Live online training ‘ Slow Planning 2023’

We zijn heel erg geneigd om vooruit te kijken. Logisch ook. En misschien zie je de online posts wel voorbij komen, ‘ we zitten al in q4, dus we gaan nog even rammen’. Maar dat woord. Rammen. Dat resoneert helemaal niet bij je. Jij wil niet rammen, jij wilt ondernemen vanuit je gevoel. Echt vanuit wie jij bent. 

Op donderdag 17 november om 10:00 geef daarom ik mijn live online training Slow Planning. Wat eigenlijk zoveel meer is dan een training. En natuurlijk gaan we ook praktische dingen doen, maar ik ga vooral een sfeer neerzetten, ik ga je een gevoel meegeven. Hoe het ook kan, dat dingen en ‘ harde’. resultaten, niet alleen maar komen komen vanuit je hoofd, maar vooral vanuit je hart. Vanuit vertrouwen, zonder dat er haast is. 

slow and grow mirjam beek
Is dit wel wat voor mij? Dat is wat ik dacht toen ik de online training Slow planning 2022 voorbij zag komen. Een jaarplanning maken doe ik eigenlijk nooit, maar ik ben zooo blij dat ik dit gedaan heb! Voor slechts een klein bedrag kreeg ik zoveel waarde. Ik stond stil bij vragen als ‘wat is belangrijk voor mij? en ‘hoe ziet mijn werkweek er uit?”. Ik dacht bewust na over wat en hoe ík het wil. Niet alleen zakelijk maar ook privé. Juist die combinatie maakt het voor mij direct toepasbaar. Het is een mooi begin om zelf mee verder te gaan en uit te werken. Wat ik ook heel leuk vond is de inspiratie die je van anderen kreeg of aan anderen gaf. Echt een aanrader om gestructureerd en met rust je nieuwe jaar te beginnen! Iris van Asselt Duurzame interieur stylist

Slow Planning 2023 een moment om te vertragen & van daaruit jouw jaar magisch te maken

Thema’s die aanbod komen tijdens deze training:

  • Het is een training waarin ik je laat voelen wat jij komend jaar wilt doen en wie je mag zijn.
  • Ik laat je inzien hoe jij tot rust komt en overzicht creëert vanwaaruit je de juiste keuzes maakt 
  • Ik breng je in contact met de diepere lagen in jezelf en laat je zien wat je nu in de wegstaat.
  • Je krijgt de essentie scherp en gaat schrappen in alles wat er niet nodig is.
  • En je gaat keuzes maken. Keuzes die jou helpen op de lange termijn.Waardoor je nieuwe energie voelt, ruimte ervaart en focus krijgt. Zodat je met een gerust gevoel het jaar afsluit en met een fris gemoed en een hele fijne energie 2023 in gaat.

Je krijgt van mij een heel fijn werkboek met een transformerende en verdiepende audio waarin ik je stap voor stap mee neem wat de bedoeling is. Vervolgens ga je in 2 uur durende live training  op 17 november aan de slag met je planningsboek om jouw plan voor komend jaar concreet te maken.

Deze training is niet voor iedereen, ik geef deze training bewust in een kleine groep van 10 personen, zodat we dat gevoel en die diepere laag ook echt kunnen raken. Het is een moment van bezinning. Om te voelen dat alles mogelijk is als je het op je eigen manier doet.

Ben jij er klaar voor om dit jaar een plan te maken wat zorgt voor een echte transformatie? Dan ben je super welkom op 17 november en help ik je met liefde hierbij. 

De kosten bedragen 69 euro excl. btw.

mirjam beek slow and grow

Wie ben ik?

Als kind voelde ik veel dingen goed aan. Als we jong zijn staan we allemaal nog veel beter in contact met ons onderbuikgevoel. We zijn nog niet zo sterk beïnvloed door de buitenwereld waardoor luisteren naar onze innerlijke raadgever vaak makkelijker gaat. Doordat ik als kind werd gepest en geleerd heb dat je alleen succesvol wordt door keihard te werken verdween mijn intuïtie steeds meer naar de achtergrond en nam mijn hoofd het over. Ook ik heb lang keuzes gemaakt vanuit mijn hoofd. Ik heb me laten leiden door ‘wat hoort’ en door wat mijn belemmerende gedachten me vertelden. En het afstemmen op je gevoel blijft een proces.

Mijn hoofd met alle stemmetjes zit me nog wel eens in de weg. En natuurlijk gebruik je je gezonde verstand, maar wanneer je keuzes durft te maken vanuit je interne kompas ga je pas écht sprongen maken. Alles verschuift wanneer jij leert vertrouwen op je intuïtie. Omdat ik uit ervaring weet hoe waardevol het is om je intuïtie als ondernemerskompas te gebruiken schreef ik dit boek.

Het boek is bedoeld om een moment van bezinning, rust en groei te creëren. In dit boek herinner ik je aan je innerlijke kompas, die precies weet wat voor jou het beste is. Ik vertel je niet hoe je dingen moet doen, maar geef je de handvatten om dit zelf te ontdekken en ervaren. Ik leer je voelen, ervaren en loslaten waardoor jij gaat ondernemen en leven onder jouw eigen voorwaarden.

Scroll naar top