Inner Grow Traject

Luisteren naar je gevoel, het is niet iets wat je ‘even’ doet. Het is een manier van leven. Van ondernemen. Het is een manier van ZIJN. Dat is wat ik je gun.

Maar de vraag is: wat is het, wat jou op dit moment tegenhoudt? Om in de volste versie van jezelf te stappen?

Dat antwoord. Dat is waar dit Inner Grow Traject over gaat.

DSC

Everything you go through, grows you.

Mirjam

Inner Grow Traject

Ik begeleid je met mijn 1;1 coaching, aangevuld met systemisch werk, hypnose en lichaamsgerich energetisch werk. Onderdeel van mijn coaching zijn de ene keer ook begeleide meditaties, een andere keer werken we mogelijk met je Chakra’s of spreek ik een yoga nidra oefening voor je in. Wat nodig is, en helpend voor jou, om in de volste versie van jezelf te stappen.

Er is ook een praktisch en inhoudelijk element aan verbonden (denk aan je niche klant, aanbod bepaling, prijzen, zichtbaarheid, groei), waarbij ik je zal stimuleren om vanuit de juiste energie te gáán. 

SLOW

Wie wil je zijn?

En wie durf je nog niet te zijn?

Wat zit eronder?

Kan je dat zien?

Ik laat je werkelijk voelen, waar het werkelijk om gaat. We raken het aan. Zodat jij diep van binnen voelt welke stappen je te zetten hebt.

GROW

We stappen erin. 

En ik loop naast je.

We maken vertaalslag van voelen naar DOEN. Van binnen naar buiten. Van vertragen naar praktisch aan de slag.

Zodat je resultaat behaalt op een manier die niet meer krampachtig is, maar vol vanuit je hart komt.

3 maanden persoonlijke coaching

Extra:

2997 excl btw

betalen in termijnen mogelijk

Dit traject is voor jou

ster Slowandgrow brown
Ster Slowandgrow

Mijn Inner Grow traject is voor jou als je een ondernemer bent die er klaar voor is om zichzelf aan te kijken en niet (meer) bezig wil zijn met enkel groter, meer en wat verstandig is. Je hebt omzet, maar je voelt en weet dat er meer in je zit. Je wilt gaan ondernemen vanuit rust, organische groei en bent klaar met complexiteit en hard aan het werk zijn.

Je zoekt een  coach die eerlijk is en intuïtief. Iemand die dwars door je heen kijkt en ziet welke potentie er werkelijk in je zit. Je daarbij een spiegel voorhoudt en vertrouwen geeft om echt die verandering te maken die nu nodig is om uit je patroon te stappen.

Reacties van anderen

review flow programma
IMG
review flow programma
IMG
review inner grow traject
review flow programma
IMG
Mirjam

Wie ben ik?

Ik ben Mirjam, gecertifieerd coach*. 

Toen ik 5 jaar geleden mijn eigen bedrijf startte, ben ik de innerlijke reis met mezelf aangegaan. En ik weet inmiddels, daar zit je groei. Je kunt met de meest fantastische plannen en strategieën werken maar als jij het diep van binnen niet (meer) voelt, dan gaat dit je tegen staan, dan gaat het schuren. De enige weg is dan naar binnen toe. Naar je wie werkelijk bent of wellicht mag zijn, van daaruit staat de ruimte voor groei. Ik help je hierbij, door dieper en verder te gaan dan de meeste business coaches.

*Ik heb 8 jaar ervaring als coachend leidinggevende in een coporate omgeving en de STIR-gecertificeerde opleiding afgerond (een onafhankelijk keurmerk voor supervisoren, coaches en overige professioneel begeleiders in Nederland).

Wat anderen zeggen

Veelgestelde vragen

Ja, je kunt ook een losse 1:1 Inner Dive Sessie doen. Het is een fijne manier om met mij en mijn coaching kennis te maken. Maar let op, we gaan wel gelijk de diepte in. Wil je hier meer over weten, druk dan hier.

Ja, ik coach op beiden en heel intuïtief. Ik voel en hoor wat er in het moment nodig is bij jou om keuzes te maken en actie te ondernemen zodat je antwoorden vooral uit jezelf haalt. Dat is soms strategie maar veel vaker mindset. Ik coach veel op een fijne rustgevend locatie of buiten in de natuur. Deze plekken helpen mij om gebruik  te maken van systemisch werk om dieper gelegen patronen te aan te kijken.

Mijn traject is voor ondernemers die al een tijdje ondernemen en voelen dat ze een nieuwe fase ingaan met hun bedrijf maar ook met hun eigen ontwikkeling. Ik maak hierop weleens uitzonderingen voor ondernemers die nog in startfase zitten. Zo kan het zijn dat dat je deels nog in loondienst wilt en volledig voor je eigen bedrijf wilt gaan of zelf voelt echt op deze manier te willen ondernemen zonder alle poespas van funnels en automatiseringen. Het hangt echt van jou af of je voelt dat dit de bij je past.

Neem contact op met Mirjam

Spreekt mijn visie en manier van werken jou enorm aan? Voel je een JA, maar heb je nog een aantal vragen? Plan dan hieronder een Inner grow call. Wanneer je onderstaande gegevens invult, neem ik binnen 48 uur contact met je op om een datum in te plannen. 

Scroll naar boven