Doe mee met mijn gratis Masterclass op 25 of 30 maart en ontdek welke strategische stappen en mindshifts je moet kennen om te ondernemen vanuit rust & vertrouwen.

Voor veel ondernemers is ondernemen vanuit vertrouwen en rust een grote wens. Ze maken zich constant druk of ze wel voldoende omzet draaien en of ze het wel goed doen.  Terwijl ze verlangen naar rust en willen ondernemen vanuit hun eigen kracht. Je wilt jezelf helemaal niet continu vergelijken met anderen, maar het doen op jouw manier en daarmee een fijne omzet genereren.

In deze masterclass neem ik je mee in mijn succesprincipes en de methode welke ik de afgelopen 2 jaar heb toegepast in mijn bedrijf. Waarbij mijn bedrijf me niet enkel resultaat opleverde in omzet, maar juist veel belangrijker mijn bedrijf levert mij winst op alle fronten; voldoening, vrijheid, rust in mijn hoofd en een fijn inkomen. Dit heb ik gerealiseerd door juist dichtbij mezelf te blijven.

Dit ga je leren in de Masterclass

  • Hoe je van het gevoel af kunt komen dat het nooit genoeg is, dat je altijd meer moet doen of dat je niet genoeg weet.
  • Hoe je zichtbaar kunt zijn op je eigen authentieke wijze.
  • Hoe je tot een goed bedrijfsconcept kunt komen, waardoor je de juiste klanten aantrekt.
  • Hoe je zorgt dat je niet langer uitstelt, maar aan de slag blijft gaan, ook na een tegenslag.
  • Hoe je focus en priorteit kunt aanbrengen in je 1001 bruisende ideeën die er door je hoofd gaan.
  • Hoe je een bedrijf bouwt wat je winst op alle fronten oplevert: meer vrijheid, voldoening en een goed inkomen!
  • Ook deel ik mijn reis in het ondernemerschap, met pijnlijke momenten, de harde lessen en de mooie inzichten.

Verwacht vooral veel praktische tips, inzichten en handvatten. Het is mijn doel om jou te laten zien en voelen dat ondernemen niet ingewikkeld hoeft te zijn. Of alleen maar weggelegd is voor mensen die barsten van het zelfvertrouwen.  

VOOR WIE IS DE MASTERCLASS GESCHIKT?

Deze Masterclass is voor ondernemers die echt willen ondernemen en durven te kiezen voor zichzelf en hun dromen. Jij hebt altijd keihard gewerkt en daarmee resultaat gehaald, maar je wilt nu gaan ondernemen op een lichtere manier, een manier die vrij voelt en waar je gaat groeien vanuit vertrouwen. Aan de ene kant ben jij een doener aan de andere kant wil je ook je intuïtieve kant inzetten. Je bent niet gaan ondernemen voor een hobby, je wilt er echt een succes van maken.

De masterclass is geschikt voor startende ondernemers. Maar ook voor ondernemers die op dit moment vastlopen in meer, groter beter en het gevoel hebben zichzelf te verliezen in het ondernemerschap.

 

Reacties van deelneemsters aan deze Masterclass:

De masterclasses  van Mirjam zijn erg waardevol. Naast dat het je weer even op scherp zet en je laat reflecteren, is Mirjam ook een heel fijn persoon om mee te werken. Dus heb je de kans om een masterclass te volgen kan ik dat zeker aanraden!

Harmke Schutte

Enmove

Mirjam straalt altijd een rustgevende en zachte energie uit. Ze stelt de juiste vragen om mij weer na te laten denken of geeft mooie inzichten hoe ik wat liever voor mezelf kan zijn. Na iedere masterclass voelde ik me een beetje lichter en milder.

Cynthia Nanniga

Juf in balans

Ik ga je zeker onthouden. Ben je gaan volgen op Instagram. Ik zal je ook zeker bij anderen aanbevelen. Ik vind dat je hele goede vragen stelt, , fijne energie uitstraalt en heel betrokken bent, duidelijk en eerlijk! Nogmaals dank je wel voor deze Masterclass!

Wie is Mirjam:

Ik ben Mirjam en als klein meisje wat ik al ondernemend. Ik heb talloze dingen verkocht, diensten geleverd of dingen gemaakt toen ik pas 8 jaar oud was. Ondernemend bezig zijn was voor mij iets wat normaal was. Totdat ik werd meegenomen in de het normale leven, een studie volgde ging werken, mega snel carrière maakte (ik gaf leiding bij ING aan de 5 teams, die MKB de krediet aanvragen en betalingsstromen deden voor Nederland.  Directeur worden was de volgende stap), in de rat race kwam van de zakelijke wereld en mezelf een verloor. Door een harde klap en les heb ik mezelf terug gevonden. Daarom ben ik in 2017 mijn eigen bedrijf gestart. Want ondernemen is puur jezelf zijn en dingen op jouw manier doen. Dat is waar je de grootste impact mee kunt maken.

In alles wat ik doe kan je mijn unieke mix terugvinden van Slow, Flow & Grow. Wanneer je dit gaat combineren dan groeien zowel jij als je bedrijf.

Ik krijg regelmatig de vraag:

Hoe komt het dat jouw bedrijf zo stevig staat?

Waarom trek jij zo veel klanten aan die echt bij je passen?

Hoe kan het dat jij onderneemt in je eigen tempo en tijd?

Hoe doe je dat?

Ik heb geleerd dat hard werken, veel werken je ontzettend succesvol kan maken, maar dat je uiteindelijk jezelf voorbij rent. Ik heb dit mogen ervaren door een keiharde les. Hieruit is 4 jaar geleden het fundament van mijn bedrijf ontstaan. Ik geloof in ondernemen vanuit jezelf en wie jij bent. Maar om dit vooral  te doen in een tempo bij wat bij jou past en jezelf niet continu te pushen tot meer en harder. Wanneer jij werkelijk weet waar je voor staat en jij dit op jouw authentieke manier doet dan biedt jij de grootste waarde voor jouw ideale klanten en ervaar je flow. Waardoor je bedrijf voldoening, energie en winst voor je opleveren.

Hoe werkt een online masterclass precies?

Nog niet eerder deelgenomen aan een online masterclass? Niks om je druk over te maken, het is hartstikke eenvoudig.

Je meldt je aan door je naam en e-mail adres op te geven. Vervolgens ontvang je een e-mail  van mij in jouw mailbox met de bevestiging van je inschrijving en een link. Deze link gebruik je op de masterclass dag om live deel te nemen. Je hoeft er alleen op te klikken en je kan de masterclass direct volgen. Je volgt mij live en je kan eventueel vragen stellen in de chat. Je bent zelf niet zichtbaar voor de andere deelnemers. En je kunt me gerust alles vragen. Ik heb er super veel zin en ontzettend leuk dat jij meedoet!

Door Mirjam weet ik wat ik nu echt wil en waar gaat mijn hart sneller van kloppen. Wat zijn mijn verlangens? Iets wat je niet wilt kun je heel makkelijk uiten maar wat je nu wel wil is voor mij een stukje lastiger. Ik ben iemand die soms een zetje in de rug nodig heeft, dat zetje heeft Mirjam mij ook gedoseerd gegeven, wat geresulteerd heeft in wat ik echt wil. Na 12 jaar heb ik mijn baan opgezegd om mij volledig te kunnen geven voor mijn eigen onderneming, Lab 1823.

Dankjewel Mirjam voor al je vragen die mij tot nadenken gezet hebben, waardoor ik in beweging ben gekomen voor mijn eigen bedrijf.

Ankie Jacbobs, Lab 1823

“Ik heb het  programma van Mirjam ervaren als levensveranderend. Ik heb in april van dit jaar ontslag genomen van een baan waar ik heel erg weinig energie van kreeg. Mirjam heeft mij sinds de eerst week veel geholpen. Mirjam heeft een rustig, warme, maar ook ervaren en “straight to the point” manier om te werken. Met het gebruik van haar gestructureerde programma met mooie werkboeken, videobellen, en persoonlijke sessies op locatie, heeft ze mij heel veel (van dichtbij) geholpen

Ik heb  besloten om mijn eigen bedrijf te beginnen als Brand Strategist & Designer echt te starten, iets dat ik nooit zou durven doen, zonder alle inzichten die Mirjam aan mij heeft gegeven. Ook weet ik welke stappen ik ga zetten nu het fundament van mijn bedrijf staat. Ik voel me voor het eerst helemaal enthousiast over mijn werk, ik had dit hard nodig om door te gaan met blijdschap en voldoening in mijn leven.”  

Julia de Mattos, Singular Brand Identity

Slow   Grow    Mirjam    Inspiratie    Contact

Copyright Slow & Grow by Mirjam 2020 | Algemene voorwaarden en Privacy verklaring | 
Branding & webdesign Creative Concept Marte Methorst