We verlangen het allemaal: geld verdienen met dat wat je het allerleukste vindt om te doen. Het klinkt waarschijnlijk te mooi om waar te zijn, niet haalbaar of niet voor jou weggelegd. Maar wat als het wél kan? Wat als je succesvol kunt ondernemen door goed naar je gevoel te luisteren en jouw kracht en eigen pad te volgen? Vanuit rust en focus een stevige basis creëren voor jouw eigen bedrijf. Hoe? Mirjam, Business & Mind Coach brengt je terug in verbinding met jezelf en jouw dromen.

Business & Mind coach én ervaringsdeskundige

Coaching zit Mirjam in het bloed en het enthousiasme waarmee ze dat doet, is aanstekelijk. Het is haar missie om (beginnend) onderneemsters zoals jij te begeleiden naar een leven en ondernemerschap dat echt bij je past. Haar kracht schuilt in haar oprechte betrokkenheid en eigen ervaring van hollen naar – met een klap – stilstaan. Vanuit deze stilstand besloot ze haar eigen pad te volgen. Vanuit haar kern, met rust en focus startte ze als onderneemster. Ze is hét bewijs dat succesvol ondernemen kan op een manier waar je echt gelukkig van wordt. Om deze manier van ondernemen ook voor jou bereikbaar te maken heeft ze de Slow & Grow Methode ontwikkeld.

 

“Het hoofd zoekt, het hart vindt” 

 – Mirjam

 

Groeien met je bedrijf vanuit rust en authenticiteit.

Als (startend) onderneemster spookt het in je hoofd vol met vragen en heb je voordat je goed en wel begonnen bent al het gevoel dat je achter de feiten aanloopt. Misschien doe je voor je gevoel maar wat of weet je niet eens waar je moet beginnen. Hoe trek je klant aan, klanten waar je gelukkig van wordt? Hoe word je zichtbaar zonder dat het voelt als een glad verkooppraatje? Hou houd je de balans tussen ondernemen en privé?

 

In de Slow & Grow Methode doorloop je acht zorgvuldig samengestelde modules met videolessen en audio meditaties die jou rust en focus (terug)geven. Mirjam leert je hoe je even kunt stilstaan (en dat dit mag) om te voelen wat echt bij je past. Ze leert je dat wanneer iets niet past ‘nee’ ook een antwoord is. Ze geeft handvatten om dicht bij jezelf te blijven en alles op je igen tempo te doen. Pas wanneer jij vanuit je kern onderneemt kun je duurzaam groeien en impact hebben met jouw bedrijf. De videolessen doorlopen alles wat je als onderneemster wilt weten. Hoe je een kloppend aanbod maakt dat bij jou past en hoe je de juiste klanten aantrekt. Doelen stellen, maar dan met liefde en aandacht voor jezelf en je bedrijf.

Masterclass

Onderdeel van de Slow & Grow Methode is een masterclass met genoeg ruimte om Mirjam alle vragen te stellen die je bezig houden. Daarnaast stelt ze kritische vragen terug (is ze goed in) en gaat ze dieper in op wat je hebt geleerd in de modules. Ze geeft je waardevolle tips mee die nieuwe inzichten met zich meebrengen. Omdat de masterclass interactief is leer je ook veel van elkaar als deelnemers. Mirjam weet met haar oprechte aanwezigheid een vertrouwde omgeving te creëren die uitnodigt om je open te stellen en kwetsbaarheid te tonen. De masterclass is een mooie verdieping van alles wat je hebt geleerd in de online modules.

De Slow & Grow Methode leert je hoe je een stevige basis bouwt voor jouw onderneming. Mirjam neemt je mee de diepte in, stelt altijd de juiste vragen en ontketent persoonlijke groei. Met de juiste begeleiding en mindset is jouw droombedrijf binnen handbereik. Wil jij ook ondernemen op jouw manier, vanuit rust en flow? Of wil je nog een stapje verder de diepte in? Mirjam biedt ook een waardevol een-op-een programma aan, zodat jij écht jouw droom kunt gaan verwezenlijken.

 

Ondernemen met plezier en voldoening

Door te ondernemen in je eigen tempo ervaar je zo veel meer rust en ontstaat er ruimte voor nieuwe energie. De Slow & Grow Methode zorgt er voor dat je belemmerende overtuigingen en vastgeroeste patronen gaat loslaten en – eindelijk – jezelf op waarde gaat schatten. De uitspraak ‘ik geloof niet in concurrentie’ die Mirjam deed tijdens een van onze gesprekken, blijft me altijd bij. Want het klopt. Wanneer je vanuit je kern onderneemt en alle keuzes maakt met je gevoel dan bestaat er geen concurrentie. Jij bent uniek en daarmee jouw bedrijf ook. De Slow & Grow manier van ondernemen is een andere manier van ondernemen die je heel veel plezier en voldoening oplevert. En wanneer jij dit uitstraalt zul je de klanten aantrekken die bij jou passen. Jouw kracht zit in authenticiteit en het vertrouwen dat je hebt in jezelf en jouw bedrijf.

 

”Volg je dromen, volg je hart.

Neem er de tijd voor anders ga je misschien te hard.”

– Mirjam