Herken jij je in het volgende:

  • Je bent net je eigen bedrijf gestart (of bent voornemens om dit te gaan doen) maar raakt overweldigd door alles wat lijkt te moeten. Je vraagt je af of je wel de juiste keuze maakt & prioriteiten stelt. Ook pieker je of het écht een succes gaat worden;
  • Je pusht jezelf om toch aan de slag te gaan, hard werken heeft je immers al jaren veel gebracht, alleen blijf je vastlopen;
  • Je denkt dat je niet gemaakt bent voor het ondernemerschap, dat je daarvoor een ander persoon moet zijn;
  • Je wilt een fijn inkomen genereren, waarmee je jouw dromen waar kunt maken;
  • Daarbij zeg je keer op keer ze tegen jezelf dat je kennis niet voldoende hebt, je bent zo bang om door de mand te vallen
  • En het gaat  in je ogen niet snel genoeg, je bedrijf had er al moeten staan. Anderen lukt het toch ook, waarom duurt het dan bij jou zo lang?

Je wilt gewoon serieus stappen maken voor je bedrijf. Je hebt alleen wel iemand nodig die jou met een aantal stappen op weg helpt.  Je laat inzien wie jij bent, waar jij echt goed in bent en je helpt bij je onzekerheid en je kritische stem. Laat mijn Masterclass jou daarbij op weg helpen en doe mee!

Reacties van deelneemsters aan deze Masterclass:

De masterclass van Mirjam is erg waardevol. Naast dat het je weer even op scherp zet en je laat reflecteren, is Mirjam ook een heel fijn persoon om mee te werken. Dus heb je de kans om een masterclass te volgen kan ik dat zeker aanraden!

Harmke Schutte

Enmove

Mirjam straalt altijd een rustgevende en krachtige zachte energie uit. Ze stelt de juiste vragen om mij weer na te laten denken of geeft mooie inzichten hoe ik wat liever voor mezelf kan zijn. Na de masterclass voelde ik me een beetje lichter en milder en wist ik wat ik te doen had.

Cynthia Nanniga

Juf in balans

Ik ga je zeker onthouden. Ben je gaan volgen op Instagram. Ik zal je ook zeker bij anderen aanbevelen. Ik vind dat je hele goede vragen stelt, , fijne energie uitstraalt en heel betrokken bent, duidelijk en eerlijk! Nogmaals dank je wel voor deze Masterclass!

Na deze Masterclass weet jij:

– De 5 stappen die zorgen voor een succesvol bedrijf;

– Hoe je van ideeën naar goedlopend bedrijf gaat

– Hoe je een aanbod creëert dat 100% jij is en waarmee jij impact kunt maken;

– Hoe je vanuit vertrouwen onderneemt zonder gejakker;

– Hoe je kunt groeien op JOUW manier en niet door gebruik te maken van allerlei trucjes;

– En geef ik je praktische tips en handvatten hoe je erna in beweging blijft voor jouw eigen bedrijf en durft te gaan doen op jouw manier. Met daarbij echt vragen die doorwerken en je verder brengen.

Tevens deel ik mijn verhaal met jou. Omdat ik als geen ander weet hoe het voelt om je eigen bedrijf te starten, lastig is om die eerste stappen te zetten en hoe snel je terug valt in oud gedrag en praktische bezwaren.

Wat gebeurt er als je niks doet?

Ik zie zoveel vrouwen ongelukkig vast zitten in loondienst. Ze volgen inspirerende ondernemende vrouwen op Instagram en dromen van een leven waarin ze hun eigen bedrijf hebben en de dingen doen waar ze voldoening van krijgen en het verschil mee maken. Maar elke dag gaan ze weer slapen met hun droom in plaats van dat ze erin wakker worden. Ze laten zich tegenhouden door dingen als, is dit echt voor mij weggelegd? Hoe ga ik er genoeg geld mee verdienen en mijn bedrijfsidee is wel uniek genoeg?  Laat dit een teken voor je zijn dat je een eerste kleine stap mag nemen. Ik weet dat het spannend is. Ik heb in jouw schoenen gestaan. Maar hoeveel langer wil je nog door blijven gaan zoals je nu doet? 

Ik begon echt met een chaotisch hoofd vol ideeën en met twijfels van wat ik nou echt wil qua onderneming. Ik ben heel blij dat ik de stap genomen heb om mezelf dit traject met Mirjam te gunnen want het heeft me persoonlijk en als beginnende ondernemer zo laten groeien!

Door haar fijne werkboeken en het doorvragen heeft Mirjam me zoveel inzicht, vertrouwen en tools gegeven om nu te weten wat ik wil en de hobbels die je ziet weg te nemen. Ik weet nu helder waar ik voor sta en wat ik wil.

De manier hoe Mirjam het aanpakt vind ik zo fijn. Je voelt je gelijk op je gemak bij haar en de combinatie van haar warme betrokken kant maar ook haar praktische en daadkrachtige kant en scherpe reflectie is denk voor veel vrouwen een top combinatie. Ze laat je echt voelen, onderzoeken in je eigen tempo en zorgt dat je echt bij jezelf blijft, bij je eigen kracht komt.

Dankbaar dat ik dit heb kunnen doen en wat het me heeft gebracht. En gun dit voor heel veel vrouwen die vastlopen in het ondernemen want dat is echt een cadeau aan jezelf. Nogmaals bedankt to let me Grow in mijn eigen tempo 😘

Denyse Gijzen

Happy feather

“Ik heb het  programma van Mirjam ervaren als levensveranderend. Ik heb in april van dit jaar ontslag genomen van een baan waar ik heel erg weinig energie van kreeg. Mirjam heeft mij sinds de eerst week veel geholpen. Mirjam heeft een rustig, warme, maar ook ervaren en “straight to the point” manier om te werken. Met het gebruik van haar gestructureerde programma met mooie werkboeken, videobellen, en persoonlijke sessies op locatie, heeft ze mij heel veel (van dichtbij) geholpen

Ik heb  besloten om mijn eigen bedrijf te beginnen als Brand Strategist & Designer echt te starten, iets dat ik nooit zou durven doen, zonder alle inzichten die Mirjam aan mij heeft gegeven. Ook weet ik welke stappen ik ga zetten nu het fundament van mijn bedrijf staat. Ik voel me voor het eerst helemaal enthousiast over mijn werk, ik had dit hard nodig om door te gaan met blijdschap en voldoening in mijn leven.”  

Julia de Mattos, Singular Brand Identity

Wie is Mirjam:

Elke dag kwam ik totaal uitgeput uit mijn werk. Ik moest ontzettend veel van mezelf en racete van afspraak naar afspraak. In de weekenden probeerde ik op te laden. Ik vroeg mezelf af hoe lang kan ik nog zo door blijven gaan. Diep van binnen verlangde ik naar een ander leven meer in rust en balans en stiekem droomde ik van een eigen bedrijf. 

Maar dat laatste maakte het gelijk ook het moeilijkst. Want ik wist niet precies wat voor bedrijf ik wilde starten. Ik wist gewoon niet waar ik moest beginnen om dit uit te zoeken. En hoe zet je dan de volgende stap? Keer op keer stelde ik dit verlangen uit en bleef ik hard doorwerken.

Totdat ik keihard werd wakker geschud. Tijdens een werkuitje klapte ik tijdens het schaatsen hard op mijn achterhoofd. Uren later werd ik wakker in het ziekenhuis. Dit incident liet me inzien dat ik te ver was gegaan. Zo kon ik toch niet leven? Ik zag in dat ik mezelf al die tijd uitgeput had. Ik wilde weer genieten van mijn gezinsleven met mijn twee meiden en het kleine geluk. Ik nam de regie weer in eigen handen en besloot om mijn dromen te gaan volgen. Het leven is nu, uitstellen was voor mij geen optie meer. Maar wel om dit te doen in mijn eigen tempo en minder te moeten va

Inmiddels heb ik nu 3 jaar een succesvol eigen bedrijf. Ik zet 10k per maand om, terwijl omzet niet mijn drijfveer is, maar dit wel aangeeft dat succesvol ondernemen op jouw eigen manier echt mogelijk is. Mijn drijfveer en missie is om zoveel mogelijk vrouwen te helpen om hun verlangens en dromen te volgen. Ze te helpen en begeleiden naar een leven en ondernemerschap dat echt bij ze past. Om te ondernemen vanuit, rust, flow & dichtbij jezelf. En daarmee impact te maken!

 

Hoe werkt een online Masterclass precies?

Nog niet eerder deelgenomen aan een online masterclass? Niks om je druk over te maken, het is hartstikke eenvoudig.

Je meldt je aan door je naam en e-mail adres op te geven. Vervolgens ontvang je een e-mail  van mij in jouw mailbox met de bevestiging van je inschrijving en een link. Deze link gebruik je op de masterclass dag om live deel te nemen. Je hoeft er alleen op te klikken en je kan de masterclass direct volgen. Je volgt mij live en je kan eventueel vragen stellen in de chat. Je bent zelf niet zichtbaar voor de andere deelnemers. En je kunt me gerust alles vragen. Ik heb er super veel zin en ontzettend leuk dat jij meedoet!

Slow   Grow    Mirjam    Inspiratie    Contact

Copyright Slow & Grow by Mirjam 2020 | Algemene voorwaarden en Privacy verklaring | 
Branding & webdesign Creative Concept Marte Methorst