FLOW FORMULE

De 3 stappen die je NU kunt zetten om te ondernemen vanuit Flow

Nog harder werken, nog meer zichtbaar zijn en nog beter je best doen. Als (startend) ondernemer lijkt dit wel de enige weg naar succes. Je maakt lange dagen, voelt je onrustig en ervaart weinig plezier.

Je ging voor meer vrijheid en voor meer rust. In loondienst moest je van alles: doorzetten, harder zijn en sneller werken. Het leidde je af van waar je blij van werd. Maar nu alles kan, ontstaat er chaos in je hoofd. Twijfels over hoe je ‘hoort’ te ondernemen, zorgen ervoor dat je in het oude patroon van hard werken en steeds maar doorgaan vervalt.

De oplossing schuilt niet in meer doen, maar juist in minder doen. Niet keihard werken, maar groeien in je eigen tempo. In deze online cursus leer je in 3 stappen hoe je vanuit rust en flow kunt ondernemen. Ik leer je hoe je die focus en grip terugpakt door te ondernemen op je eigen manier.

Wil jij succesvol ondernemen vanuit flow? Doe dan mee! Tientallen ondernemers gingen je al voor.

Tijdelijk van € 79 voor € 21 (excl. BTW).

Herken je dit:

Je bent gewend om snel resultaat te behalen, maar nu lukt het niet. Dit maakt je aan de ene kant onzeker en aan de andere kant geïrriteerd.

Je hebt heel veel ideeën, maar je weet niet waar je het eerst of het laatst mee moet beginnen. Je blokkeert regelmatig en vraagt je af welke slimme strategieën nou echt zorgen voor meer klanten?

Je bent continu bezig met dingen die concreet gemaakt moeten worden, of gedaan moeten zijn. Er komt zoveel op je af. Je hoofd verzint daarom iedere keer wel weer wat nieuws voor je, waardoor je weer in de actie-modus schiet. Want zonder acties geen resultaten, toch?

Je maakt lange dagen, maar ervaart nooit écht voldoening, omdat je maar niet toekomt aan dat wat je graag zou willen doen. En als je vrij bent ben je nog bezig met je bedrijf.

Je verlangt naar ontspanning en wil vanuit kracht en plezier ondernemen, waarbij je jezelf niet teveel druk oplegt of jezelf voorbijloopt.

“Where focus goes energy flows”

 

Hoe zou het zijn als…

 jij focus & flow ervaart én ondertussen je omzet ziet stijgen en je bedrijf ziet groeien. 

 jij je ideeën scherp hebt en weet welke stappen je moet zetten.

 jij je niet laat tegenhouden door belemmerde overtuigingen, maar vanuit gevoel en vertrouwen keuzes maakt?

 je op een authentieke manier en met zelfvertrouwen zichtbaar bent en daardoor klanten aantrekt?

 jij je niet meer laten tegenhouden door wat andere mensen van je denken en niet meer wordt overweldigd door hoe het allemaal zou ‘moeten’.

 jij rust ervaart, helderheid en overzicht, omdat je een duidelijk plan hebt en precies weet wat je volgende stappen zijn.

Er is niks mis met jou!

Het is helemaal niet gek dat je je zo voelt. Maak je geen zorgen. Er is niks mis met je. Dit hebben heel veel ondernemers. Ze willen het gewoon goed doen, maar hebben nooit geleerd om vanuit flow te ondernemen. De kans is groot dat jij bijvoorbeeld, net als ik, bent opgegroeid met ouders die hard werkten voor hun geld. Dan heb je dat automatisch ook mee gekregen. Daar heb je geen invloed op als je jong bent.

Maar nu heb je er wel invloed op. Als je nu nog op deze manier door blijft werken is het echt een bewuste keuze. Het hoeft niet zo te blijven, er is een andere manier. Een manier vanuit rust, dichtbij jezelf en met flow. Een manier waarbij jij zichtbaar wordt vanuit jouw kracht. Waarin niet alles maar moet of hoort. En je vertrouwt op je eigen kracht. Waardoor je groeit met je bedrijf, maar ook als ondernemer.

 

– Patricia Poppel, Patricia Beautysalon-

De flow formule is een hele goede en fijne cursus als je het idee hebt dat je mee moet met de rest. Het laat je nadenken over wat je echt wil in je bedrijf. De combinatie van audio, uitleg in filmpjes en werkboeken werkt super. Mirjam is een specialist in haar vak.

Vol kennis en tips. De Flow Formule is echt een aanrader!”

– Kayleigh van Nuland-Haster-

Ik ben echt heel blij dat ik de Flow Formule heb gedaan. Hierdoor heb ik mijn eerste stappen ondernomen, duidelijk gekregen welke richting ik op wil, waar ik echt gelukkig van word en waar minder van. Ook heb ik overzicht gekregen wat voor mij het beste werkt qua werktijden/dagen maar tevens  qua rustpunten, zodat er een goede balans ontstaat.

Het is een goed fundament geworden om echt het bedrijf op te starten en verder te bouwen!

Dit houdt de Flow Formule praktisch in:

In deze online cursus leer ik je hoe de Flow Formule werkt. Je leert hoe je moeitelozer en vanuit rust en flow onderneemt, omgaat met tegenslagen en alsnog impact maakt. Ook met een 28-urige werkweek kan je groeien naar die 10k per maand. Zonder jezelf gek te maken.

 In drie modules leer je over flow, zichtbaar zijn op je eigen manier en werken vanuit focus.

 Elke module heeft haar eigen werkboek met vragen en makkelijk uitvoerbare opdrachten.

 Elke module heeft bijpassende audio of video-begeleiding. 

 Inclusief BONUS-video over zichtbaar zijn en werken vanuit je kern; je basis.

 De modules staan in een online omgeving waar je onbeperkt toegang tot houdt.

De investering voor de Flow Formule is normaal € 79  euro excl btw, maar nu tijdelijk beschikbaar voor de try-out prijs van € 21 excl. btw. 

Verlang jij naar rust, structuur en focus? Wil je weten welke stappen jij te zetten hebt om je bedrijf succesvol te laten groeien in je eigen tempo? Zodat je rust ervaart en klanten aantrekt die bij je passen. Dan is deze Flow Formule iets voor jou! 

Over mij

Ik ben Mirjam en als klein meisje wat ik al ondernemend. Ik heb talloze dingen verkocht, diensten geleverd of dingen gemaakt toen ik pas 8 jaar oud was. Ondernemend bezig zijn was voor mij iets wat normaal was. Totdat ik werd meegenomen in de het normale leven, een studie volgde ging werken, mega snel carrière maakte (ik gaf leiding bij ING aan de 5 teams, die MKB de krediet aanvragen en betalingsstromen deden voor Nederland.  Directeur worden was de volgende stap), in de rat race kwam van de zakelijke wereld en mezelf een verloor. Door een harde klap en les heb ik mezelf terug gevonden. Daarom ben ik in 2017 mijn eigen bedrijf gestart. Want ondernemen is puur jezelf zijn en dingen op jouw manier doen. Dat is waar je de grootste impact mee kunt maken.

In alles wat ik doe kan je mijn unieke mix terugvinden van Slow, Flow & Grow. Wanneer je dit gaat combineren dan groeien zowel jij als je bedrijf.

Ik krijg regelmatig de vraag:

Hoe komt het dat jouw bedrijf zo stevig staat?

Waarom trek jij zo veel klanten aan die echt bij je passen?

Hoe kan het dat jij onderneemt in je eigen tempo en tijd?

Hoe doe je dat?

Ik heb geleerd dat hard werken, veel werken je ontzettend succesvol kan maken, maar dat je uiteindelijk jezelf voorbij rent. Ik heb dit mogen ervaren door een keiharde les. Hieruit is 4 jaar geleden de basis van mijn bedrijf ontstaan. Ik geloof in ondernemen vanuit jezelf en wie jij bent. Maar om dit vooral  te doen in een tempo bij wat bij jou past en jezelf niet continu te pushen tot meer en harder. Wanneer jij werkelijk weet waar je voor staat en jij dit op jouw authentieke manier doet dan biedt jij de grootste waarde voor jouw ideale klanten en ervaar je flow. Waardoor je bedrijf voldoening, energie en winst voor je opleveren.

Dit is wat klanten zeggen over werken met mij:

”Ik ging erin als onderneemster met daarnaast een baan in loondienst. Het programma heeft mij rust en meer zelfvertrouwen gebracht. Een terugkerend thema bij mij is uitstelgedrag, en een echte eye-opener daarvoor was dat ik goed bij mijzelf moet nagaan waarom ik iets niet doe. De vraag “wil je het wel doen?” van Mirjam vond ik eerst heel ongemakkelijk, maar is nu iets wat ik mezelf ook durf te vragen.”

”Op deze manier ga ik werken voor klanten op mijn eigen voorwaarden.”

”De toegang tot de lessen vanuit de Academy hebben me enorm geholpen om stappen te nemen maar ook blijvend in beweging te blijven, naast de ontzettende waardevolle en inzicht gevende coachingsessies.”

Bente Dieper

Bente -e-

“Ik ben in Mirjam haar coaching programma gestapt, omdat mijn huidige bedrijf Eventic zwaar door de corona getroffen was en ik niet verder kon in de evenementen branche hiermee. Ik was opzoek naar een businesscoach die me kon helpen naar een ommezwaai in mijn bedrijf, maar eigenlijk ook in mijn leven. Ik heb er niet lang over na hoeven denken. Ik maak dit soort beslissingen namelijk op gevoel en alles wat ik las was gelijk raak. Toen ik Mirjam sprak was ik er ook binnen een paar minuten uit. En wat ben ik blij met mijn keuze!”

”Mirjam leert me te onthaasten en m’n bedrijf in te delen met mijzelf op de eerste plaats. Ook graaft ze dieper dan dat je zelf op dagelijkse basis gaat. Hierdoor heb ik een verlangen wat diep weggestopt in mij zat de werkelijkheid laten worden. Ik ben een totaal nieuw bedrijf gestart, wat ontzettend goed bij mij past en waarin ik mijn ervaring kan delen met jonge ondernemers als businesscoach.  Tijdens het traject had ik zelfs al mijn eerste nieuwe klanten binnen. Doordat je elke 2 weken een sessie hebt blijf je in verandering en groei je.”

”Het is daarom ontzettend waardevol om jezelf dit traject te gunnen. Het verandert niet alleen je bedrijf maar je hele leven. Want als je niet precies weet waar je nu staat met je bedrijf of te starten bedrijf of waar je na toe wilt, na dit traject weet je het wel! Daarbij is Mirjam gewoon een heel meelevend empathisch, maar ook energiek persoon die je to the point helpt.”

Inge de Jong

@Inge de Jong Business Coach

Mirjam is een goede en fijne coach die precies de juiste vragen stelt op het juiste moment. Vragen die je dieper laten nadenken over wat je nu echt wilt, want daar gaat het om. Ik bleef heel erg hangen in mijn eigen ideeën over wat anderen van mij verwachten in plaats van bij mezelf te blijven.

Mirjam is een warm persoon en staat altijd voor je klaar. Ze luistert als je even je verhaal kwijt wilt. Ze spoort je aan om met de opgedane kennis zelf verder te gaan onderzoeken en ondersteunt je daarbij. Ze is dat duwtje in je rug dat je af en toe nodig hebt, maar ze geeft je ook de tijd en ruimte om het op je eigen tempo te doen.

Met Mirjam’s hulp weet ik nu wat ik wil en in welke richting ik moet zoeken en heb ik al hele grote stappen gemaakt. Ik kan het iedereen aanbevelen om dit traject met haar aan te gaan.

Marjolein Jelles

Veel gestelde vragen:

Wanneer start de Flow Formule?

De Flow Formule start zodra je je aanmeldt. Direct na betaling krijg je de inloggegevens van de cursus toegestuurd en kun je meteen aan de slag met alle modules. 

Voor wie is de Flow Formule bedoeld?
  • Voor zowel ervaren als startende ondernemers is de Flow Formule geschikt
  • Je zoekt naar rust en balans in je (te starten) bedrijf, je wilt het op je eigen manier doen en niet meer jezelf over de kop werken.
  • Je wilt ondernemen en leven vanuit flow als basis maken van je bedrijf. Waar je iedere keer op terug kunt vallen.
Hoelang krijg ik toegang tot de Flow Formule?

Je krijgt onbeperkt toegang zolang het programma bestaat (minimaal 2 jaar).

Heb je nog andere vragen?

Staat jouw vraag er niet tussen? Mail me dan op mirjam@slowandgrow.nl Dan spreken we elkaar snel!

– Iris Treffers, Irisworks4you –

Mirjam heb ik leren kennen tijdens een Masterclass die zij gaf. In deze masterclass deelde zij ontzettend handige tips waar ik mee aan de slag kon. Na deze masterclass heb ik nog een keer een 1 op 1 sessie met Mirjam gehad. Zij liet mij inzien, dat niet alles meteen NU af hoeft. Daarnaast liep ik vast met mijn planning van mijn online training. Mirjam liet mij meekijken hoe zij dit zelf had gedaan. Echt super fijn, want na de sessie wist ik meteen wat mij te doen stond.

Mirjam is duidelijk, eerlijk, geeft adviezen waar je echt iets aan hebt. Naast dat zij een heel fijn persoon is, is zij ook echt een topper in haar vakgebied! De Flow Formule kan ik je dan ook echt van harte aanraden. Het legt een super goed fundament neer voor je bedrijf, of je nu al onderneemt of gaat starten met ondernemen.

Thanx Mirjam dat je mij zo geholpen hebt met mijn planning. Mede dankzij jouw tips en adviezen start over 2 weken mijn online training 🤗

.”

Slow   Grow    Mirjam    Inspiratie    Contact

Copyright Slow & Grow by Mirjam 2020 | Algemene voorwaarden en Privacy verklaring | 
Branding & webdesign Creative Concept Marte Methorst