Ster Slowandgrow
ster Slowandgrow brown

Referenties

Jouw grootsheid zit in jou. Ik coach jou naar diepere lagen, door blokkades en patronen. Voorbij wat hoort en slim isLees hier hoe anderen dit hebben ervaren.

Mirjam heeft mij mee op reis genomen, door haar goede vragen, de rust en stap voor stap en soms een zetje in de rug heb ik nu een prachtig fundament voor mijn eigen bedrijf!

Voordat ik aan het traject begon wist ik dat ik graag voor mijzelf wilde beginnen, maar hoe en wat, dat was onduidelijk. Na ruim 20 jaar in loondienst was het precies Mirjam die op mijn pad kwam, en haar enthousiasme overtuigde mij om aan het traject te beginnen!

Door stap voor stap haar traject te volgen, leerde ik steeds meer over mijzelf, kreeg ik een prachtige blauwdruk, en weet ik nu hoe ik mijn doelen en dromen kan realiseren. De opdrachten, de feedback die je van haar krijgt, en ook de sessies zijn waardevol, en afwisselend tegelijk. Ik vond het fijn om veel persoonlijk contact te hebben.

Mirjam heeft mij mee op reis genomen, door haar goede vragen, de rust en stap voor stap en soms een zetje in de rug heb ik nu een prachtig fundament voor mijn eigen bedrijf!Vrouwen helpen op de weg naar financieel inzicht en vrijheid, dat is mijn missie, iets wat dichtbij mijn hart ligt, en waar ik de komende jaren hard mee aan de slag ga!

Mijn baan in loondienst heb ik ondertussen opgezegd, nu kan ik er helemaal voor gaan! Ik wil Mirjam dan ook super bedanken voor dit mooie programma, en kan iedereen van harte aanbevelen om er ook in te stappen! Het is soms eng om voor jezelf te kiezen, maar dit zo waardevol voor je zelfontwikkeling, en om je dromen waar te maken!

Jolanda Paans

Ik ben Mirjam enorm dankbaar voor haar guidance, kennis & warme persoonlijkheid! Haar rust en kalmte zorgde ook voor rust en kalmte bij mij. Exactly what I needed.

Ik heb het flow programma van Mirjam echt super fijn gevonden. Ik heb Mirjam haar coaching in geschakeld toen ik zelf in een onrustige periode zat. Ik kwam er zelf absoluut niet meer uit en daarom heb ik haar ingeschakeld. Ik had veel ideeën in mijn hoofd maar ik kon ze niet plaatsen en keuzes maken. Het was chaos en ik was heel onrustig maar door Mirjam werd ik gedwongen om terug te gaan naar de kern, te voelen en vooral slowing down.

Ik voelde in het begin veel weerstand en pas toen ik die weerstand losliet en echt tot stilstand kwam, lukte het mij om van die chaos te voelen wat ik echt wilde en wat goed voelde. Niet alleen de coaching en de werkboeken zijn enorm waardevol maar ook het proces wat erna in werking wordt gezet is goud waard. En soms ook een beetje confronterend maar dat mag en hoort er allemaal bij!

Ik ben Mirjam enorm dankbaar voor haar guidance, kennis & warme persoonlijkheid! Ik zag door alle bomen het bos niet meer maar door Mirjam kon ik weer genieten van alle bomen in het bos. Haar rust en kalmte zorgde ook voor rust en kalmte bij mij. Exactly what I needed.

Ik gun elke startende ondernemen die door de bomen het bos niet meer ziet, de coaching van Mirjam. Het beste cadeau die je jezelf kan geven! Gegarandeerd succes als je all in gaat en dat ga je 😊 Nogmaals super bedankt voor alles Mir! Liefs Saskia

saskia logeman

Saskia Logeman, The road2

Bedankt lieve Mirjam voor jouw oprechte begeleiding. De vele spiegels die je mij hebt voorgezet en de keren dat je mij uit mijn comfortzone trok.

ster Slowandgrow brown
Ster Slowandgrow

Wat een reis heb ik meegemaakt! 4 maanden lang heeft ze mij begeleid. En het voelt dubbel, omdat ik niet meer zo intensief kan sparren met haar. En ik ga haar als warm persoon missen. Iemand die je zo laat voelen wat ik echt wel moeilijk vond.

Mijn ego wou zoveel. En ik dacht vooral vanuit mijn hoofd. Strategie dit en strategie dat, maar het vloeide niet. Er kwam weinig uit en ik had het gewoon niet scherp. Door Mirjam is mijn ideale klant scherp geworden en totaal anders geworden!

Mijn aanbod staat er en is scherp. Maar vooral mijn mindset is veranderd. Ik wil nu oprecht mijn klanten helpen en zorgen dat zij hun werkgeluk vinden. Daarvoor dacht ik aan geld verdienen en keihard groeien, maar ik gunde het mijzelf niet. Geld vind ik eerlijk gezegd een beetje vies. De armen worden armen en de rijken worden rijker. Maar het mag naar mij toestromen en dit is een proces waar ik nog steeds in groei en in mag groeien.

 

Bedankt lieve Mirjam voor jouw oprechte begeleiding. De vele spiegels die je mij hebt voorgezet en de keren dat je mij uit mijn comfortzone trok, ook al vond ik je toen wat minder leuk. 😉

Ik ben je zeer dankbaar

Liefs en namasté,

 

recensie kirsten

Kirsten van Surksum, Care4Match

‘Mirjam heeft mij zo’n 6 maanden gecoacht

‘De coaching van Mirjam is zo veel meer dan business coaching. Het is een hele mooie reis in persoonlijke ontwikkeling. Door haar scherpe vragen kwam ik echt diep bij mijn beperkende overtuigingen. Mirjam gaf me alle tijd om in mijn eigen tempo te groeien, maar kon ook een spiegel voorhouden wanneer ze zag dat ik mezelf klein hield.

Hoewel ik al veel aan persoonlijke ontwikkeling had gedaan wist ze heel goed waar mijn groeipunten zaten en waar ik mezelf kon saboteren.

Met een liefdevolle aanpak heeft ze me vaak tot actie aan weten te zetten wanneer ik zelf even niet het vertrouwen voelde.Ik zou Mirjam absoluut aanraden zowel wanneer je net een bedrijf start, maar ook wanneer je al een bedrijf hebt en vastloopt.”

 

Romy review

Romy Ariza Lora, Holy.hormones.nl

Mirjam is veel meer dan een business coach, ze volgt haar intuïtie en dat maakt elke sessie weer anders.

Samen met Mirjam ben ik de diepte ingedoken en heb ik ontdekt wat mij gelukkig maakt en waar ik het meeste voldoening uit haal. Dit hebben we omgetoverd tot een bedrijfsplan en zo werd voor mij precies duidelijk wat ik moet doen om mijn dromen waar te maken. Inmiddels heb ik al klanten mogen helpen en ben ik minder gaan werken bij mijn baan in loondienst, om tijd te kunnen investeren in mijn bedrijf.

 

Zonder de steun van Mirjam had ik nooit de kansen gezien die mij verder hebben geholpen om te doen waar ik diep van binnen naar verlang. Mirjam is veel meer dan een business coach, ze volgt haar intuïtie en dat maakt elke sessie weer anders. Van een samenwerk ochtend, kaart lezing een Q&A tot familie opstellingen, Mirjam voelt waar op dat moment behoefte aan is.

Als het jouw droom is, om te ondernemen op jouw eigen authentieke manier, maar je weet nog niet precies hoe je dit concreet om kunt zetten in een bedrijf dat bij je past óf als je al een onderneming hebt, maar het gevoel hebt dat je de kern en jouw eigen verlangen daarin uit het zicht bent verloren, is Mirjam bij uitstek DE vrouw die je hierin kan begeleiden❤️

 

review Fleur

Fleur Schermer, Helend Bewustzijn

Dankzij jou kon ik mijn hersenspinsels en gevoelens kwijt op deze reis en jij hebt me geen moment beoordeeld, juist geprikt waar het nodig was, de vragen gesteld die gevraagd moesten worden.

Soms lopen mensen je leven binnen en dan weetje gewoon dat het “klopt”. Voor mij was jij dat. Ik wist vanaf jouw eerste berichtje, dat het “klopt” tussen ons. Ik wist dat ik met jouw sturing mijn bedrijf verder kon brengen. Ik was maar net begonnen met mijn bedrijf opzetten en ik ben iemand die heel langzaam groeit, maar door de online wereld krijg je het idee met alle advertenties dat er allerlei magic “pills” bestaan die ik natuurlijk wilde volgen. Ik kocht cursussen, keek video’s en noem het maar op. Ik raakte daardoor een beetje verdwaald en begon mijn eigen stem te negeren voor mijn bedrijf omdat ik geen idee had hoe ik kon ondernemen vanuit mijn kern. Klanten gingen “niet snel genoeg” dus ik wisselde snel van aanpak omdat ik dacht dat hoe ik het deed niet werkte. Ik ging twijfelen. 

Met jou, Mirjam, heb ik geleerd dat ook ondernemen iets is wat je doet met jouw hele zijn. Met wie jij bent. Jij hebt me geleerd dat ook met het bouwen aan je bedrijf het oké is als je oprecht in jouw eigen tempo gaat. En dat voel ik ook écht zo. Ik groei nu online “langzaam” en in de échte wereld (offline) heel erg hard. En ik vind het fijn. Het voelt goed. Het voelt geweldig. Dit is mijn manier, mijn tempo, mijn journey. Dankzij jou kon ik mijn hersenspinsels en gevoelens kwijt op deze reis en jij hebt me geen moment beoordeeld, juist geprikt waar het nodig was, de vragen gesteld die gevraagd moesten worden. En daardoor zijn we diep gegaan, ook in hoe ik mezelf laat zien in mijn bedrijf en hoe ik tot de dag van vandaag ben. De openheid die ik toon, de manier waarop ik mezelf laat zien, de kracht die ik voel online, maar ook de rust als ik er gewoon even niet ben en diep vanbinnen weet: dit is oké, dit is mijn manier.

Lieve Mirjam, dankjewel voor jouw rol, jouw deel op mijn reis. Dankjewel voor jouw kracht & zachtheid te samen. Dankjewel voor al jouw (confronterende) vragen, jouw liefde, jouw rust, jouw vertrouwen in mij om te groeien zoals het voor mij goed voelt. Dankjewel voor wie jij bent en hoe jij startende ondernemers zoals ik, het platform gunt om te groeien & te stralen.

johanna pleun

Johanna Pleun, Unlock the lioness within

Zet alvast meteen de eerste stappen naar rust & flow en download mijn gratis e-book.

Ondernemen vanuit rust en flow..Dat is wat ik nodig heb met mijn soms chaotische creatieve hoofd.. Het doen op mijn manier! Vanuit mijn creatieve flow..

Ondernemen vanuit rust en flow..Dat is wat ik nodig heb met mijn soms chaotische creatieve hoofd.. Het doen op mijn manier! Vanuit mijn creatieve flow.. niet meegaan in de ratrace van alle social die voorbij komt want man wat krijg ik daar soms  kortsluiting van..

Die overwelming van alles.. daarom probeer ik hier balans in te vinden door niet continue bezig te zijn met social en dat is best lastig hoor als je startende ondernemer bent. Je denkt dat je van alles moet enz… maar van wie? Ja Sjaak.. (mijn duiveltje op mijn schouder) kleppert dan vaak tegen mij hoor ,” dat moet niet zo, nee je moet online zichtbaar zijn! Kwetter, kwetter , kwetter!!

De Slow & Grow Methode van Mirjam heeft hier voor een groot deel aan meegewerkt om mij mooie stappen laten zetten hierin. Waardoor ik nog meer ben gaan spelen en dat is waar ik zo naar verlangde. Ik heb mijn visie voor mijn bedrijf duidelijk gekregen waar ik voor sta. Ik ben nog lang niet klaar met ontwikkelen en er komt nog super veel moois aan! 

Maar ik kijk nu even terug naar wat ik tot nu toe voor iets moois heb neergezet! Dankjewel daarvoor! ♡

Sylvana van Schilt, Chalkit

ster Slowandgrow brown
Ster Slowandgrow

Niets is gek. Alles mag er zijn. Alles is zoals het is. En vanuit daar, ga je samen met Mirjam op reis. Samen op reis naar JOUW droomleven!

Wat is er nou zo mooi aan met Mirjam werken?

Nou..
Mirjam.
Ja, Mirjam die heeft vakinhoudelijke kennis 
en Mirjam zorgt voor resultaat.
Ja, dat klopt.
Maar Mirjam begrijpt vooral,
Mirjam begrijpt dat JIJ achter het verhaal zit.
Mirjam begrijpt dat JIJ tegen dingen aanloopt.
Echte dingen.
Dingen van het hart.
Niets is gek.
Alles mag er zijn.
Alles is zoals het is.
En vanuit daar
Ga je samen met Mirjam op reis.
Samen op reis naar JOUW droomleven!

Rianne, Studio Tjilp

Ik ben zo blij dat ik de slow and grow methode bij Mirjam heb aangeschaft, door de vragen en oefeningen kom je echt in verbinding met jezelf, met waar je staat en waar je naartoe wilt. 

Ik ben zo blij dat ik de slow and grow methode bij Mirjam heb aangeschaft, door de vragen en oefeningen kom je echt in verbinding met jezelf, met waar je staat en waar je naartoe wilt. 

Juist door eerst een stapje terug te nemen. Zowel voor de ervaren ondernemer die (nog) meer vanuit authenticiteit, passie en rust wil ondernemen. Als degene bij wie ondernemen nog een droom/verlangen is.

Het geeft een helder beeld aan je verlangens zodat je weet welke stappen je mag zetten.

Absolute aanrader!

Fleur Schermer, Life Coach

Mirjam is een fijn en oprecht persoon. Waarbij je het gevoel krijgt dat je alles kan zeggen en er vertrouwen is. Een coach die alles in huis heeft om iemand te laten groeien.

Voordat ik begon met een traject bij Mirjam heb ik haar eerst gevolgd via Instagram. Per toeval kwam ik op haar kanaal en ik voelde me direct aangesproken. Maar ik ben iemand die eerst de kat uit de boom kijkt en wil onderzoeken of het ook echt iets voor mij is. Aansluitend heb ik mij aangemeld bij een Masterclass van Mirjam. Hierdoor voelde ik aan alles dat ik meer wou weten en mezelf wou onderzoeken. Ik heb een journal besteld en ben daarna in een coachingstraject bij Mirjam gestapt.

Altijd wilde ik al een eigen onderneming, maar hoe en wat werkelijk geen idee. Ik merkte aan mezelf dat ik geen energie kreeg van werken in loondienst en er ook altijd wel wat was wat niet goed was. Dit gevoel was ik zo ontzettend zat en ik wou een andere kant op. Doordat Mirjam mij zo’n goede spiegel heeft gegeven en doorvraagt heeft het Flow Programma mij heel veel gebracht en het fundament gelegd voor mijn bedrijf. Maar tevens veel inzichten in wie ik ben en waar ik voor sta. Dat ik zowel harde kanten als zachte kanten heb en best wel vaker de zachte kant mag laten zien. Doen waar ik me goed bij voel en waar ik energie van krijg.

Mirjam is een fijn en oprecht persoon. Waarbij je het gevoel krijgt dat je alles kan zeggen en er vertrouwen is. Een coach die alles in huis heeft om iemand te laten groeien. Mirjam bedankt voor het ontstaan van mijn groeiproces! Inmiddels sta ik ingeschreven bij KvK en maak ik mijn onderneming en visie waar.

Klaar Ver

Wat echt superfijn is, is dat Mirjam je alles op jouw tempo laat doen. Alles is oké en alles mag.

Ik ben met Mirjam aan de slag gegaan omdat ik al lange tijd wist dat ik een eigen bedrijf wil. Maar ik wist niet goed wat ik wilde en ik wist ook niet waar te beginnen. Wat echt superfijn is, is dat Mirjam je alles op jouw tempo laat doen. Alles is oké en alles mag. Als het nodig is zal ze je af en toe een liefdevol duwtje in de rug geven om vooruit te komen, want ze heeft goed door wanneer je écht vastloopt of wanneer je vastloopt omdat je belemmerende overtuigingen in de weg zitten. Dan houdt ze je even een spiegel voor. Ze staat altijd voor je klaar en denkt graag met je mee.

De feedback op de werkboeken was ook heel nuttig en ik merkte dat ik door de vragen die Mirjam stelt, aangezet werd om nog dieper na te denken over mezelf en mijn bedrijf.

Voordat ik met Mirjam aan de slag ging was het nog een ver-van-mijn-bed-droom, en aan het eind van het traject had ik een supermooie en stevige basis voor mijn bedrijf. Ik weet precies wat ik wil, wie mijn doelgroep is, onder welke voorwaarden ik wil ondernemen, wat mijn kracht is, en welke belemmerende gedachten mij soms in de weg zitten bij het ondernemen en wat ik daaraan kan doen. Ik sta nu ingeschreven bij de kvk en ben een stuk actiever uit gaan dragen wat ik wil en wat mijn missie is in het leven. Ik ben heel erg blij dat ik dit traject met Mirjam ben aangegaan en voel dat ik ontzettend gegroeid ben. En bovenal heeft Mirjam me geleerd dat het helemaal oké is om het op mijn tempo en mijn manier te doen, en me niet druk te maken om ‘de concurrentie’. Er is tenslotte maar één jij!

amanda vd vendel

Amanda Vendel, Studio selfcare

Vooral voor iemand zoals ik, die moeilijk keuzes kan maken is deze cursus heel prettig. Ik werd ‘gedwongen’ mij te focussen op een paar dingen, in plaats van alles te willen doen.

De Slow & Grow Methode heeft mij echt goed aan het denken gezet over zaken waar ik mij helemaal niet mee bezig hield, maar die wel heel belangrijk zijn bij het starten van mijn eigen onderneming. Vooral voor iemand zoals ik, die moeilijk keuzes kan maken is deze cursus heel prettig. Ik werd ‘gedwongen’ mij te focussen op een paar dingen , in plaats van alles te willen doen.

Dingen die niet eens bij mij passen. Daarnaast heeft de cursus een hele fijne opzet door de combinatie van videopresentaties, audio’s en de werkboeken. Ik ben weer stappen verder gekomen in het realiseren van mijn eigen interieurontwerpbureau.

Bedankt Mirjam voor alle nieuwe inzichten!

Mariska Beke, Zonder het Noorden

Mirjam leert me te onthaasten en m’n bedrijf in te delen met mijzelf op de eerste plaats. Ook graaft ze dieper dan dat je zelf op dagelijkse basis gaat. Hierdoor heb ik een verlangen wat diep weggestopt in mij zat de werkelijkheid laten worden.

Ik ben in Mirjam haar coachingprogramma gestapt, omdat mijn huidige bedrijf Eventic zwaar door de corona getroffen was en ik niet verder kon in de evenementen branche hiermee. Ik was opzoek naar een business coach die me kon helpen naar een ommezwaai in mijn bedrijf, maar eigenlijk ook in mijn leven. Ik heb er niet lang over na hoeven denken. Ik maak dit soort beslissingen namelijk op gevoel en alles wat ik las was gelijk raak. Toen ik Mirjam sprak was ik er ook binnen een paar minuten uit. En wat ben ik blij met mijn keuze!

Mirjam leert me te onthaasten en m’n bedrijf in te delen met mijzelf op de eerste plaats. Ook graaft ze dieper dan dat je zelf op dagelijkse basis gaat. Hierdoor heb ik een verlangen wat diep weggestopt in mij zat de werkelijkheid laten worden. Ik ben een totaal nieuw bedrijf gestart, wat ontzettend goed bij mij past en waarin ik mijn ervaring kan delen met jonge ondernemers als business coach. Tijdens het traject had ik zelfs al mijn eerste nieuwe klanten binnen. Doordat je elke 2 weken een sessie hebt blijf je in verandering en groei je.

Het is daarom ontzettend waardevol om jezelf dit traject te gunnen. Het verandert niet alleen je bedrijf maar je hele leven. Want als je niet precies weet waar je nu staat met je bedrijf of te starten bedrijf of waar je na toe wilt, na dit traject weet je het wel! Daarbij is Mirjam gewoon een heel meelevend, empatisch maar ook energiek persoon die je to the point helpt.

Inge de Jong, Businesscoach

Ster Slowandgrow
ster Slowandgrow brown

Bovendien is Mirjam is super fijne, lieve en eerlijke coach. Ze stelt enorm goede vragen, die je aanzetten tot nadenken, maar ook tot acties.

 Alles start met je mindset en dat is ook precies wat ik nodig had. Van daaruit gingen we verder  werken aan mijn bedrijf. Ik geloof er ook echt in dat het zo werkt. Wat ook zo fijn is dat je leert ondernemen vanuit jezelf, geen trucjes of pusherig gedoe. maar van zichtbaar zijn vanuit je authentieke ik. Ik weet precies wat er nu bij me past en hoe ik het wil gaan doen! Super bedankt voor alles!

Elke Rödel-Kempers

Ik heb de Slow & Grow Methode gevolgd en heb daar nog steeds veel baat bij. De methode kwam voor mij ook precies op het juiste moment, omdat ik ongemerkt weer van mezelf was afgedreven.

Ik heb de Slow & Grow Methode gevolgd en heb daar nog steeds veel baat bij. De methode kwam voor mij ook precies op het juiste moment, omdat ik ongemerkt weer van mezelf was afgedreven. Het was voor mij ook echt een verdieping en uitbreiding op de Flow Formule.

Fijn was dat ik altijd toegang had en heb tot de online academie. Waardoor ik met het werkboek en de video’s aan de slag kon als het mij uitkwam. De meditaties die erbij zitten, geven echt een extra verdieping waardoor ik zo dichtbij mezelf ben gekomen. Ik plande daar altijd een vast moment voor in mijn agenda.  Alles wordt zeer duidelijk uitgelegd en opdrachten zijn voor iedereen haalbaar zijn. Als je ergens tegenaan loopt wordt er echt meegedacht. Heel blij mee!

Aanbevelen? Ja!

Patricia Bonsel, Patricia's Beautysalon

Diepgang, rust, focus, balans en dicht bij mijzelf blijven.

Dit is het eerste dat bij mij opkomt als ik denk aan het business traject met Mirjam. Mirjam stelt vragen, en nog meer vragen. Daardoor kom je dichter bij de kern. Ze laat je diep nadenken en voelen. Wat past bij jou? Luister naar je gevoel en gebruik je intuïtie.

Wat ik heel mooi vind is dat het niet alleen puur zakelijk is maar dat het verder gaat en je meer leert over jezelf en wat past bij jou als mens. Ze laat je stralen en zet je in je kracht. Het traject bij Mirjam heeft mijn bedrijf geprofessionaliseerd en mijzelf ontwikkeld.

Wil je jouw bedrijf neerzetten als een diepgewortelde en stevige boom? Dan moet je bij Mirjam zijn!

Iris review

Iris van Asselt, Duurzame interieurstylist

Het hele traject was voor mij een uitdaging om mijn eigen pad, gevoel en intuïtie te blijven volgen. Zonder afgeleid te worden door ‘hoe het hoort’. Ik stap nu met de volste zelfvertrouwen het ondernemerschap in!

Mirjam heeft me laten zien dat mijn manier de enige juiste manier voor mij is. Al jaren sluimerde er een gevoel bij mij. Zo’n gevoel dat mijn werk niet is waarvoor ik op de aardbol ben. Ik had al veel side-projecten geprobeerd, maar niks werd echt serieus of was het toch niet helemaal. Ik wist wel dat het in me zat, maar ik kreeg het er gewoon niet uit.

Bij Mirjam had ik gelijk een heel goed gevoel. Met behulp van de werkboeken en opdrachten ga je met Mirjam net een stukje dieper en kom je echt bij je kern terecht. Wat je drijft, waar je van ‘aan’ gaat en hoe je dat kunt vertalen naar een eigen bedrijf. Ik vond het daarbij ontzettend leuk om ook contact te leggen met andere coachees van Mirjam; het is een echte toevoeging dat Mirjam dit faciliteert! Het voegt zoveel toe om met anderen in contact te zijn die dezelfde fase door aan het lopen zijn. Gedurende het Flow programma kwam ik erachter dat ik vol oordelen zat over het ondernemen en het hebben van een eigen bedrijf. Dat er 1 gouden manier was om dit te doen en dat ik daar niet voor was weggelegd. Maar Mirjam heeft me laten zien dat mijn manier de enige juiste manier is. Ze stimuleerde me om in mijzelf op zoek te gaan. Hoe zou ik willen ondernemen? En hoe zou dat eruit zien.

Nu sta ik ingeschreven bij de KVK, doe ik een opleiding tot hypnotherapie en geef ik binnenkort mijn eerste workshop. Ik wil van betekenis zijn voor vrouwen die vanuit zelfliefde en intuïtie hun leven willen gaan leiden. Iets wat ik zelf ook heb moeten leren toen ik uit een depressie klom.

Het traject bij Mirjam heeft me niet alleen de (praktische) basis voor mijn bedrijf gegeven, maar ik heb een stuk persoonlijke ontwikkeling mogen doormaken. Het hele traject was voor mij een uitdaging om mijn eigen pad, gevoel en intuïtie te blijven volgen. Zonder afgeleid te worden door ‘hoe het hoort’. Ik stap nu met de volste zelfvertrouwen het ondernemerschap in!

Soraya Kooy, Blooming blisness

Ster Slowandgrow
ster Slowandgrow brown

Ik word helemaal blij als ik terugkijk op het afgelopen jaar! Mirjam, ik ben je zeer dankbaar voor je steun, de uitdagende vragen en energie!

Ik had een goede leidinggevende kantoorbaan, met financiële zekerheid en veel uitdaging, maar ook veel stress. Ergens onderweg was ik mezelf kwijt geraakt en rende ik alleen nog maar rond, zonder tijd voor mijzelf. Mirjam heeft mij geholpen om eens stil te staan en na te denken over wat ik dan mis, want is dan ‘tijd voor jezelf’? Waar word je dan gelukkig van?

Mirjam neemt je mee in een traject van reflectie op je huidige situatie, je ideale situatie en de weg daartussen. En nu, een jaar later, ben ik rustiger, maak ik tijd voor mijn hobby en is het zelfs gelukt om mijn hobby om te zetten in mijn eigen bedrijf en ik heb mijn kantoorbaan opgezegd! Ik ben zo blij en trots!

Ik word helemaal blij als ik terugkijk op het afgelopen jaar! Mirjam, ik ben je zeer dankbaar voor je steun, de uitdagende vragen en energie! Ik blijf je volgen, want misschien kun je in de toekomst nog meer voor mij betekenen. Maar nu ga ik eerst genieten en trots zijn op wat ik heb bereikt 🙂

Jessica Mudde, Little JJ

Samen met Mirjam ben ik stap voor stap terug gegaan. Kijkend naar mezelf. Waarom wilde ik gaan ondernemen, wat waren mijn drijfveren? Waar ben ik goed in, waar krijg ik energie van?

Ik kwam bij Mirjam op bezoek om eigenlijk gewoon als ondernemers kennis te maken. Toen we aan het praten waren kwam ik er achter dat ik haar expertise heel goed kon gebruiken.

Ik had mijn baan in loondienst opgezet en was volledig zelfstandig. Toch kwam het allemaal nog niet echt van de grond. Ik voelde zelf ook dat er iets ontbrak. Want wat ging ik nou precies doen, voor wie en vooral waarom? Ik wist dat het verstandig was om hier specifiek een keuze in te maken maar welke dan?

Samen met Mirjam ben ik stap voor stap terug gegaan. Kijkend naar mezelf. Waarom wilde ik gaan ondernemen, wat waren mijn drijfveren? Waar ben ik goed in, waar krijg ik energie van? Dezelfde stappen liepen we door voor mijn ideale klant.

Nu, voel ik me comfortabel met mijn keuzes, weet ik goed welke klanten bij mij passen en welk aanbod en resultaat ik hen kan geven. Met als bonus dat ik in die periode een aantal mooie opdrachten heb binnengehaald.

Janneke Landman

Met Mirjam voelde ik direct een klik. Ze weet waar ze over praat en ze straalt als ze vertelt hoe ze je kan helpen. En ze heeft mijn verwachtingen overtroffen.

Ik ben in het programma van Mirjam gestapt in een periode dat ik zoekende was naar wat ik wilde op werkgebied. Ik voelde aan alles dat het anders moest, het starten van mijn eigen bedrijf speelde door mijn hoofd, maar tegelijkertijd vond ik dit mega spannend Waar ik eerst dacht, dit kan ik wel alleen, kwam ik al snel tot het besef dat ik mijn eigen cirkel van denken bleef hangen en dat ik iemand nodig had met wie ik dit proces samen kon bewandelen. Iemand met die mij kon spiegelen, mij de juiste vragen kon stellen, die mij begreep en die met mij mee kon denken.

Met Mirjam voelde ik direct een klik. Ze weet waar ze over praat en ze straalt als ze vertelt hoe ze je kan helpen. En ze heeft mijn verwachtingen overtroffen. De combinatie van op je eigen tempo, maar ook het actie-gerichte, maakten voor mij dat ik echt in beweging kwam. Was dat altijd makkelijk? Nee, de tijd leek af en toe mijn grootste vijand. Maar ik durfde te luisteren, naar mijn intuítie, ik durfde te vertrouwen, en ik durfde uiteindelijk ook (samen met Mirjam) te doen.

Toen ik startte stond ik gevoelsmatig nog met lege handen, 5 maanden later ben ik mijn eigen bedrijf gestart. Bruis ik van energie, en ga ik er vol voor. En juist ook op die momenten, als je besluit om die sprong te wagen, dan is Mirjam er ook voor je. Want juist op die momenten is een duwtje in de rug, of een stok achter de deur, zo waardevol. Voor iedereen die serieus wil uitzoeken wat die echt belangrijk vind, zowel in je werk als je in leven, kan ik het programma van Mirjam van harte aanbevelen. Je bent absoluut in goede handen!

Nanda Willekes, Dare to speak up

ster Slowandgrow brown
Ster Slowandgrow

Toen ik mijn sessie bij Mirjam thuis had werd alles ineens zoveel duidelijker. En ben ik echt stappen gaan zetten naar mijn eigen bedrijf.

Iets minder als een jaar geleden kwam ik in aanraking met slow and grow by Mirjam. We waren net verhuisd en ik voelde dat ik iets anders wilde op werk gebied. Maar wat daar had ik geen idee van. 

Het maken van de werkboeken en de opdrachten gaven mij veel inzichten maar zeker in het begin was het niet altijd even makkelijk, het was soms erg confronterend. Mirjam stimuleerde mij en gaf mij dan het vertrouwen dat wat ik deed dat het goed was. Ik had allerlei overtuigingen die ervoor zorgde dat ik niet deed waar ik gelukkig van word. 

Toen ik mijn sessie bij Mirjam thuis had werd alles ineens zoveel duidelijker. En ben ik echt stappen gaan zetten naar mijn eigen bedrijf. Mijn overtuigingen pakte we aan en ik heb nu een sterke basis kunnen neerzetten voor mijn eigen bedrijf. En dat allemaal dankzij de hulp van Mirjam. Ik ben haar onwijs dankbaar dat zij mij het vertrouwen in mezelf heeft gegeven. Ik ben op zakelijk gebied heel erg gegroeid en ook op persoonlijk vlak.

Tiffanny Wijling, Ibunda

De manier hoe Mirjam het aanpakt vind ik zo fijn. Je voelt je gelijk op je gemak bij haar en de combinatie van haar warme betrokken kant maar ook haar praktische en daadkrachtige kant en scherpe reflectie is denk voor veel vrouwen een top combinatie.

Ik begon echt met een chaotisch hoofd vol ideeën en met twijfels van wat ik nou echt wil qua onderneming. Ik ben heel blij dat ik de stap genomen heb om mezelf dit traject met Mirjam te gunnen want het heeft me persoonlijk en als beginnende ondernemer zo laten groeien!

Door haar fijne werkboeken, de persoonlijke sessies en het doorvragen heeft Mirjam me zoveel inzicht, vertrouwen en tools gegeven om nu te weten wat ik wil en de hobbels die je ziet weg te nemen. Ik weet nu helder waar ik voor sta en wat ik wil.

De manier hoe Mirjam het aanpakt vind ik zo fijn. Je voelt je gelijk op je gemak bij haar en de combinatie van haar warme betrokken kant maar ook haar praktische en daadkrachtige kant en scherpe reflectie is denk voor veel vrouwen een top combinatie. Ze laat je echt voelen, onderzoeken in je eigen tempo en zorgt dat je echt bij jezelf blijft, bij je eigen kracht komt.

Dankbaar dat ik dit heb kunnen doen en wat het me heeft gebracht. En gun dit voor heel veel vrouwen die vastlopen in het ondernemen want dat is echt een cadeau aan jezelf. Nogmaals bedankt to let me Grow in mijn eigen tempo 😘

Denyse Gijzen, Happy feather

De opdrachten, oefeningen en de gesprekken met Mirjam zetten je aan het denken en geven je nieuwe inzichten. Veel weet je eigenlijk al, maar stop je weg, wil je of kan je even niet zien.

Al jaren loop ik met het idee om of iets voor mijzelf beginnen. Ik vind dat super spannend en ik had het gevoel hier hulp bij te kunnen gebruiken. Want wat vind ik nou eigenlijk echt leuk of wat kan ik goed? Simpele vragen waar ik zelf geen antwoord op kon vinden. Per toeval kwam ik terecht bij Mirjam. Ik was op zoek naar een snelle en goedkope oplossing, maar na een gesprek met Mirjam wist ik dat ik met haar en het programma verder zou komen.

De werkboeken en de gesprekken met Mirjam zetten je aan het denken en geven je nieuwe inzichten. Veel weet je eigenlijk al, maar stop je weg, wil je of kan je even niet zien.
Het meest fijne aan het traject en Mirjam is dat er ruimte is om alles op je eigen tempo en manier te doen. Er is geen goed of fout en Mirjam weet altijd de juiste aanpak te hanteren.
Ben je afwachtend weet ze je positief te stimuleren, loop je te hard van stapel dan weet ze samen met jou te zoeken naar de juiste balans tussen actief en ontspanning. Mirjam is hier zelf ook een mooi voorbeeld van ondernemend, maar wel op haar tempo.

Hoeveel steun je ook krijgt van Mirjam, de andere leden en je omgeving, ik denk dat het goed is om je te realiseren dat het echte werk bij jou ligt en je echt bereid moet zijn om er energie in te stoppen. Ik kan alleen maar zeggen het is een aanrader om met Mirjam aan de slag te gaan en stappen te zetten naar jouw doel toe. Ik ga nu voor mijn eigen bedrijf, waarvan de basis staat en waarin ik stappen zet op mijn tempo.”

Sabrina Mahrezi, Sabrezi

Mirjam is een hele betrokken en fijne coach. Ze werkt veel vanuit haar gevoel en dat heeft mij enorm geholpen.

Ik begon met een onrust gevoel, als HSP-er wist ik niet goed waar dit vandaan kwam omdat alles mij kan overprikkelen. Uiteindelijk kwam ik door het traject met Mirjam erachter dat mijn onrust en mij niet gelukkig genoeg voelen kwam door het werk wat ik deed en hoe mijn weken zijn ingedeeld.

Dit heb ik door Mirjam aan kunnen passen zodat ik veel beter in mijn vel zit en mij beter kan focussen maar ook kan ontspannen. Maar ook weet ik wat ik nu echt wil doen, mijn eigen bedrijf uitbreiden en stoppen met werken in loondienst.

Mirjam is een hele betrokken en fijne coach. Ze werkt veel vanuit haar gevoel en dat heeft mij enorm geholpen.Wat ik fijn vond aan het traject met Mirjam is de afwisseling tussen opdrachten en live sessie.
Mirjam vraagt veel en goed door en kan hierdoor echt dieper komen tot antwoorden die je zelf niet wist. Mijn leven is veranderd door Mirjam, een hele positieve en fijne verandering. Mirjam, dank je wel voor alles wat je voor mij hebt gedaan en betekend. Je bent enorm waardevol.

Nancy Jaspers, Focus on your brand

Scroll naar boven