Slow & Grow Methode™

Je voelt dat het anders mag. Meer vanuit rust en éénvoud. Maar hoe simpel dat ook klinkt, echt minderen en vertragen voor je bedrijf lukt niet echt. Je voelt ergens een druk om mee te gaan in hoe het ‘hoort’. Het maakt dat je veel te hard aan het werkt bent en niet je eigen pad bewandeld.
 
En daar ben je klaar mee. Je wilt het wel doen op jouw manier, in jouw tempo.Tijdens de Slow & Grow Methode laat ik je voelen hoe jij kunt ondernemen van rust en hoe je tot de kern komt van jouw bedrijf. Zodat jij keuzes maakt vanuit vertrouwen, ontspanning en overvloed. Zodat het gaat stromen en jij succesvol onderneemt op JOUW manier.

 

mirjam beek slow and grow

Amazing things don't grow overnight,
they take time.

Ben je  verstrikt geraakt in alles dat je wil en moet kunnen van jezelf om succesvol te zijn met je bedrijf?

Als (startend) ondernemer is het een uitdaging om je niet te laten overstemmen door de buitenwereld. De moetjes vliegen je om de oren waardoor je je eigen gedachten niet meer kunt horen, laat staan je gevoel. Misschien weet je niet waar je moet beginnen.

Of ben je vastgelopen en lukt het maar niet om de essentie van jouw bedrijf helder te krijgen. Hoe kun je nu echt klanten aantrekken die bij jou passen en een kloppend aanbod maken waar je trots op bent? Je weet dat er meer in je zit, maar het komt er niet uit. Je wilt groots denken en inzetten, want dat lijkt dé manier: zoals anderen het doen. Ondertussen voel je je in plaats van groots, steeds kleiner.

Wat als er een veel duurzamere manier van ondernemen bestaat? Waarbij je dat onderbuikgevoel, je intuïtie weer een stem geeft. Ook jij kan succesvol ondernemen, wanneer je dit doet vanuit je kern en jezelf de rust en tijd gunt om te groeien.

In de Slow & Grow Methode helpen 8 modules met videolessen en audio meditaties jou om eindelijk die rust en focus te vinden waar je al zo lang naar verlangt. Ik leer je eerst stil te staan, zodat je jouw essentie en kracht weer kunt voelen. En daarbij krijg je een jaar lang elke maand een live Masterclass.

In de Slow & Grow Methode ontdek je dat volledig jezelf zijn en ondernemen vanuit je essentie de sleutel is tot succes. Want zeg nu zelf, jij wilt helemaal niet zo zijn als de rest.

Doe mee voor slechts € 97 excl. btw* i.p.v  € 259 

Wat spookt er door je hoofd?

Aan ideeën ligt het niet, je hebt er eerder te veel dan te weinig. Je weet alleen niet waar je moet beginnen waardoor je steeds alles uitstelt en niet vooruit komt met je bedrijf. 

Anderen hebben ‘de boel’ veel beter op orde. Ze zijn al veel verder en razen je in een rap tempo voorbij. Jezelf vergelijken met anderen is een van je dagelijkse bezigheden, terwijl je weet dat dit je onnodig klein houdt. 

Waar blijven die klanten? In gedachten heb je al drie keer je baan in loondienst opgezegd, want dat wil je zó graag! Of misschien heb je die sprong al gewaagd, maar leg je de lat te hoog voor jezelf en stel je onrealistische doelen. 

Je bent op een missie! Al weet je eigenlijk niet precies welke missie. Wat kom je eigenlijk brengen? En hoe vertaal je jouw kracht naar een praktisch aanbod dat de juiste klanten aantrekt? 

Het vrijheidsgevoel van het ondernemerschap duurde maar kort. Plezier en ontspanning waren je kernvoorwaarden, maar de druk om snel succesvol te moeten zijn heeft je ingehaald. 

Kan ik gedachten lezen? 

Dan is het tijd om deze beperkende gedachten om te buigen naar verlangens vanuit je hart. 

mirjam beek slow and grow

Ik ben eind augustus gestart met de slow & grow methode. Het is een methode die je echt verder helpt als je de basis van je bedrijf gestructureerd en stevig wilt neerzetten. In het werkboek vond ik de combinatie van audio’s en opdrachten heel prettig. Door de audio’s kom je al in een bepaalde flow, waardoor het maken van de opdrachten daarna als vanzelf gaat.

En dan de Masterclasses.  Dat is een super fijne aanvulling om bij Methode, waarin je ook echt coacht en belangrijke thema’s behandeld. Je geeft dan goede tips aan iedereen waardoor ik daarna weer gestructureerd verder kan.

Kortom Mirjam is als coach direct, ondersteunend en gewoon een heel fijn persoon om mee samen te werken. Ze  krijgt heel makkelijk boven tafel waar je echt tegenaan loopt en helpt je uit te zoeken hoe je iets op een andere manier kunt aanpakken. De combinatie van zelf doen en persoonlijke aandacht in de groep is een perfecte match voor iedere ondernemer die wil ondernemen op haar eigen manier.

Anouk Hoogen, Loopbaancoach

Volg je dromen, volg je hart. Neem er de tijd voor, anders ga je misschien te hard.

Je hoeft het niet alleen te doen. Laat mij en de andere deelneemsters van de Slow & Grow Methode je helpen. Er staat een fijne community met onderneemsters voor je klaar waar je vragen kun stellen, maar ook tips en ervaringen kunt uitwisselen. Deze verbinding met andere (beginnend) onderneemsters is van onschatbare waarde. Je leert van elkaar, inspireert elkaar en bouwt een netwerk op.

slow and grow
Ster Slowandgrow
ster Slowandgrow brown

Lieve woorden

Als startende ondernemer wilde ik van alles tegelijk! Mijn eigen website moest live, klanten aantrekken, zorgen voor mijn marketing en ga zo maar door. En hoe makkelijk is het om naar anderen te kijken, hoe zij succesvol geworden zijn. Dat moet mij ook zo lukken, dacht ik. Maar helaas!

Tijdens de Slow&Grow methode kwam ik er al snel achter dat ik naar mijzelf, mijn eigen ideeën en gevoel moet luisteren. En ja, dat klinkt ergens heel logisch. Maar als beginnend ondernemer is het vaak makkelijker om te kijken wat anderen doen of hebben gedaan, dan naar je eigen gevoel te luisteren. 

De vragen die Mirjam stelt, zorgen ervoor dat je echt naar jezelf moet kijken. Waarom wil ik dit, waarom doe ik dit en wat wil ik? In combinatie met de tips die ze je meegeeft, is dit een superfijne en ontspannen module. Ik heb totaal niet het gevoel dat ik dit even snel moet doen. Nee, ik neem er de tijd voor!

Daarnaast vind ik Mirjam een ontzettende positieve, oprechte en enthousiaste vrouw. In de live Q&A bij de Masterclass luistert ze oprecht naar alle vragen die je hebt, stelt ze kritische vragen terug en geeft ze tips mee die je meteen nieuwe inzichten geven. Mirjam geeft je het gevoel dat je er mag zijn en je mag ondernemen op jouw manier, er is geen goed of fout. Ik, als onzekere, gehaaste en soms twijfelende ondernemer, raad deze module zeer zeker aan. Gun jezelf meer rust&flow in jouw onderneming, dat verdien je!

Carli van Breukelen, Laric Marketing

Wat biedt de Slow & Grow Methode™
nog meer?

Wat biedt de Slow & Grow Methode™ nog meer?

Met de Slow & Grow Methode leer je belemmerende overtuigingen los te laten en jezelf op waarde te schatten. Je komt in een positieve flow van waaruit je met vertrouwen stappen kunt zetten en kunt groeien. 

Reacties van anderen

slow and grow methode review
slow and grow methode review
slow and grow methode review
slow and grow methode review
slow and grow methode review
slow and grow methode review
slow and grow methode review
slow and grow methode review
slow and grow methode review

De inhoud van deze waardevolle methode

Module 1

Stilstaan en reflectie

Een stapje terug doen, even afstand nemen en voelen wat jij wilt veranderen. Een module waar we werken aan reflectie en een positieve mindset. Zodat je jouw essentie weer helder hebt en vanuit focus kunt gaan ondernemen. 

Module 2

Vanuit pushen naar flow

In deze module gaan we in kaart brengen wat jou energie kost en wat jou energie oplevert. We nemen afscheid van moeten, pushen en rennen. We gaan werken aan jouw natuurlijke ondernemersflow, zodat je alleen nog maar dingen doet waar je energie van krijgt en kunt ondernemen vanuit je kracht. 

Module 3

Ondernemen vanuit je verlangen, met vertrouwen

Welke belemmerende overtuigingen of gedachten houden je tegen? Ondernemen op jouw manier en tempo begint met het doorbreken van negatieve gedachtepatronen. Wat is jouw verlangen en welke mindset heb je nodig om te ondernemen en leven vanuit dit verlangen? In deze module werken we aan het vertrouwen in jezelf en jouw talenten. 

Module 4

Omgaan met drukte en stress

In deze module gaan we onderzoeken waar je valkuilen liggen. Je gaat aan de slag met het maken van jouw ‘drukte blauwdruk’. Onze automatische piloot is zo goed afgesteld dat we vaak vergeten naar de signalen van ons lichaam te luisteren. Jouw drukte blauwdruk zorgt ervoor dat je signalen gaat herkennen en voelt wanneer je rust nodig hebt en mag nemen. 

Module 5

Loslaten en tijd voor jezelf creëren

We gaan aan de slag met grenzen stellen, ‘nee’ zeggen en tijd voor jezelf maken. De 24/7 modus mag uit. Wanneer jij jezelf vergeet heeft dit negatieve invloed op je onderneming. Vaak gunnen we onszelf de tijd niet om iets leuks te doen, of gewoon even niks. Maar als jij wilt blijven ondernemen vanuit rust, ontspanning en plezier moet je leren ‘nee’ zeggen en tijd voor jezelf maken.

Module 6

Een aanbod dat bij je past en moeiteloos verkoopt

In deze module werken we aan je aanbod. Past het aanbod dat je nu hebt, of wilt maken bij jouw leven? Kies je vanuit strategie of gevoel? Vraag je een prijs die kloppend is met de waarde die je biedt? Je aanbod mag weerspiegelen wie jij bent en jou in je kracht zetten. Denk niet alleen aan wat er bij je doelgroep past, maar ook bij jou. 

Module 7

Jouw ideale klant en hoe je deze aantrekt op een authentieke manier

Op jouw manier zichtbaar zijn, daarmee gaan we in deze module aan het werk. Want je mag gezien worden! Je hoeft jezelf niet langer klein te houden. Ook gaan we aan de slag met jouw klantreis. We kruipen in de huid van jouw ideale klant om erachter te komen hoe je deze ideale klanten aantrekt als een magneet. 

Module 8

Sales vanuit flow en vol vertrouwen

Bij het woord sales krijgen we allemaal een beetje vieze smaak in onze mond of schieten we in de stress. In deze module leer je dat je niet iets komt halen, maar iets komt brengen. Met jouw product of dienst kun je de klant oprecht helpen. Sales gesprekken dicht bij jezelf en vanuit kracht en flow zodat jouw potentiële klanten niet anders kunnen dan ‘ja’ zeggen. 

“Waar jouw hoofd een grens vindt, is waar je hart een avontuur begint.”

Zelfstandig ondernemen is een avontuur. Een avontuur waarbij de weg naar succes net zo leuk hoort te zijn als het succes zelf. Wanneer jij onderneemt vanuit rust en vertrouwen en keuzes maakt met je gevoel, blijft ondernemen leuk en ontspannen. Na de online training heb je een super stevige basis voor jouw bedrijf. Je weet waar jij voor staat, wat jou uniek maakt en wat je te bieden hebt. Je hebt focus en rust gecreëerd om keuzes te maken die bij je passen. Je bent klaar om jouw missie uit te dragen! 

Jouw investering voor de Slow & Grow Methode is nu slechts € 97 excl. btw. i.p.v. € 259 met daarbij 

Wat zegt je gevoel? Begin nu met naar je gevoel te luisteren en zet je protesterende verstand even opzij. Je kunt blijven zoeken naar antwoorden, nog meer kennis vergaren en échte stappen zetten eindeloos blijven uitstellen. Of je kunt naar je hart luisteren dat sneller gaat kloppen van het zelfstandig ondernemen en het leven van jouw dromen. 

Start vandaag nog met de Slow & Grow MethodeTM, begin met ondernemen vanuit jouw kern, vertrouw op jezelf en geniet van de groei van jouw bedrijf.

Wat anderen zeggen

Hoe ik weet dat duurzaam ondernemen werkt?

Omdat ik zelf maar al te goed weet hoe het niét werkt. Wat niet werkt zijn werkweken van ruim 50 uur in combinatie met een jong gezin. Ik werkte hard, of nog een beetje harder omdat ik dacht dat het zo hoorde. Ik stond altijd aan, mijn gedachten gingen non-stop door en ik probeerde altijd de beste te zijn. 

Mijn keiharde werk en 24/7 toewijding bezorgde me een glansrijke carrière bij de ING waar ik leiding gaf aan vijf teams. De functie van directeur was binnen handbereik. Ik kon en mocht niet falen. Ondertussen zag ik er precies zo uit als ik me voelde: moe en futloos. Maar ik was een doorzetter, als anderen het kunnen, kon ik het ook. En dat is op zich een goede instelling, maar wel een die je het gevoel geeft dat je iedereen moet bijhouden en alle ballen in de lucht moet houden. 

Het onvermijdelijke gebeurde: ik ging keihard onderuit. Iets waar ik vandaag de dag nog steeds van profiteer. Ik zag in dat hoe ik leefde totaal niet duurzaam was en daarmee onmogelijk vol te houden. Ik wilde niet meer terug, nooit. Ik koos voor mijn geluk en werd de beste versie van mezelf. Balans tussen ik als ondernemer, partner en moeder. 

Ik stond eerst even stil voordat ik mijn eigen bedrijf startte. Zodat ik vanuit rust en focus een goede start kon maken. Ik gunde mezelf de tijd om vaker stil te staan zodat ik duurzaam kon groeien. Ik deed het op mijn eigen tempo en liet me niet meer misleiden door hoe anderen het doen. Deze Slow & Grow manier van ondernemen zorgde voor rust, plezier en voldoening. En voor succes! Ik kan met trots zeggen dat ik succesvoller ben dan ooit en meer verdien dan in mijn topfunctie bij de ING. 

Succes is voor iedereen verschillend, maar ook voor jou binnen handbereik door gewoon dicht bij jezelf te blijven en te ondernemen op jouw tempo en manier. Met de Slow & Grow Methode kan ook jij succesvol ondernemen vanuit rust en flow. Ga samen met mij en de vele andere onderneemsters het avontuur aan en begin vandaag nog. 

mirjam beek slow and grow
Scroll naar boven