SLOW | Slow and Grow | Vertragen | Onthaasten | Online Programma

ONTHAASTEN EN
TOT RUST KOMEN

Herken jij je in de volgende uitspraken?

  Er komt geen einde aan je to-do lijst;

  Je hebt een druk leven en moet veel van jezelf;

  Je hoofd loopt over;

  Je komt niet toe aan de dingen die je écht wilt doen;

  Je hebt weinig energie en voelt je bij vlagen uitgeput;

  Je rent van hot naar her en voelt je vaak onrustig;

  Je vindt rust nemen heel lastig;

  Je hebt behoefte aan overzicht en wilt genieten van de kleine dingen.

Go with the slow

Ik weet hoe belangrijk en fijn het is om te onthaasten, minder te moeten en een rustig gevoel te ervaren. Daarom heb ik naast loopbaancoaching dit Slow Programma ontwikkeld. Is vertragen nog niet zo makkelijk voor je? Dan is het juist goed om eens bewust stil te staan. Want soms is vertragen het beste dat je voor jezelf kunt doen.

Door te onthaasten, rust te creëren en even afstand te nemen van je chaotische leven zie je helder wat je anders wilt, wat er bij je past of wat je volgende stap wordt. In het Slow Programma leer ik jou je leven leiden in een ontspannen tempo dat bij jou past, zodat weer ruimte ontstaat voor wat echt belangrijk voor je is.

Slow living is about embracing the fact that youre not doing it all – it’s about doing less, but better.

Wat het SLOW programma je oplevert?

  Je staat bewust stil bij wat je voelt en wilt;

  Je ervaart meer rust in je hoofd en lijf;

  Je leert afstand nemen van die eindeloze to-do lijst;

  Je leert minder moeten;

  Je doet nieuwe energie op;

  Je komt in contact met je verlangens;

  Je komt eindelijk toe aan wat echt belangrijk voor je is.

Ik ben in het Onthaast programma van Mirjam gestapt omdat ik altijd zoveel ‘moet’ van mezelf. Laagdrempelig en online, super fijn om elke week een video en werkboek te ontvangen met daarin tips hoe je kan stilstaan bij jezelf. De opdrachten in het werkboek zijn laagdrempelig en eenvoudig toe te passen in je (drukke) dagelijks leven. Het heeft mij meer rust gegeven, uit mijn hoofd, in mijn lichaam, een fijne reminder elke week om terug te keren naar de basis. Mirjam straalt rust uit en helpt graag als je extra vragen hebt en/of verdieping wil. Ze heeft passie voor wat ze doet en wil anderen oprecht helpen. Dit programma is echt een waardevolle investering voor wie – laagdrempelig – wil investeren in persoonlijke groei. Ik ben enorm dankbaar voor haar fijne energie, ze is een expert in haar vakgebied!

Nanda Willekes

Ik heb Slow Programma Onthaasten gevolgd en heb daar nog steeds veel baat bij. Fijn was vooral dat elke week op hetzelfde tijdstip de volgende stap in de online academie vrij kwam. Waardoor ik met het werkboek en de video aan de slag kon als het mij uitkwam. Ik plande daar altijd een vast moment voor in mijn agenda. Alles wordt zeer duidelijk uitgelegd en opdrachten zijn voor iedereen haalbaar zijn. Als je ergens tegenaan loopt wordt er echt meegedacht. Heel blij mee!

Aanbevelen? Ja!

P. Bonsel

Voor het Slow Programma merkte ik bij mezelf vooral dat ik alles heel gehaast deed en daardoor ook meer stress ervoer. Vanuit het werk snel de auto in naar huis want de hond was al zolang alleen, snel de hond uitlaten want ik moet koken.

Nu merk ik dat ik veel meer rust heb gevonden en eerder denk die 5 minuten later maakt ook niets uit. Waardoor ik door het te trainen ( denken ombuigen ) door het onthaast programma het gehaaste gevoel bijna nooit meer heb. Hierdoor merk ik dat ik beter in mijn vel zit en meer geniet van de kleine dingen en me hier ook meer van bewust ben. Nu vind ik het ook prima als ik even ‘niets’ doe en kan ik het beter loslaten dat er nog dingen ‘moeten’.

Ik hou een goed en fijn gevoel over aan het programma met fijne begeleiding. Ik ervaar je als een fijn persoon die altijd voor haar ‘klanten’ klaar staat en alles eraan doet om ze te helpen maar hierin wel zelf te laten nadenken door de juiste vragen te stellen. De werkboeken zagen er goed uit en zijn nu nog steeds handig om te gebruiken.

Malou Swinkels

Ik volgde het Slow Programma Onthaasten bij Mirjam.

Met Mirjam aan de slag gaan betekent dat je te maken krijgt met een lieve vrouw die enorm goed kan luisteren en heel veel goede vragen stelt. Ze zet je echt aan het denken, telkens een laagje dieper.

De werkboeken zien er prachtig uit, waardoor je zin hebt om er mee aan de slag te gaan.Mirjam heeft echt verstand van wat ze doet en leeft zich in. Het kan haast niet anders dat je resultaten gaat bereiken waar je heel blij van wordt.

Corien

Wat houdt het SLOW programma in?

 12 weken lang staat er in de academie je wekelijks  inspirerende videoboodschap klaar waarin ik uitleg wat je deze week gaat doen. Ook geef ik je tips en inspiratie om te onthaasten

 Wekelijks staat er in de academie een werkboek met opdrachten, tips en tools die aansluiten op het thema van de week

 Elke week een live online coachingsmoment + Q&A (tips en antwoorden op jouw vragen) min. 1 uur

 Elke maand krijg je een sheet waarmee jij de balans van afgelopen maand opmaakt en vooruitkijkt naar de volgende maand

 Een besloten community waarin dagelijks persoonlijk contact is

 Je houdt levenslang toegang tot de online academie 

 Plus nog 2 persoolijke online  coachingsessies op een door jouw gekozen moment

 

Maar je krijgt ook:

 Het Slow & Grow Journal t.w.v. € 25,95 met uitleg hoe dit te gebruiken

 Etherische oliën een roller en een spray t.w.v. € 27,90  voor meer rust en ontspanning van Pure by me

 Een live Q&A training van Maud & Elke van Pure by Me. Waarin ze je alles vertellen over het gebruik van de etherische oliën en nog veel meer. 

De oliën zijn een perfecte ondersteuning wanneer je rustiger aan wilt doen en meer ontspanning wilt ervaren. 

Aanmelden kan via onderstaande button 

Ja, ik kies voor SLOW

Maak je keuze

Privacy Statement

11 + 11 =

Copyright Slow & Grow by Mirjam 2020 | Algemene voorwaarden en Privacy verklaring | Branding & webdesign Creative Concept Marte Methorst