DSC

Dit is mijn verhaal

Al 10+ jaar ben ik coach en trainer. En ik zou niks anders meer willen. Elke keer groei ik zelf ook weer. Leer ik nieuwe coachingmethodes en werkvormen bij, ontwikkel en versterk ik mijn intuïtie en kijk ik mijn eigen stukken aan waardoor ik scherp blijf en objectief kan blijven.

Ik begon met leidinggeven op de werkvloer. Ik vond het prachtig om teams en teamleden te laten groeien. Te spiegelen en vooruit te helpen. Te coachen om het beste uit zichzelf te halen en ik voelde met plezier daarna een aantal coachopleidingen.

 

Mijn eigen visie, mijn eigen style

Persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit hebben  altijd mijn interesse gehad. Ik vind het heerlijk om mezelf uit te dagen maar vooral om steeds weer een laagjes af te pellen. Dieper te zakken. Zodat ik echt mijn eigen pad volg en keuzes maak vanuit mijn eigen innerlijke wijsheid. Vanuit mijn hele zijn.

En het zorgde er voor dat ik mijn acties kan doen vanuit de juiste energie en mijn leven inricht op mijn manier. Waardoor ik mijn geheel eigen (coachings)style heb ontwikkelt. Vanuit mijn kern. Vanuit wat ik te geven heb.

Jij bent jouw grootste en magische tool

En telkens krijg ik dit ook terug van mijn klanten. “Mirjam, je bent authentiek, duidelijk, scherp maar ook zo betrokken. Je bent er voor mij. Je geeft me vertrouwen. En je ziet mij echt.” 

En juist dat laatste is zo belangrijk. Dat iemand jou zit. Om wie je bent en de potentie en gifts die in jou zitten. Ik raak ze aan, laat ze jou voelen en hoe je vervolgens in actie komt en integreert.

In 2023 ben ik gestart met het specifiek trainen en begeleiden van coaches, therapeuten en space holders. Omdat je als coach of therapeut vaak opgeleid ben met een bepaalde methode en je daar ook aan vast kunnen houden vanuit veiligheid. Terwijl de grootste en magische tool ben je zelf. Jouw eigen innerlijke wijsheid en intuitie maken het verschil als het gaat om de transformatie en impact die je maakt. 

DSC

En nu is het jouw beurt. Wat is jouw verhaal? Wat heeft je getriggerd om mijn hele verhaal te lezen?

Ik ben oprecht benieuwd naar jou. Waar verlang jij naar, wie wil jij zijn? En wat staat je in de weg om dat niet te doen? Deel het hieronder met me door het formulier in te vullen en ik reageer op werkdagen binnen 24 uur op je bericht. 

Liefs Mirjam

Wat anderen zeggen

Scroll naar boven