ONTWERP JE
DROOMBAAN

Herken jij je in het volgende?

Heb jij het gevoel dat je vastzit in je werk? Geeft je lichaam je voortdurend signalen, zoals hoofdpijn en slapeloosheid? Heb je het gevoel dat je in een negatieve spiraal zit en je zelfvertrouwen alleen maar afneemt. Wil je het echt anders en voel je diep van binnen dat het ook anders kan, alleen kom je er niet uit?

Dit hoeft niet zo te zijn. Ook jij kunt een DroomBaan hebben en werk doen wat echt bij je past. Werk waarin jij het verschil kunt maken, wat jouw voldoening geeft en moeiteloos aanvoelt. 

Met het coachingsprogramma Ontwerp Jouw Droombaan, kun jij je DroomBaan echt realiseren. 

In dit programma staan we bewust stil bij wat jou echt gelukkig maakt en wat jij hiervoor nodig hebt. Jij ontdekt ook wat jouw basis is, wat jouw kwaliteiten en talenten zijn. Maar ook waar je energie en voldoening van krijgt, zodat dat je straks balans in je leven hebt en ontspanning. We staan dus niet alleen stil bij je loopbaan, maar ook bij andere belangrijke onderdelen in je leven. Hierdoor zal mindset veranderen, zodat je precies weet wat je nodig hebt voor jezelf en hoe je dit kunt realiseren. 

Daarbij is Ontwerp Jouw DroomBaan een uniek coachingsprogramma, omdat het groepscoaching combineert met individuele, super persoonlijk begeleiding en coaching van mij. 

Hoe ziet het ‘Ontwerp je droombaan’ programma eruit?

Het programma bestaat uit 5 modules en duurt 5 maanden.

KEN JE TALENTEN EN KWALITEITEN

 • Energiegevers & interesses;
 • Talenten;
 • Jij als persoon;
 • Dromen.

ONTDEK JOUW WERKOMGEVING EN CULTUUR

 • Ideale werkomgeving;
 • Jouw droombaan in beeld;
 • Balans.

ONTWIKKEL EEN DROOMBAAN MINDSET

 • Droombaanmindset killers;
 • Smoezen;
 • Droombaanmindset stimuleerders.

BRENG JOUW DROOMBAANBEELD NAAR BUITEN

 • Jouw persoonlijke profiel;
 • Een onderscheidend cv;
 • Jouw personal brand;
 • Effectief inzetten van social media;
 • Netwerken.

REALISEER JOUW DROOMBAANBEELD

 • Vacatures zoeken & selecteren;
 • Solliciteren;
 • Concreet actieplan;
 • Actie!

Ik wil starten met het ontwerpen van mijn Droombaan

Wat het ‘Ontwerp je droombaan’ programma je oplevert?

   Je weet wat Jouw DroomBaan is en wat jij echt wilt in het leven, zodat je gemakkelijk keuzes kunt maken; 

  Je hebt scherp voor ogen wat jouw levensmissie is en wat jouw unieke talenten zijn, zodat jouw energie gaat stromen;

  Je creëert een droombaanmindset: je gelooft oprecht dat jouw droombaan werkelijkheid gaat worden;

  Je ontdekt in welke (werk)omgeving jij helemaal op je plek bent;

 Je kunt nee zeggen tegen dingen die geen waarde toevoegen voor jou en je energie kosten.

 

En ook..

  Je heb rust in je hoofd, omdat je weet dat deze verandering voor nu en de toekomst je duurzame basis is

  Je hebt een actieplan om Jouw DroomBaan en DroomLeven te krijgen onder jouw voorwaarden;

  Je hebt tools waarmee je er voor zorgt dat je nooit meer terug valt in oude patronen; 

  Sollicitatiebrieven schrijven waarmee je echt wordt uitgenodigd, is een makkie voor je;

  Als je voor jezelf wilt beginnen ken jij jouw Why en doelgroep;

  Je hebt energie en tijd over om door te brengen met je gezin, je hobby’s en andere leuke dingen.

 

Maar het allerbelangrijkste

  Je hebt energie en tijd over om door te brengen met je gezin, je hobby’s en andere leuke dingen;

  Die altijd aanwezige onrust van is dit het nou? Verdwijnt, want jij weet zeker, dit is het!

  Je zelfvertrouwen neemt toe;

  Je hebt niet meer het gevoel dat je van alles moet doen en dat je tijd te kort komt;

 De mensen die dicht om je heen staan zien een vrolijker, positiever, liever en energieker men​s;

 

Kortom: Je hebt een actieplan voor de beste versie van jouw leven: je gaat heerlijk leven en werken op jouw manier, op jouw voorwaarden, waardoor je gaat stralen en doet waar je echt naar verlangt.

 

Sinds ik gestart ben met de coaching van Mirjam ben ik veel dichter bij mezelf en mijn droombaan gekomen. Ze stelt gerichte, soms moeilijke en confronterende vragen die je echt aan het denken zetten. Daarbij stelt ze je gerust, benadrukt je talenten en is ze gewoon ontzettend lief en behulpzaam. Maar ook eerlijk en direct, wat ik erg waardeer. De zoektocht naar je droombaan is eigenlijk ook een beetje een zoektocht naar jezelf en wat je écht leuk vindt. Mirjam weet je hierin precies de goede kant op te sturen.

Sabine

In een periode dat ik dwalend was in welke richting mijn (professionele) leven zou moeten gaan heeft Mirjam mij geholpen om de juiste weg te vinden. Tijdens onze sessies kwam naar voren dat mijn verlangen om ooit in het onderwijs te gaan werken goed is, maar voor nu niet te combineren is met mijn gezin in verband met de studie die ik zou moeten gaan volgen. Door inspirerende, maar ook soms confronterende oefeningen en fijne gesprekken heb ik dit met rust even kunnen parkeren en kwam ik erachter waar ik juist ook erg blij van word: organiseren, puzzelen, mensen blij maken, reizen en mijn oude collega’s. Daarom heb ik de stap genomen om toch weer mijn oude baan in het toerisme op te pakken. Voor mij is dit nu de juiste droomwerkplek en de ideale combinatie met mijn gezin. Bedankt Mirjam voor alle mooie inzichten en steun die je mij hebt gegeven. Je bent een topper.

Daphne

Voor het  DroomBaanprogramma liep ik rond met het gevoel dat ik echt moest stoppen met mijn huidige baan, totaal gebrek aan energie en had ik geen idee wat ik dan wilde gaan doen. Door het volgen van het programma heb ik absoluut de energie weer teruggevonden, zelfs in mijn huidige baan en heb ik nu voor ogen wat ik wil gaan doen. Ik heb een prachtige blauwdruk van mezelf, waar ik altijd weer even op terug kan vallen als ik het even niet meer weet. Meer inzicht in wie ik zelf ben, vooral inzicht in wat ik wil en waarom ik dat wil en wat daarbij de belangrijke randvoorwaarden zijn! Ik zou het aan iedereen aan raden om dit te doen, het brengt je zoveel.

Mirjam, super bedankt voor je coaching, je verhelderende en diepgaande doorvragen en alle tips en tricks die je me gegeven hebt!

Barbara Dijksterhuis

Jouw investering & wat krijg je hiervoor:

 Levenslang toegang tot de online leeromgeving met de 5 modules met 14 weken lang een nieuwe stap, 24/7 online bereikbaar, die jou begeleiden op weg naar jouw DroomBaan;

 Wekelijkse video’s, en werkboeken, maar ook checklisten en spiekbrieven die je inzicht geven, aan het denken zetten, laten reflecteren en zorgen dat je nog sneller stappen zet;

 Wekelijks persoonlijke feedback en coaching om je nog meer inzichten op te laten doen;

 Inspiratie & motivatie die aanzetten tot actie;

 Toegang tot de online community met gelijkgestemden die je steunen, tips geven en een nieuw netwerk bieden;

 En live contactmomenten tijdens 6 individuele coachingsessies en 2 groepsworkshops die zorgen dat je echt resultaat boekt

Investering €2100,- excl. btw

Dit coachingsprogramma is gebaseerd op de bewezen effectieve droombaanmethode zoals ontwikkeld door Maartje Koppen (www.maartjekoppen.nl), en daarmee het meest complete en persoonlijke coachingsprogramma als het gaat om het vormgeven van jouw droombaan en deze ook echt werkelijkheid laten worden.

De belastingdienst betaalt mee!

Jouw investering in je loopbaan is op te voeren als scholingskosten bij je belastingaangifte. Dat betekent dat, afhankelijk van het belastingtarief waar je in valt, je al snel honderden euro’s terug kunt krijgen van de Belastingdienst.

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie:

Maak je keuze

Privacy statement

1 + 10 =

Copyright Slow & Grow by Mirjam 2020 | Algemene voorwaarden en Privacy verklaring | Branding & webdesign Creative Concept Marte Methorst