In deze aflevering heb ik een mooi gesprek met Yvette Lans van De cirkel doorbreken. We hebben beiden heel hard gewerkt in ons leven, maar we zijn er inmiddels gelukkig ook achter gekomen dat er veel meer in het leven is dan dat. Want als je je keihard blijft werken dan zul je nooit moeiteloos gaan ondernemen.

En daar helpen we ondernemers bij, ieder op onze eigen manier. Je ontdekt waarom het echt tijd wordt om in actie te komen als je nu geen vrijheid ervaart en geleefd wordt door je bedrijf. En ook welke stappen je kan zetten om dat te doorbreken.

Bronnen die we noemen in deze aflevering:

De Slow and Grow methode van Mirjam; een mega waardevolle online training inclusief maandelijkse live masterclasses. Of boek een gratis Slow & Grow call om samen met mij stil te staan bij waar je nu staat en hoe je van hieruit stappen kunt gaan maken om te kunnen ondernemen vanuit Slow & Grow.
De gratis doorbraaksessie van Yvette waarin je in 45 minuten ontdekt wat jij mag doorbreken voor minder hard werken, meer omzet en impact én meer genieten