Inner Grow Traject

Je voelt dat er meer in jou zit. Dat er een potentie en groei in jou zit die gezien mag worden. Je wilt ook je omzet laten groeien, maar niet (meer) op de manier zoals het ‘hoort’ of zou moeten.

Want de strategieën die volgens sommigen zorgen voor een succesvol bedrijf, zoals funnels, automatiseringen, grote advertentiebudgetten, een team, voelen voor jou zwaar en complex. Tel daarbij de ideeën op die je allemaal ‘zou’ kunnen doen en je hoofd ontploft bijna.

Je voelt dat het simpeler en intuïtiever mag. Op jouw manier en op jouw tempo. Je voelt dat de volgende stap in je bedrijf vooral in jou zit. In laagjes afpellen, in diepere patronen en blokkades doorbreken. In rust vinden bij jezelf.

Jouw grootsheid zit in jou. 

Mijn coaching is er voor jou als JIJ wilt transformeren. Als jij je innerlijk anders wilt voelen in je bedrijf. Ik geloof ook dat het juist die kleine inzichten en stappen zijn die keer op keer het verschil maken. Die jouw bewustzijn vergroten. Die verdieping brengen en innerlijk van alles in beweging zetten. Waardoor jij groeit en je bedrijf organisch met je meegroeit op de manier die bij jou past.

Innerlijk groeien is een proces, geen einddoel.

En als jij klaar bent om dat proces aan te gaan, dan ben je hier op de juiste plek. 

Mirjam

Everything you go through, grows you.

Mijn coaching is voor jou als je:

Mirjam

Inner Grow Traject

In mijn 1:1 Inner grow coachtraject help ik jou de diepere verbinding aan te gaan met jezelf en je werkelijke potentie naar boven te brengen. Ik combineer hiervoor systemisch werk met strategie en mijn slow & grow methode. Ik help je rust, eenvoud en organisch groei te vinden in je bedrijf.  

Ik stel je scherpe vragen om te onderzoeken wat je nu werkelijk wilt. Je breekt los van het gebaande pad als ondernemer en gaat hetgeen doen waar jouw hart van in vuur en vlam gaat op jouw eigen manier. Dat betekent ook dat je dingen gaat verwijderen, loslaten en optimaliseren. Zonder daarvoor  allerlei systemen op te tuigen. We houden het juist eenvoudig met jouw kracht en intuïtie als uitgangspunt. Zodat je ook gelijk gaat DOEN en ervaren dat het kan op jouw manier.

SLOW

We gaan eerst een stap terug doen, je gaat afstand nemen van je bedrijf en staan stil bij waar je nu werkelijk naar verlangt. We kijken naar jouw potentie en welke stappen jij mag nemen om dit samen te laten komen in je bedrijf. Hoe mag jij voller jezelf zijn? Hoe laat je jouw intuïtie meer leidend zijn in je bedrijf i.p.v. je ‘slimme’ hoofd. We doorbreken tevens de dieperliggende patronen die jou blokkeren en werken aan belemmerende overtuigingen en gedachten die jou in de weg staan.

GROW

We laten je bedrijf groeien op jouw tempo en jouw manier. Niet die van de zoveelste trucjes, snel, snel, snel en allerlei poespas. We creëren een aanbod en marketing dat komt vanuit jouw visie, niet vanuit wat slim en handig is. Maar die er voor zorgt dat het scherp en duidelijk waar jij voor staat. Je gaat ervaren hoe je organisch de mooiste klanten aantrekt. En je behaalt resultaat op een manier die niet meer krampachtig is, maar vol vanuit je hart komt.

4 maanden coaching

Extra:

3.495 excl btw

betalen in 4 termijnen mogelijk

Dit traject is voor jou

ster Slowandgrow brown
Ster Slowandgrow

Mijn Inner grow traject is voor jou als je een ondernemer bent die er klaar voor is om zichzelf aan te kijken en niet (meer) bezig wil zijn met groter, meer en wat verstandig is. Je hebt omzet, maar je voelt en weet dat er meer in je zit. Je wilt gaan ondernemen vanuit rust, organische groei en bent klaar met de complexiteit en een ‘fabriek’ zijn of worden waar je voor je gevoel nog altijd hard aan het werk bent.

Je zoekt een business coach die eerlijk is en direct. Iemand die dwars door je heen kijkt en ziet welke potentie er werkelijk in je zit. Je daarbij een spiegel voorhoudt en vertrouwen geeft om echt die verandering te maken die nu nodig is om uit je patroon te stappen.

Reacties van anderen

review flow programma
review flow programma
review flow programma
review flow programma
review inner grow traject
review flow programma
IMG
Mirjam

Wie ben ik?

Ik ben Mirjam, gecertifieerd coach*. 

Toen ik 5 jaar geleden mijn eigen bedrijf startte, ben ik de innerlijke reis met mezelf aangegaan. En ik weet inmiddels, daar zit je groei. Je kunt met de meest fantastische plannen en strategieën werken maar als jij het diep van binnen niet (meer) voelt, dan gaat dit je tegen staan, dan gaat het schuren. De enige weg is dan naar binnen toe. Naar je wie werkelijk bent of wellicht mag zijn, van daaruit staat de ruimte voor groei. Ik help je hierbij, door dieper en verder te gaan dan de meeste business coaches.

*Ik heb 8 jaar ervaring als coachend leidinggevende in een coporate omgeving en de STIR-gecertificeerde opleiding afgerond (een onafhankelijk keurmerk voor supervisoren, coaches en overige professioneel begeleiders in Nederland).

Veelgestelde vragen

Ja, je kunt ook een losse 1:1 Slow & Grow sessie doen. Het is een fijne manier om met mij en mijn coaching kennis te maken. Maar let op, we gaan wel gelijk de diepte in. Wil je hier meer over weten, druk dan hier.

 

Ja, ik coach op beiden en heel intuïtief. Ik voel en hoor wat er in het moment nodig is bij jou om keuzes te maken en actie te ondernemen zodat je antwoorden vooral uit jezelf haalt. Dat is soms strategie maar veel vaker mindset. Ik coach veel op een fijne rustgevend locatie of buiten in de natuur. Deze plekken helpen mij om gebruik  te maken van systemisch werk om dieper gelegen patronen te aan te kijken.

Mijn traject is voor ondernemers die al een tijdje ondernemen en voelen dat ze een nieuwe fase ingaan met hun bedrijf maar ook met hun eigen ontwikkeling. Ik maak hierop weleens uitzonderingen voor ondernemers die nog in startfase zitten. Zo kan het zijn dat dat je deels nog in loondienst wilt en volledig voor je eigen bedrijf wilt gaan of zelf voelt echt op deze manier te willen ondernemen zonder alle poespas van funnels en automatiseringen. Het hangt echt van jou af of je voelt dat dit de bij je past.

Neem contact op met Mirjam

Spreekt mijn visie en manier van werken jou enorm aan? Voel je een JA, maar heb je nog een aantal vragen? Plan dan hieronder een Inner grow call. Wanneer je onderstaande gegevens invult, neem ik binnen 48 uur contact met je op om een datum in te plannen. 

Wat anderen zeggen

Scroll naar top