. Je breekt los van het gebaande pad als ondernemer en gaat hetgeen doen waar jouw hart van in vuur en vlam gaat. Want zeg maar eerlijk, die is nu uitgedoofd. Dat betekent ook dat je dingen gaat verwijderen, loslaten en optimaliseren. Zonder daarvoor weer allerlei systemen op te tuigen. We houden het juist eenvoudig met jouw kracht en intuïtie als uitgangspunt. 

SLOW

We gaan eerst een stap terug doen, je gaat afstand nemen van je bedrijf en staan stil bij waar je nu werkelijk naar verlangt. We kijken naar jouw potentie en welke stappen jij mag nemen om dit samen te laten komen in je bedrijf. Hoe mag jij voller jezelf zijn? Hoe laat je jouw intuïtie meer leidend zijn in je bedrijf i.p.v. je ‘slimme’ hoofd. We doorbreken teven de dieperliggende patronen die jou blokkeren en werken aan belemmerende overtuigingen en gedachten die jou in de weg staan.

GROW

We laten je bedrijf groeien op jouw tempo en jouw manier. Niet die van de zoveelste trucjes, snel, snel, snel en allerlei poespas. We creëren een aanbod en marketing dat komt vanuit jouw visie, niet vanuit wat slim en handig is. Je gaat ervaren hoe je organisch de mooiste klanten aantrekt. Je behaalt restulaan op een manier die niet meer krampachtig is, maar vol vanuit je hart komt.

3 maanden coaching

Extra:

2.995 excl btw

betalen in 3 termijnen mogelijk

6 maanden coaching

Extra:

4.495 excl btw

betalen in 6 termijnen mogelijk

Dit traject is voor jou

ster Slowandgrow brown
Ster Slowandgrow

Mijn Inner grow traject is voor jou als je een ondernemer bent die er klaar voor is om zichzelf aan te kijken en niet meer bezig wil zijn met groter, meer en wat verstandig is. Je hebt een mooie omzet, maar je voelt en weet dat er meer in je zit. Je wilt gaan ondernemen vanuit rust, organische groei en bent klaar met de complexiteit en een ‘fabriek’ zijn waar je voor je gevoel nog altijd hard aan het werk bent.

Je zoekt een business coach die eerlijk is en direct. Iemand die dwars door je heen kijkt en ziet welke potentie er werkelijk in je zit. Je daarbij een spiegel voorhoudt en vertrouwen geeft om echt die verandering te maken die nu nodig is om uit je patroon te stappen.

Reacties van anderen

review flow programma
review flow programma
review flow programma
review flow programma
review inner grow traject
review flow programma
review flow programma
mirjam beek slow and grow

Wie ben ik?

Ik ben Mirjam, gecertifieerd coach*. 

Toen ik 5 jaar geleden mijn eigen bedrijf startte, ben ik de innerlijke reis met mezelf aangegaan. En ik weet inmiddels, daar zit je groei. Je kunt met de meest fantastische plannen en strategieën werken maar als jij het diep van binnen niet (meer) voelt, dan gaat dit je tegen staan, dan gaat het schuren. De enige weg is dan naar binnen toe. Naar je wie werkelijk bent of wellicht mag zijn. Ik help je hierbij, door dieper en verder te gaan dan de meeste business coaches.

*Ik heb 8 jaar ervaring als coachend leidinggevende in een coporate omgeving en de STIR-gecertificeerde opleiding afgerond (een onafhankelijk keurmerk voor supervisoren, coaches en overige professioneel begeleiders in Nederland).

Veelgestelde vragen

Nee, dat heb ik in het verleden gedaan en ik heb gemerkt dat voor een duurzame en organische  transformatie in je bedrijf meer tijd nodig is. Ik coach in mijn traject vrij intensief met om de 2 weken een sessie.

Ja, ik coach op beiden en heel intuïtief. Ik voel en hoor wat er in het moment nodig is bij jou om keuzes te maken en actie te ondernemen zodat je antwoorden vooral uit jezelf haalt. Dat is soms strategie maar veel vaker mindset. Ik coach veel op een fijne rustgevend locatie of buiten in de natuur. Deze plekken helpen mij om gebruik  te maken van systemisch werk om dieper gelegen patronen te aan te kijken.

Mijn traject is voor ondernemers die al een tijdje ondernemen en voelen dat ze een nieuwe fase ingaan met hun bedrijf maar ook met hun eigen ontwikkeling. Ik maak hierop weleens uitzonderingen voor ondernemers die nog in startfase zitten. Zo kan het zijn dat dat je deels nog in loondienst wilt en volledig voor je eigen bedrijf wilt gaan of zelf voelt echt op deze manier te willen ondernemen zonder alle poespas van funnels en automatiseringen. Het hangt echt van jou af of je voelt dat dit de bij je past.

Neem contact op met Mirjam

Spreekt mijn visie en manier van werken jou enorm aan? Voel je een JA, maar heb je nog een aantal vragen? Plan dan hieronder een Inner grow call. Wanneer je onderstaande gegevens invult, neem ik binnen 48 uur contact met je op om een datum in te plannen. 

Wat anderen zeggen

Scroll naar top