SLOW & GROW METHODE

Leer in acht modules vanuit rust en flow te kiezen voor jouw ideale leven bedrijf

Om te kunnen groeien, moet je eerst stilstaan

Ben je verstrikt geraakt in een ratrace van online zichtbaar zijn en steeds harder werken? Je bent niet de enige. Veel ondernemers hebben het gevoel continu ‘AAN’ te moeten staan om succesvol te zijn. Het voelt alsof er geen andere keuze is dan altijd maar doorgaan. Alles wordt een taak… zelfs de leuke dingen.

Weet dat dit niet zo hoeft te zijn. Het kan anders. Wat is er nog over van jouw mooie missie? Je was toch gaan ondernemen voor meer financiële vrijheid en vrije tijd? Misschien denk je nu: “Ik moet gewoon efficiënter werken.”

Forget it. Er is geen gouden tip of tool die je helpt. Je zult zelf moeten veranderen en rust leren vinden in het moment. In deze online training leer je juist door stil te staan, slow te gaan, jouw essentie en kracht weer te voelen. Door vanuit je kern te ondernemen, ervaar je groei.

De investering voor Slow & Grow Methode bedraagt € 179 excl. btw. Daarbij krijg je nu tijdelijk het Slow & Grow Journal t.w.v. €24,95 cadeau!  

* Je kunt op elk moment starten en alles in je eigen tempo volgen. De flow formule wordt na betaling automatisch toegevoegd in de online academie.

Herken jij je in de volgende uitspraken?

 Je merkt dat je snel teveel wilt en je hoofd is super druk. Je wilt vooruit, maar je blijft maar zoeken naar de ”juiste” antwoorden en gunt jezelf amper tijd voor ontspanning.

 Je hebt het idee dat anderen al veel verder zijn, meer waarde hebben en je voorbijstreven. Hierdoor heb je constant focus op de toekomst, maak je je druk en leef je niet echt in het ‘nu’.

 Online zichtbaarheid is een ding en je weet dat je belemmerende overtuigingen hebt.  Bovendien als je wèl iets deelt online is er maar weinig respons.

 Je hebt een hekel aan ”holle” sales slogans, oppervlakkige sales technieken en pusherig zichtbaar zijn. Zo’n ondernemer wil jij niet zijn. Je zoekt een methode die authentiek en oprecht is en waarbij jij je goed voelt.

 Je blijf je aanbod maar veranderen, je website aanpassen en vraagt je af welke keuzes je moet maken om te groeien en meer omzet te genereren.

 Je verlangt naar ontspanning en wilt vanuit kracht en plezier ondernemen, waarbij je jezelf niet teveel druk oplegt of jezelf telkens voorbijloopt.

 Toch blijf je vervallen in oude patronen en leef je op de automatische piloot waardoor je blijft doen wat je altijd al deed.

Go with the flow

Nog harder werken, nog meer zichtbaar zijn nog meer pushen. Als ondernemer lijkt dat bijna wel de enige weg naar succes. Maar eigenlijk is dit niet de manier waarop je wilt ondernemen en leven. Het gaat in tegen hoe jij het voor ogen had, maar onderweg ben je ergens verstrikt geraakt en meegezogen in de online wereld.

De druk is immers zo hoog! We laten ons leiden door de verwachtingen van anderen. We proberen alles zo goed mogelijk te doen. En zijn niet snel tevreden of voelen ons moedeloos als dingen niet gaan zoals we zouden willen.

Steeds verder drijf je af van hetgeen waar jij voor staat, hetgeen wat jij te brengen hebt.  Je vergeet om goed voor jezelf te zorgen en te voelen wat werkelijk belangrijk voor jou is. 

Je hoofd wil heel graag in de toekomst zijn. Als je daar bent, wordt alles beter. Maar dat is niet zo, want ook dan zit je weer met je hoofd in diezelfde toekomst. Wat gebeurt er vandaag? Nu? Je bent precies daar waar je moet zijn.

Je hoeft namelijk niet van alles te doen, je mag focus leggen op dat wat jouw kern is en van daaruit ondernemen. Dan blijft er rust over en ruimte. Ruimte om te werken en te leven op jouw manier.  

Je laat je niet meer tegenhouden door belemmerende overtuigingen, maar je maakt keuzes vanuit gevoel en zelfvertrouwen. En super belangrijk: met heel veel plezier en voldoening waardoor je resultaten behaalt en klanten aantrekt die bij jou passen.

Dit is wat anderen zeiden:

Als startende ondernemer wilde ik van alles tegelijk! Mijn eigen website moest live, klanten aantrekken, zorgen voor mijn marketing en ga zo maar door. En hoe makkelijk is het om naar anderen te kijken, hoe zij succesvol geworden zijn. Dat moet mij ook zo lukken, dacht ik. Maar helaas!

Tijdens de Slow&Grow methode kwam ik er al snel achter dat ik naar mijzelf, mijn eigen ideeën en gevoel moet luisteren. En ja, dat klinkt ergens heel logisch. Maar als beginnend ondernemer is het vaak makkelijker om te kijken wat anderen doen of hebben gedaan, dan naar je eigen gevoel te luisteren. 

De vragen die Mirjam stelt, zorgen ervoor dat je echt naar jezelf moet kijken. Waarom wil ik dit, waarom doe ik dit en wat wil ik? In combinatie met de tips die ze je meegeeft, is dit een superfijne en ontspannen module. Ik heb totaal niet het gevoel dat ik dit even snel moet doen. Nee, ik neem er de tijd voor!

Daarnaast vind ik Mirjam een ontzettende positieve, oprechte en enthousiaste vrouw. In de live Q&A bij de Masterclass luistert ze oprecht naar alle vragen die je hebt, stelt ze kritische vragen terug en geeft ze tips mee die je meteen nieuwe inzichten geven. Mirjam geeft je het gevoel dat je er mag zijn en je mag ondernemen op jouw manier, er is geen goed of fout. Ik, als onzekere, gehaaste en soms twijfelende ondernemer, raad deze module zeer zeker aan. Gun jezelf meer rust&flow in jouw onderneming, dat verdien je!

Carli van Breukelen, Laric Marketing

De mogelijkheden als ondernemer zijn eindeloos. Dat is aan de ene kant fantastisch maar aan de andere kant ook uitdagend. Je houdt ongemerkt steeds meer ballen in de lucht en je rent van deadline naar deadline.

De Slow & Grow methode van Mirjam heeft mij enorm geholpen om weer rust te vinden. Ik was oprecht verrast hoeveel waarde ze weggeeft. De online training is de investering al meer dan waard. De video’s, audio’s en opdrachten helpen je echt om weer terug naar jezelf te komen.

De masterclass met Q&A maakte het daarnaast ook echt persoonlijk. Super fijn dat Mirjam alle vragen zo goed beantwoordde.

Ik kan deze fijne methode aan elke ondernemer of je nu startend bent of al jaren onderneemt aanbevelen, maar zeker aan de ondernemer die het nu veel te druk heeft.

Yvette Lans, Doorbreek de Cirkel

“Volg je dromen, volg je hart. Neem er de tijd voor anders ga je misschien te hard.

Wat de Slow & Grow Methode je oplevert?

Je staat bewust stil en ontdekt, maar bovenal voelt wat jouw essentie en jouw kracht is. Je leert wanneer voor jou de dingen moeiteloos gaan en waar je ontzettend veel impact en waarde mee creëert.

 Een aanbod dat 100% bij jou past en onweerstaanbaar is voor je ideale klant.

 Je bent minder afgeleid en werkt met focus aan de dingen die voor jou belangrijk zijn.

 Sales is geen vies woord meer, maar doe je vanuit oprechte verbinding en met plezier.

 Je weet en voelt wie jouw ideale klant is.

 Je hebt een helpende mindset en komt los van oude overtuigingen die je niet helpen.

 Je bent zichtbaar op een authentieke manier vanuit je eigen kracht, waardoor je klanten aantrekt die écht bij jou passen.

 Jij werkt productief en efficiënt, zodat jij alle tijd die jij aan je bedrijf besteedt ook echt zorgt voor groei en nieuwe klanten. Maar bovenal hou jij naast je bedrijf voldoende tijd over voor je gezin. Je doet hernieuwde energie op, ervaart ruimte om te doen wat er voor jou toedoet en laat los wat niet meer bij je past.

– Mariska Beke, Zonder het Noorden-

De Slow & Grow Methode heeft mij echt goed aan het denken gezet over zaken waar ik mij helemaal niet mee bezig hield, maar die wel heel belangrijk zijn bij het starten van mijn eigen onderneming. Vooral voor iemand zoals ik, die moeilijk keuzes kan maken is deze cursus heel prettig. Ik werd ‘gedwongen’ mij te focussen op een paar dingen , in plaats van alles te willen doen.
Dingen die niet eens bij mij passen. Daarnaast heeft de cursus een hele fijne opzet door de combinatie van videopresentaties, audio’s en de werkboeken. Ik ben weer een paar stappen verder gekomen in het realiseren van mijn eigen interieurontwerpbureau.
Bedankt Mirjam voor alle nieuwe inzichten!

Wat houdt de Slow & Grow Methode in?

 Leer met behulp van deze online training vanuit rust en flow te kiezen voor jouw ideale leven & bedrijf.

De methode heeft 8 modules met werkboeken, audio meditaties en video’s. Deze zitten allemaal in jouw eigen online leeromgeving.

Elke tweede dinsdag van de maand is er een live masterclass inclusief Q&A over hoe je de methode kunt toepassen in je werk en ondernemerschap. Je hoeft hier niet live bij te zijn (er is een opname), jouw ingezonden vragen worden evengoed beantwoordt.

 Je kunt op elk moment starten en je kunt het programma geheel in je eigen tempo volgen.

 en Je houdt onbeperkt toegang tot de online leeromgeving en alles wat erin zit.

Na deze online training heb je een super stevig persoonlijk fundament om te leven en te ondernemen vanuit rust & flow. Je weet precies wat jou te doen staat en welke keuzes jij mag gaan maken, zodat je het ook echt gaat DOEN en hiermee impact maakt op JOUW manier

Wat is de prijs van deze methode

Jouw investering voor de Slow & Grow Methode bedraagt € 179. Daarbij krijg je nu tijdelijk het Slow & Grow Journal t.w.v. €24,95 cadeau! 

Je hebt nu 2 keuzes. Je kunt blijven doorrennen, alle ballen hoog blijven houden en nog verder van jezelf af  komen te staan of gewoon de NU de knoop doorhakken en meedoen aan de Slow & Grow Methode. 

*Heb je nog geen bedrijf, maar wil je jezelf binnenkort inschrijven bij de KvK? Dan kun je de investering met terugwerkende kracht terug vragen. Raadpleeg daarover de Belastingdienst.

 De 8 modules van de Slow & Grow Methode:

Module 1: Stilstaan & reflectie

Module 2: Vanuit pushen naar flow

Module 3: Ondernemen vanuit vertrouwen

Module 4: Omgaan met drukte & stress

Module 5: Loslaten & tijd voor jezelf creëren

 Module 6: Een aanbod wat bij je past en moeiteloos verkoopt

Module 7: Authentiek & krachtig zichtbaar zijn voor jouw ideale klant

Module 8: Sales vanuit flow & vol vertrouwen

 “Maak meer impact & behaal groei.

Op een tempo wat bij jou past

Dichtbij jezelf vanuit rust & flow”

Ik ben Mirjam

Nu ruim 4 jaar geleden zat ik in werkweken van ruim 50 uur met 2 kleine kinderen thuis. Mijn hoofd stond op een stokje en ik was altijd verkouden met dikke wallen onder mijn ogen. Ik werkte hard, dacht dat het normaal was om altijd bezig te zijn en mijn gedachten stopten nooit. Ik racete van afspraak naar afspraak, hield alle ballen hoog en ik moest alles goed doen.  Mijn carrière ging sky-high (ik gaf leiding bij ING aan de 5 teams, die MKB de krediet aanvragen en betalingsstromen deden voor Nederland en directeur worden was de volgende stap) ik mocht niet falen. Dingen minder doen was een teken van zwakte. Als anderen het konden, waarom ik dan niet? Gewoon even doorzetten was mijn motto.  

Ik ben keihard onderuit gegaan en pluk daar nu nog steeds de vruchten van. Ik wilde niet meer terug, ik wilde bewust leven en dingen doen die voor mij er toedoen met volle aandacht. En kiezen voor mijn geluk, waardoor ik juist de beste versie van mijzelf ben, als ondernemer, partner en moeder van ondertussen 3 kinderen.

Ik heb daarom eerst een stap terug gedaan, voordat ik mijn bedrijf startte, zodat ik mijn bedrijf vanuit rust startte. Maar ook nu tijdens het ondernemerschap sta ik stil om te kijken hoe dingen lopen, onderneem ik in mijn eigen tempo en laat ik mezelf niet leiden door wat anderen denken of vertellen hoe het zou moeten zijn. Ik doe het op mijn manier. Hierdoor groeit mijn bedrijf organisch en op een manier die bij mij past. Tevens ben ik succesvoller dan ooit, zowel zakelijk als privé. Ik zet 10k per maand om, terwijl omzet niet mijn drijfveer is, maar dit wel aangeeft dat succesvol ondernemen op deze manier echt mogelijk is. En dit gun ik jou ook, omdat ik weet dat het kan. Want als iemand zoals ik het gelukt is, een mega streber & perfectionist die altijd super snel ging :), dan weet ik zeker dat jij het ook kunt!

Veel gestelde vragen:

Hoelang heb ik toegang tot de methode?

Je krijgt onbeperkt toegang zolang het programma bestaat (minimaal 2 jaar).

Het bestaat uit video’s, masterclasses, audio meditaties diepgaande oefeningen en vragen. Je kunt alles bekijken en beluisteren waar en wanneer en hoe vaak je maar wilt.

 

Wanneer start de methode?

De cursus start zodra je je aanmeldt. Direct na betaling krijg je de inloggegevens van de cursus toegestuurd en kun je meteen aan de slag met alle modules. 

Voor wie is de methode bedoeld?
  • Voor zowel bestaande als startende ondernemers zoals: coaches, therapeuten, trainers, kennisondernemers, specialisten, ondernemers met een (online) programma of een webshop.
  • Je bent niet gaan ondernemen voor een hobby, maar je wilt goed kunnen leven van je onderneming.
  • Je vindt het lastig om je producten/diensten online te promoten en daadwerkelijk te verkopen.
  • Je zoekt naar een online verkoopmethode die goed bij je past. Je bent net als ik allergisch voor marketing- en salestrucjes.
  • Je wilt groeien en ondernemen op je eigen authentieke manier en je vindt momenten van rust en reclectie net zo belangrijk als aan de slag zijn.
  • Je wilt naast je praktissche doe kant, je intuïve kant inzetten.
Zijn er momenten welke ik moet vrijhouden?

Elke tweede maandag van de maand geef ik een masterclass. Hierin kan je deelnemen en mij je vragen stellen. Mocht je niet kunnen dan krijg je erna altijd een replay van deze masterclass. Voor de rest kun je alles op je eigen tempo volgen op een moment dat voor jou past.

Ik ben nog niet gestart met mijn bedrijf is het dan ook interessant voor mij?

Zeker weten! Je hoeft nog niet gestart te zijn als ondernemer. Het is juist een super mooie basis om te leggen als startende ondernemer.

Heb je andere vragen?

Staat jouw vraag er niet tussen? Mail me dan op mirjam@slowandgrow.nl. Dan spreken we elkaar snel!

Mirjam haar Slow & Grow Methode training was enorm waardevol. De opdrachten en video’s zijn super leerzaam en met een goede opbouw. Het is echt persoonlijk en dat is zo belangrijk in dit proces. Ze zorgen dat je onthaast en echt even met jezelf en je bedrijf bezig gaat. Waardoor je dichterbij jezelf komt, je rust en balans ervaart en dingen leert doen op een manier die bij jou passen.

Bovendien is Mirjam is  super fijne, lieve en eerlijke coach. Ze stelt enorm goede vragen tijdens de masterclass, die je aanzetten tot nadenken, maar ook tot acties. Alles start met je mindset en dat is ook precies hoe de Slow & Grow Methode begint. Heel fijn om eerst aan je mindset te werken en van daaruit verder te werken aan je bedrijf. Ik geloof er ook echt in dat het zo werkt. Wat ook zo fijn is dat je leert ondernemen vanuit jezelf, geen trucjes of pusherig gedoe. maar van zichtbaar zijn vanuit je authentieke ik. Ik weet precies wat er nu bij me past en hoe ik het wil gaan doen! Super bedankt voor alles!

Elke Rödel-Kempers, Pure by Me

De Masterclasses bij Mirjam waren altijd erg prettig en gaven me veel rust. Als zelfstandig ondernemer heb ik namelijk zoveel gave ideeën die ik graag allemaal het liefste NU wil uitwerken, en dat kan soms echt voor onrust en druk zorgen. Mirjam gaf mij altijd de ruimte om mijn gedachten en emoties te uiten door rustig naar me te luisteren en gebruikte de juiste woorden die ik op dat moment nodig had zodat ik weer verder vanuit rust en intuïtie kon ondernemen.

Dank je wel Mirjam, dat je ondernemers zoals ik laat inzien dat je niet keihard hoeft te beuken om je doelen te bereiken. En dat het ook gewoon vanuit rust en flow kan ontstaan/groeien.

Maartje Monet, Voice Care Coaching

Ik heb de Slow & Grow Methode gevolgd en heb daar nog steeds veel baat bij. De methode kwam voor mij ook precies op het juiste moment, omdat ik ongemerkt weer van mezelf was afgedreven. Het was voor mij ook echt een verdieping en uitbreiding op de Flow Formule.

Fijn was dat ik altijd toegang had en heb tot de online academie. Waardoor ik met het werkboek en de video’s aan de slag kon als het mij uitkwam. De meditaties die erbij zitten, geven echt een extra verdieping waardoor ik zo dichtbij mezelf ben gekomen. Ik plande daar altijd een vast moment voor in mijn agenda.  Alles wordt zeer duidelijk uitgelegd en opdrachten zijn voor iedereen haalbaar zijn. Als je ergens tegenaan loopt wordt er echt meegedacht. Heel blij mee!

Aanbevelen? Ja!

Patricia Bonsel, Patricia's Beautysalon

Slow   Grow    Mirjam    Inspiratie    Contact

Copyright Slow & Grow by Mirjam 2020 | Algemene voorwaarden en Privacy verklaring | 
Branding & webdesign Creative Concept Marte Methorst