Online training Slow Planning 2022

 

De laatste weken van het jaar komen er al weer aan. Voordat je het weet is nieuwe jaar begonnen. En je moet nog zoveel, HELP, wanneer ga je nu een planning maken over hoe je het volgend jaar wilt doen. 

Wanneer ga je nu eens naar jezelf luisteren en keuzes maken vanuit je hart?

Keuzes voor de lange termijn? Keuzes die bijdragen aan jouw ontwikkeling en groei van je bedrijf?

Want hoe het nu gaat, dat kost je bakken met energie. In de Slow Planning 2022 training help ik jou hierbij. Zodat jij het jaar start vanuit rust & flow.

In de training laat ik je eerst dichtbij jezelf komen d.m.v. een transformeerende audio en passend werkboek. Deze krijg je gelijk als jij je aanmeld. Daarna ga je in een 2 uur durende live training met hulp van een planningsboek echt jouw plan maken De live training geef ik op 16 december om 10:00. En op 11 januari om 10:00 & 20:00.

Je krijgt na afloop ook de replay.

De kosten bedragen slechts 29 euro excl. btw*

*Na aanschaf van de training krijg jij een mail waarin jezelf kunt kiezen bij welke live training je aanwezig wilt zijn.

Lieve Mirjam,

Ik wil even tegen je zeggen dat de Slow & Grow planning voor 2022 meer heeft opgeleverd dan verwacht.

Ik ben nog niet zo goed in plannen. Als ik er al aan begon dan klapte ik totaal dicht, Error!

Dat zei ik je ook gister avond in de groep, dat ontving jij heel erg goed als coach. Het was voor mij een drempel om dat open in de groep te delen. En daarom was het zo fijn dat jij het zo goed begreep en daarna uitleg gaf.

Het belangrijkste voor mij is dat jij mij heel concreet hebt verteld hoe ik mijn aanbod kon gaan plannen voor heel het jaar. En hoe ik daar ook de weken van te voren naar toe kan werken.

Ik ben direct aan de slag gegaan, en nu met zin. Iedereen die plannen ook nog niet zo makkelijk vindt, kan ik aanraden mee te doen.

Bedankt Mirjam!

Ellen Poelgeest

Klets

Slow starten

Jouw doel is immers om komend jaar te gaan leven en ondernemen in een tempo wat bij je past. Vanuit rust, met overzicht om van daaruit de juiste keuzes te gaan maken.

Zodat je focus hebt en je niet meer komend jaar laat leiden door 1001 to do’s, verzoeken of andere ‘moetjes’.  En je hierdoor groeit met je bedrijf op de lange termijn.

Toch zie ik zo vaak bij mijn klanten gebeuren dat ze vol frisse moed beginnen en onderweg toch weer de verkeerde keuzes maken. Keuzes gebaseerd op quick wins of omdat het nu eenmaal van je verwacht wordt. Keuzes die je liever niet wilt maken, maar waar je voor je gevoel niet onderuit komt. Omdat er weer zoveel op je afkomt.

En dan kunnen to do lijstjes en planningen een handig middel zijn, waarschijnlijk probeer jij het ook al jaren zo. Maar ze zijn niet de oplossing. De oplossing ligt in jezelf. In jouw overtuigingen en wat jij gelooft.

Ik vond de Slow planning training heel waardevol juist doordat Mirjam er live bij was ze  om vragen te beantwoorden en deelnemers ter plekke te coachen en tips te geven, naast dat ze de training begeleide. Als ik eenn plan zelf had moeten maken dan had ik jouw tips echt heel gemist en had ik er nooit zoveel uitgehaald als tijdens deze training.

En daarbij het is enorm waardevol om tijdens de slow training te horen waar anderen tegenaan lopen en daarin herkenning te vinden!

Anouk Hogen

Life coach

Hoe zorg je er nu voor dat dit werkelijk gaat gebeuren?

In de Slow Planning 2022 training ga ik je hierbij helpen

Deze planning is een hele andere planning dan een standaard jaarplan maken. Het gaat zorgen voor een transformatie in jou.

 Het is een training waarin ik je laat voelen wat jij komend jaar wilt doen en wie je mag zijn.

 Ik laat je inzien hoe jij tot rust komt en overzicht creëert vanwaaruit je de juiste keuzes maakt Je krijgt de essentie scherp en gaat schrappen in alles wat er niet nodig is.

 En je gaat keuzes maken. Keuzes die jou helpen op de lange termijn.

 Waardoor je nieuwe energie voelt, ruimte ervaart en focus krijgt. Zodat je met een gerust gevoel het jaar afsluit en met een fris gemoed en een hele fijne energie 2022 in gaat.

Je krijgt van mij gelijk bij je aanmelding een heel fijn werkboek met een transformerende en verdiepende audio waarin ik je stap voor stap mee neem wat de bedeling is. Vervolgens ga je in 2 uur durende live training  aan de slag met je planningsboek om jouw plan voor komend jaar concreet te maken.

De live training geef ik op 16 december om 10:00  En op 11 januari om 10:00 & 20:00. Je krijgt na afloop ook de replay.

Ben jij er klaar voor om dit jaar een plan te maken wat zorgt voor een echte transformatie? Dan ben je super welkom en help ik je met liefde hierbij.

De kosten bedragen slechts 29 euro excl. btw.*

**Na aanschaf van de training krijg jij een mail waarin jezelf kunt kiezen bij welke live training je aanwezig wilt zijn.

Ik heb mijn doelen altijd duidelijk voor ogen. Van nature heb ik ook de neiging om hier vol voor te gaan. De Slow Planning ben ik gaan volgen om juist even een stapje terug te doen en na te denken over alles hier omheen.

Wat ga ik komend jaar doen om goed voor mezelf te zorgen, zodat ik vanuit de juiste energie onderneem? Ik heb mooie inzichten gekregen en afspraken met mezelf gemaakt hierover. Een hele waardevolle training dus!

Tanja Vos

&Groei

De Slow Planning heeft mij uitgedaagd om mijn eigen tempo en ambities en de druk die ik mijzelf soms opleg op een andere manier te benaderen. Ik vond het spannend, om mijn tempo te verlagen, omdat ik erg goed ga op actie modus en veel tegelijk doen.

Door Mirjam haar kennis en uitstraling raak ik altijd geïnspireerd en dacht ik, dit is een fijne manier om te ervaren wat haar opdrachten bij mij oproepen. Ik ging er open in en door mijn eigen persoonlijke ontwikkeling snapte ik goed wat dit voor mij kon betekenen door het maken van de fijne opdrachten!

Wat het mij heeft opgeleverd is dat ik nu durf te vertrouwen op het kunnen vertragen van mijn tempo wanneer ik dit nodig heb, het schrikt me niet af, ik vind het nu heel leuk om hierin mijzelf ook te kunnen uitdagen en dit vanuit vertrouwen te doen!

2022 voelt nu ook tastbaar en ben dichtbij het ZIJN kunnen komen!

Dankjewel lieve Mirjam!

Swagati Teer

Mind and Moods

Veel gestelde vragen:

Kan ik het terugkijken?
Jazeker, je krijg een opname van de training. Maar er live bij aanwezig zijn is altijd beter.

 

Moet ik wat voorbereiden?
Je ontvangt van mij een werkboek om je te kunnen voorbereiden samen met een hele fijne meditatie audio. Je ontvangt dit gelijk na je inschrijving. En geen stress hierbij he, het helpt je alvast om dicht bijzelf te komen in een fijne flow:)
Voor wie is de training bedoeld?
Voor iedereen die 2022 wilt starten vanuit rust & flow. Die naast haar  praktische doe kant, juist haar intuïve kant wil inzetten. Om zo zichzelf niet meer voorbij te lopen en mee te hollen in de rate race wat ondernemen kan zijn.
Ik ben nog niet gestart met mijn bedrijf is het dan ook interessant voor mij?
Zeker weten! Je hoeft nog niet gestart te zijn als ondernemer. Het is juist een super mooie basis om te leggen als startende ondernemer voordat je gaat beginnen.
Heb je andere vragen?
Staat jouw vraag er niet tussen? Mail me dan op mirjam@slowandgrow.nl. Dan spreken we elkaar snel!

Ik ben Mirjam

Ik ben Mirjam en ik heb ruim 4 jaar mijn eigen bedrijf. Waar ik vroeger in loondienst als leidingevende en directeur altijd maar aan het jagen en rennen was, ben ik met mijn bedrijf een hele andere weg ingeslagen. Ik onderneem vanuit rust, flow en mijn intuïtie.

En dat heeft er voor gezorgd dat mijn bedrijf de afgelopen 4 jaar duurzaam is gegroeid en  ik succesvoller dan ooit ben, zowel zakelijk als privé. Ik zet 10k per maand om, terwijl omzet niet mijn drijfveer is, maar dit wel aangeeft dat succesvol ondernemen op deze manier echt mogelijk is.

En luister ik ben zeker voor actie, maar wel vanuit de juiste modus. Daarom wordt deze Online Training ook heel concreet. Zo stuurde ik ook mijn zelflsturende teams aan, want uiteindelijk is er actie nodig om de dingen te realisren die jij voor ogen hebt. Maar wel actie vanuit een fijne energie & flow. En dit gun ik jou, omdat ik weet dat het kan.

Slow   Grow    Mirjam    Inspiratie    Contact

Copyright Slow & Grow by Mirjam 2020 | Algemene voorwaarden en Privacy verklaring |
Branding & webdesign Creative Concept Marte Methorst