Het Slow & Grow journal helpt je overzicht aanbrengen in je weken en stilstaan bij wat echt belangrijk voor je is.

Met het Slow & Grow journal breng je op een eenvoudige wijze structuur in je weken aan en sta je stil bij wat jij belangrijk vindt.

Naast dat het een praktische planningstool is, creëer je met de journal kostbare momenten van verdieping en rust.

Nu tijdelijk voor 21.90 incl. btw en verzending i.p.v. 24.95 met daarbij als cadeau een luxe kaartenset t.w.v. €9,95

Licht en vrij voelen

Daar sta je dan, te midden van alle drukte, geluiden en de wereld die maar doorraast. Je bent vermoeid, afgemat en leeg.

Het liefst wil je ontsnappen en ergens zijn waar geen druk is, je geen keuzes hoeft te maken en de tijd voortkabbelt.

Herken je dit? 

  • Je wilt graag aanwezig zijn in het moment en meer rust ervaren. Toch vind je dat makkelijker gezegd dan gedaan.
  • Je hebt het continu druk. Het lijkt soms alsof het leven aan je voorbij raast en je To-Do lijst alleen maar langer wordt.
  • Je vindt het lastig om stil te staan bij jezelf en je gevoelens
  • Je vindt het moeilijk om tijd voor jezelf te creëren en voor jouw persoonlijke groei.

Het Slow & Grow journal helpt je hoe je elke dag rust en ontspanning kunt ervaren, zodat je ruimte maakt voor jouw dromen en verlangens en stappen zet in je persoonlijke groei.

Door elke dag een paar minuten stil te staan bij wat er voor jou werkelijk toedoet, zet je kleine stappen richting je dromen en creëer je rust in de alledaagse hectiek.

Al meer dan 900 vrouwen hebben het journal aangeschaft.

De prijs van het journal bedraagt € 24,95, maar nu tijdelijk 21.90 incl. btw en verzending. met daarbij als cadeau een luxe kaartenset t.w.v. € 9,90 ontworpen door day by day illustrations.

  • Hardcover
  • Voorzien van handig leeslint
  • Planner en journal in één
  • Formaat 15 x 21,5 cm (ietsje groter dan A5)
  • Zonder datum zodat je kunt beginnen wanneer je wilt

Het Slow & Grow journal is voor jou als:

Je rust en ruimte in je hoofd en leven wilt

Door dagelijks stil te staan bij hoe je je voelt en wat je wilt, bepaal je makkelijker prioriteiten en maak je keuzes die bij je passen. Je opgedane inzichten vertaal je meteen naar je planner, zodat je structuur aanbrengt in je weken.

Je persoonlijk
wilt groeien

Alles wat je aandacht geeft groeit. Door op te schrijven waar je van droomt en wat je werkelijk wilt, wordt de kans groter dat je je doelen daadwerkelijk bereikt. Door je verlangens op te schrijven en te plannen, kom jij dichter bij je dromen.

Je meer energie en ontspanning wilt

Door met concrete oefeningen en tips bewust stil te staan bij wat er nu al is, groeit je gevoel van dankbaarheid en ervaar je meer tevredenheid en innerlijke rust. Ook durf je meer ruimte te maken voor waar jij van oplaadt en plan je dat meteen in je agenda.

*Enkele voorbeeldpagina’s uit de Slow & Grow Journal

Een journal speciaal voor mensen die wat meer rust en ruimte in hun hoofd en leven willen. Maar ook een boek dat vragen stelt en ruimte geeft om persoonlijk te groeien. Om te onderzoeken wat je wilt, wat je belangrijk vindt, waar je van droomt, wat je tegenhoudt, wat je plannen zijn.

Daarnaast staan er allerlei oefeningen in die gericht zijn op ontspanning, verstilling, dankbaarheid, energie en rust. Een agenda 2.0 dus.

Een manier om persoonlijke ontwikkeling te bewerkstelligen gedurende je normale (werk)week. De journal helpt mij om, iedere dag tijd te maken voor yoga!

Kari Heide

Dit is een planner en journal in één. En echt een hele fijne. Eentje waarin je al jouw intenties, dromen en inzichten in kwijt kunt.

Ik ben de laatste tijd veel bezig met zelfontwikkeling en dit journal helpt me hier zeker bij.

Kirsten van der Meij

Super blij met deze journal!! Gebruik hem al een aantal maanden. Het fijne vind ik dat je elke week echt even bij jezelf stil staat qua planning, maar ook met vragen die wat meer gericht zijn op je als persoon of juist even iets compleet anders zoals een tekening maken. Een echte aanrader. Mooi cadeautje voor jezelf of een ander.

Elke Kempers

Yes, dit is precies het soort journal waar ik naar op zoek was. Ik kan hier niet alleen mijn (week)planning in kwijt, maar nog veel meer dan dat. Ik kan in het Slow & Grow Journal schrijven over mijn dromen, gevoelens en verlangens. Ik kan afspraken met mezelf erin kwijt en krijg gerichte vragen, zodat ik mezelf en mijn dromen nog beter leer kennen.

Toen ik er voor het eerst doorheen bladerde, dacht ik dat elke week dezelfde insteek had. Maar het is juist de kracht van dit journal dat dit niet het geval is. Iedere week staat vol met andere opdrachten, vragen en verdiepingsmomenten. Voor mij is dit precies het journal waar ik naar op zoek was.

Maud Wieffink - Koekoek

Welke onderdelen heeft het journal?

Omdat minder meer is, is dit journal tevens als praktische planner te gebruiken een jaarlang. Zo vertaal je nieuwe inzichten direct naar je planning en hoef je niet met verschillende boekjes te slepen.

Daarnaast bevat het journal wekelijks verschillende kleine oefeningen om rust in jouw leven te creëren en stil te staan bij wat jij belangrijk vindt. Zo komen onder andere de volgende onderdelen aan bod:

  Dagelijkse schrijfopdracht;

  Onthaast-oefeningen;

  Dankbaarheidsdagboek;

  Kernwaardes bepalen;

  Mindfulness-oefeningen;

  Reflectie op jouw week;

  Vormgeven van jouw ideale week.

Met dit journal geef je jezelf een periode van bezinning. Dagelijkse verrassende, haalbare opdrachten laten je stilstaan en voelen waar je momenteel staat én waar je naartoe zou willen gaan.

Door stil te gaan staan ga je uiteindelijk groeien met dit journal. Praktische opdrachten zijn afgewisseld met mooie, inspirerende teksten en tips. Dit samen met de mooie, stijlvolle vormgeving maakt het echt een cadeau voor jezelf.

Kim Ibink

Het journal is echt een verlengde van de diensten die Mirjam aanbiedt en als je het journal doorbladert snap je ook gelijk waar ze voor staat. Het journal is bij uitstek geschikt als wekelijks zo niet elke dag stil willen staan bij je gevoel en hoe je dingen ervaart hebben.

Het is een mooi journal welke met veel aandacht en liefde gemaakt is. Dat zie je aan alles.

Esmee

Met de Journal van Mirjam ging ik onbewust inzien wat ik belangrijk vind in mijn dagelijkse leven. Door de makkelijke opdrachten gingen mijn gedachten onbewust aan de slag met wat ik belangrijk vind in mijn leven. Ik maak nu bewuster dagelijks keuzes en voel mij minder meegezogen door dagelijkse dingen die aandacht van mij vragen. Superblij met deze journal!!

Caroline de Maaijer

Ik heb dit journal mezelf cadeau gedaan en heb er geen dag spijt van gehad. Het is zo mooi vormgegeven. Ook bevat het journal veel mooie, inspirerende teksten en fijne concrete opdrachten waar je echt iets mee kan.

Bij andere journals mis ik soms de essentie, dat is bij dit journal echt niet het geval. Dit journal zorgt dat ik echt bij de kern kom.
Een aanrader!

Eveline Vermeulen

Slow   Grow    Mirjam    Inspiratie    Contact

Copyright Slow & Grow by Mirjam 2020 | Algemene voorwaarden en Privacy verklaring | 
Branding & webdesign Creative Concept Marte Methorst