SLOW & GROW TRAJECT | Slow and Grow

SLOW & GROW TRAJECT

Voor onderneemsters met een missie die willen ondernemen vanuit authenticiteit en op hun eigen tempo.

Het Slow & Grow traject:

Het fundament van je bedrijf staat. Je weet waar je goed in bent en wat je daadwerkelijk te bieden hebt. Maar toch, toch loopt je bedrijf niet zoals jij wilt.

Ondernemen voelt niet meer als vrijheid, voor je gevoel wordt je geleefd en je to-do lijst blijft groeien. Je bent meer aan het werk dan ooit.

Je bent moe en druk in in je hoofd van alles wat je zogenaamd moet doen voor bedrijf. Je hebt het gevoel dat je van alles moet, nodig is en steeds sneller moet gaan. Je loopt voor je gevoel achter t.o.v andere ondernemers, waardoor je continu in de actiestand staat. Je wordt meegezogen in de online stroom van kickoff, lanceringen en zichtbaar zijn.

Waar is het plezier wat je had, die tinteling, die energie? Waar is de tijd en ruimte voor jezelf? Het knaagt bij je. Zo wil je niet verder  gaan. Bovendien lekt er energie weg, omdat je continu in je hoofd en in actiestand zit.

Je loopt vast op meer, groter, beter en sneller.

Je weet dat harder werken niet de oplossing is. Je weet dat je keuzes moet gaan maken voor jezelf, voor je bedrijf en dat je grenzen mag gaan stellen.

 Je wilt weer genieten van ondernemen, voldoening krijgen uit wat je doet en tijd besteden aan dingen die echt bijdragen aan de groei van  jouw bedrijf. Je verlangt naar, structuur, helderheid, focus, vrijheid en gezond eigen bedrijf. Laat mij je daarbij helpen. Ik beloof dat het super leuk wordt!

Onderstaande is herkenbaar voor je

 Je hebt al zoveel dingen geprobeerd, maar waarom werkt het niet? Elke maand probeer je iets; blogs, podcasts, advertenties, nieuwsbrieven ook maar een online academie maken ga zo maar door. Maar toch heb je geen constante stroom aan klanten.

Je vergelijkt jezelf met anderen en scrollt voor je gevoel te veel op social media. Waardoor je gelijk in de actiestand schiet en van alles moet van jezelf.

Je wilt vooruit en je kunt moeilijk loslaten waar je mee bezig bent. Je blijft maar doorgaan, ook al zit je vast. Een moment voor rust en reflectie gun je jezelf niet.

Je vraagt je af hoe je je nu echt kunt onderscheiden en de juiste klanten bij je komen.

Je wilt geloven in jezelf. Je wilt geloven dat jij ECHT iets te brengen hebt. Want soms twijfel je daar nog aan. Wie ben ik nou? En wie ben ik om dit te claimen of doen?

  Je verlang naar rust in je hoofd en lijf. Maar je bent bang dat als je minder gaat doen, je bedrijf minder goed draait.

Bovendien:

 Hoeft het niet meer en meer, uitspraken, zoals 10 k per maand of hoe trek je klanten aan als een magneet roepen alleen maar irritatie bij je op.

 Wie zegt dat je continue online moet zijn, dat je een passief inkomen moet verdienen naast een actief inkomen of van je individuele programma een groepsprogramma moet maken

Je slaat alleen maar dicht van salesfunnels, 25k lanceringen, conversies, next level en ga zo maar door. Je wilt anders zijn dan de rest en niet doen zoals het hoort.

 Je wilt jouw bedrijf laten groeien op jouw manier, waardoor je geen zorgen meer maakt over je financiën.

Je wilt dat je innerlijke belemmerende overtuigingen niet meer de overhand hebben. Je wilt je volledige potentieel inzetten.

Je wilt ondernemen vanuit je gevoel en minder vanuit je hoofd

Je wilt doen wat goed voelt voor jou. Groeien op een duurzame en passende manier en een leven leiden wat in balans is. Je wilt authentiek ondernemen en dichtbij jezelf blijven.

In dit traject krijg je alle ondersteuning die je nodig hebt om je bedrijf te laten groeien op jouw manier onder jouw voorwaarden. We gaan voor niets minder dan een bedrijf dat duurzaam én winstgevend is en waarin jij op een geheel eigen manier onderneemt. Je kiest voor jouw pad, jouw tempo en op jouw manier.

Want lieve ondernemer, nu is het wel eens klaar met dit gerommel. Je weet dat je iets waardevols te bieden hebt. Ik wil je echt uitnodigen om te stoppen met in rondjes draaien en dit patroon te doorbreken. Om niet langer jezelf te vergelijken met anderen en maar door te blijven rennen. Elke minuut die je nog spendeert aan rondjes lopen is vanaf nu een keuz, want je weet inmiddels dat het niet hoeft.

 Gun jezelf iemand die jou helpt om je missie en bedrijf goed neer te zetten. Zodat jij groeit, je doelen behaalt en weer in vrijheid onderneemt.

Wat levert het Slow & Grow traject je op?

Tijdens het Slow & Grow programma ga ik vijf maanden samen met jou en je bedrijf op pad. Ik beantwoord je vragen, coach je, begeleid je en ben er op de momenten als je me nodig hebt. Zodat je weer met plezier en energie onderneemt.

 We gaan aan de slag met jouw bedrijf, maar ook met jouw leven. Want het allerbelangrijkste is hoe wil jij leven? Je krijg helderheid in wat echt belangrijk voor jou is en waar je naar verlangt. Maar ook hoe je hier werk van maakt, zodat het echt gebeurt.

 Ik leer je om de basis van je bedrijf goed neer te zetten. Waardoor je bedrijf stevig staat en je missie volledig tot zijn recht komt. Waardoor je bedrijf groeit en je klanten aantrekt die bij jou passen.

 Ik leer je je ideale klant door en door kennen, waardoor je ze zich echt met jou verbonden voelen en ze met jou aan de slag willen gaan

 Ik leer je focus aan te brengen. Focus is essentieel: eerst één ding goed aanpakken en dan pas het volgende doen.Waardoor je echt impact gaat maken en je niet 1001 en dingen probeert of door elkaar doet.  

 Ik leer je weer van je hoofd naar je gevoel te gaan en te vertrouwen op jezelf. Waardoor jij de regie pakt over jouw bedrijf.

 Ik help je om een sales gesprek op je eigen manier te doen. Door goed te luisteren en vanuit bewuste aandacht en oprechtheid in gesprek te zijn met je klanten. Niks geen trucjes of harde manieren.

Bovendien laat je je niet meer gek maken door wat anderen doen. Je bent trouw aan jezelf en wat jij wilt. Je leeft en werk op jouw voorwaarden en je durft krachtige keuzes te maken. Niet omdat het zo hoort, maar omdat jij het zo wilt.

Aan het einde van dit programma hebt je een aanbod uitgewerkt dat past bij de waarden waar jij voor staat. Je strategie klopt bij jouw voorwaarden en je hebt glashelder voor ogen hoe jij klanten kan aantrekken die echt bij passen. Je onderneemt vanuit vrijheid, flow en energie. En je hebt weer volop plezier in het ondernemen.

Bentie Diemer, Bente-E:

”Ik ging traject in als onderneemster met een baan in loondienst. Het programma heeft mij rust en meer zelfvertrouwen gebracht. Een terugkerend thema bij mij is uitstelgedrag, en een echte eye-opener daarvoor was dat ik goed bij mijzelf moet nagaan waarom ik iets niet doe. De vraag “wil je het wel doen?” van Mirjam vond ik eerst heel ongemakkelijk, maar is nu iets wat ik mezelf ook durf te vragen.”

”Op deze manier ga ik werken voor klanten op mijn eigen voorwaarden.”

”De toegang tot de lessen vanuit de Academy hebben me enorm geholpen om stappen te nemen maar ook blijvend in beweging te blijven, naast de ontzettende waardevolle en inzicht gevende coachingsessies.”

Hoe ziet het ‘Slow & Grow traject’ eruit?

STAP 1: INZICHT 

We kijken naar wie jij bent als persoon. We gaan terug naar jouw essentie. Wie ben jij, wat is jouw kracht en waar sta jij voor? Met welk verlangen ben jij gestart met ondernemen en hoe zit dat nu??  Hoe wil jij leven en hoe wil jij je bedrijf inrichten?

 Ik geloof dat je alleen een succesvol bedrijf kunt bouwen als je bedrijf een verlengstuk is van jou als persoon. Daarom duiken we in jou en jouw missie.

 

STAP 2: MINDSET

 We kijken naar de overtuigingen die jij hebt over je zelf en je bedrijf, die jou mogelijk belemmeren. Je  gaat zaken loslaten die jou in de weg staan. Hoe kun je echt gaan voor wat je wilt? En hoe elimineer je de rest? Je leert grenzen stellen, met focus aan de slag gaan, orde scheppen en verleidingen uit de weg gaan. Je ervaart rust, laat los wat je niet meer dient en vertrouwt in je eigen vermogen.

STAP 3:  FOCUS

Ik geloof dat je alleen een succesvol bedrijf kunt bouwen als je bedrijf een verlengstuk is van jou als persoon. Daarom duiken we in je verhaal en je WHY.

We maken je ideale klant scherp en we gaan de slag met je missie en visie en we zetten jouw product of dienst neer. Zodat jij een concreet bedrijfsidee hebt en de basis van jouw bedrijf staat. Ook maken we een concreet plan, zodat jij een bedrijf opzet, waarmee je ook zo snel mogelijk een goede omzet draait.

STAP 4:   ACTIE

Samen gaan we volop aan de slag met jouw doelen. Stap voor stap zetten we de acties op die zorgen voor het zichtbaar worden van jouw boodschap. Waardoor jij echt gezien wordt en meer klanten en omzet aantrekt. We staan stil bij de content voor je website en social media, je klantreis en je salesgesprekken.

Ik leer je dit op een manier doen die bij jou past, stap voor stap, zodat je het je ook echt eigen maakt.  Waardoor jij tot duurzame resultaten komt, voelt dat je weer de regie in handen hebt en rust ervaart.

– Inge de Jong, Eventic  & Businesscoach –

“Ik ben in Mirjam haar coachingprogramma gestapt, omdat mijn huidige bedrijf Eventic zwaar door de corona getroffen was en ik niet verder kon in de evenementen branche hiermee. Ik was opzoek naar een businesscoach die me kon helpen naar een ommezwaai in mijn bedrijf, maar eigenlijk ook in mijn leven. Ik heb er niet lang over na hoeven denken. Ik maak dit soort beslissingen namelijk op gevoel en alles wat ik las was gelijk raak. Toen ik Mirjam sprak was ik er ook binnen een paar minuten uit. En wat ben ik blij met mijn keuze!”

”Mirjam leert me te onthaasten en m’n bedrijf in te delen met mijzelf op de eerste plaats. Ook graaft ze dieper dan dat je zelf op dagelijkse basis gaat. Hierdoor heb ik een verlangen wat diep weggestopt in mij zat de werkelijkheid laten worden. Ik ben een totaal nieuw bedrijf gestart, wat ontzettend goed bij mij past en waarin ik mijn ervaring kan delen met jonge ondernemers als businesscoach.  Tijdens het traject had ik zelfs al mijn eerste nieuwe klanten binnen. Doordat je elke 2 weken een sessie hebt blijf je in verandering en groei je.”

  ”Het is daarom ontzettend waardevol om jezelf dit traject te gunnen. Het verandert niet alleen je bedrijf maar je hele leven. Want als je niet precies weet waar je nu staat met je bedrijf of te starten bedrijf of waar je na toe wilt, na dit traject weet je het wel! Daarbij is Mirjam gewoon een heel meelevend, empatisch maar ook energiek persoon die je to the point helpt.”

5 maanden coaching:

Toegang tot de Slow & Grow academy met video’s, werkboeken en opdrachten die je volgt waar en wanneer je wilt, op je eigen tempo

Kick off sessie van een uur

Elke 2 weken een coachingsmoment online van 30 minuten

3 Masterclasses voor je business en mindset (live of online)

Feedback op al jouw opdrachten

Wekelijks tussentijds contact via mail en WhatsApp

1x 60 minuten Grow sessie na afloop

Je mag mij gedurende die 4 maanden al jouw vragen per mail of app aan aan mij stellen en ik reageer doordeweeks binnen 24 uur

Dit programma is voor jou:

Mijn Slow & Grow traject is voor jou als je klaar bent met hard werken, te veel moeten en dingen doen op een manier die niet bij je past. Je wilt gaan voor een duurzame verandering. Je wilt groeien onder je eigen voorwaarden in je eigen tijd en tempo en begrijpt dat dit niet even snel gebeurt. 

Je bent ambitieus, wilt echt aan de slag met jezelf en werken met een coach die eerlijk, kritisch, betrokken en ervaren is. Iemand die jou een spiegel kan voorhouden, je een duwtje in de rug kan geven, maar vooral ook kijkt naar wat jij nodig hebt. Die jou motiveert, het beste in je naar boven haalt en écht ziet wie jij bent. Die niet houdt van trucjes of dingen doen omdat het zo hoort.  Maar die helpt om keuzes te maken en stappen te zetten voor een leven en een bedrijf onder jouw voorwaarden. Er is geen kant en klaar stappenplan.

Ben je bereid om te gaan voor duurzame groei en te leven en werken onder jouw voorwaarden? Om krachtige keuzes te maken die jou daarbij helpen en daarvoor verantwoordelijkheid te nemen?

Dan help ik je daar ontzettend graag bij! 

Wil je graag mee doen aan het Slow & Grow Traject maar zou je van tevoren graag even met mij sparren om af te stemmen of dit het juiste besluit is? Vul dan het onderstaande formulier in en ik neem binnen 24 uur contact met je op om een afspraak in te plannen. Dit is dan ook geen sales call maar een match call. 

 

Ik ben Mirjam

Ik ben Mirjam en als klein meisje was ik al ondernemend. Ik heb talloze dingen verkocht, diensten geleverd of dingen gemaakt toen ik pas 8 jaar oud was. Ondernemend bezig zijn was voor mij iets wat normaal was. Totdat ik werd meegenomen in de het normale leven, een studie volgde ging werken, mega snel carrière maakte en in de rat race kwam van de zakelijke wereld en mezelf een beetje verloor. Door een harde klap en les heb ik mezelf terug gevonden. Daarom ben ik in 2017 mijn eigen bedrijf gestart. Want ondernemen is puur jezelf zijn en dingen op jouw manier doen. Dat is waar je de grootste impact mee kunt maken.

In alles wat ik doe kan je mijn unieke mix terugvinden van Slow, Flow & Grow. Wanneer je dit gaat combineren dan groeien zowel jij als je bedrijf. 

Ik krijg regelmatig de vraag:

Hoe komt het dat jouw bedrijf zo stevig staat?
Waarom trek jij zo veel klanten aan die echt bij je passen?
Hoe kan het dat jij onderneemt in je eigen tempo en tijd?
Hoe doe je dat?

Ik heb geleerd dat hard werken, veel werken je ontzettend succesvol kan maken, maar dat je uiteindelijk jezelf voorbij rent. Ik heb dit mogen ervaren door een keiharde les. Hieruit is 4 jaar geleden de basis van mijn bedrijf ontstaan. Ik geloof in ondernemen vanuit jezelf en wie jij bent. Maar om dit vooral  te doen in een tempo bij wat bij jou past en jezelf niet continu te pushen tot meer en harder. Wanneer jij werkelijk weet waar je voor staat en jij dit op jouw authentieke manier doet dan biedt jij de grootste waarde voor jouw ideale klanten en ervaar je flow. Waardoor je bedrijf voldoening, energie en winst voor je opleveren

Veel gestelde vragen:

Wat zijn de mogelijkheden om in termijnen te betalen

Je kunt de investering in 3 termijnen betalen (zonder extra kosten)

Voor wie is het programma geschikt?

Het programma is bedoelt voor ondernemers die een serieuze business willen bouwen. Ondernemers die niet zomaar zijn gestart, maar grote impact willen maken.  

  • Zelfstandig ondernemers, zoals: coaches, psychologen, therapeuten, trainers, kennisondernemers, specialisten, ondernemers met een (online) programma. Je bent goed in je vak en overtuigd van je eigen kunnen.
  • Je bent niet gaan ondernemen voor een hobby, maar je wil goed kunnen leven van je onderneming.
  • Je onderneemt vanuit een drive. Je wilt een bijdrage leveren met met je bedrijf. Je wilt mensen helpen vanuit jouw missie.
  • Je verlangt naar een consistente stroom aan klanten (zonder nog harder te moeten werken) 
Hoelang krijg duurt het programma?
Hoelang krijg duurt het programma?

Het programma duurt 5 maanden.

Tijdens mijn vakantie stopt het programma niet, maar deze weken worden natuurlijk wel opgeteld bij de 5 maanden.  Mocht jezelf ook nog op vakantie zijn tijdens het traject, laat het mij even weten bij de kennismaking dan denk ik met je mee over een oplossing.

Na 5 maanden kun je kiezen om zelf door te gaan of de business coaching te verlengen. 

Je houdt onbeperkt toegang tot de online leeromgeving. 

Heb je nog andere vragen?

Staat jouw vraag er niet tussen? Mail me dan op mirjam@slowandgrow.nl Spreken we elkaar snel!

Neem contact op met Mirjam

Plan een Matchcall in

Privacy statement

6 + 6 =

Slow   Grow    Mirjam    Inspiratie    Contact

Copyright Slow & Grow by Mirjam 2020 | Algemene voorwaarden en Privacy verklaring | 
Branding & webdesign Creative Concept Marte Methorst