SLOW & GROW METHODE

 

Ben je startende ondernemer en verstrikt geraakt in alles dat je wil en moet kunnen van jezelf om succesvol te zijn met je bedrijf?

Voor je gevoel doe je maar wat en je weet niet waar te beginnen. Hoe je nu echt klanten aantrekt en een kloppend aanbod maakt daar kom je niet uit. Ook twijfel je aan jezelf en hou je jezelf daardoor klein, terwijl je voelt dat er meer in je zit.

In de Slow & Grow Methode™ helpen 8 modules met videolessen en audio meditaties jou om eindelijk die rust en focus te vinden. Ik deel hoe je pas écht groeit zodra je vanuit je kern onderneemt. Je gaat stilstaan, zodat je jouw essentie en kracht weer voelt.

Stilstaan is zoveel moeilijker dan doorhollen. Ik weet hoe verleidelijk het is om deze pagina weg te klikken en weer door te gaan.

I’ve been there. En het was totaal niet prettig, ook al voelde het logisch wat ik deed.

Daarom gun ik je dat je nu voor jezelf in actie komt. Ik weet hoeveel de Methode je oplevert en dat dit je echt verder helpt.

Doe mee voor slechts €79 excl. btw* 

Maak vanuit rust en flow de beste keuzes voor jouw ideale leven & bedrijf

* Je kunt op elk moment starten en alles in je eigen tempo volgen.

Herken jij je in de volgende uitspraken?

Je hebt heel veel ideeën, maar je weet niet waar je het eerst of het laatst mee moet beginnen. Je wilt vooruit voor je startende bedrijf, maar je blijft maar zoeken naar de ”juiste” antwoorden.

Je hebt het idee dat anderen al veel verder zijn, meer waarde hebben en je voorbijstreven. Je wilt vertrouwen voelen en jezelf niet langer klein houden.

Je wilt voldoende klanten aantrekken, zodat je jouw baan kunt opzeggen of (als je al een bedrijf hebt) een fatsoenlijke omzet kunt draaien.

Je missie heb je niet scherp en je vindt het lastig om hier achter te komen. Wat is nou jouw authentieke boodschap? En hoe vertaal je dit naar een concreet aanbod

Je verlangt naar ontspanning en wil vanuit kracht en plezier ondernemen, waarbij je jezelf niet teveel druk oplegt of jezelf voorbijloopt.

 

Go with the flow

Nog harder werken, nog meer kennis vergaren en steeds uitstellen, omdat het nog niet perfect genoeg is. Het maakt je gek.

Opmerkingen van anderen: ”Zou je het nu echt wel doen” of ”Je hebt het nu toch ook goed” zorgen voor onzekerheid, waardoor je denkt zal ik dan toch maar niet…

Bovendien probeer je alles zo goed mogelijk te doen. Je bent niet snel tevreden of voelt je moedeloos als dingen niet gaan zoals je zou willen.

Je wilt daarom het liefst in de toekomst zijn, op het eindpunt als je bedrijf helemaal staat. Als je daar bent, wordt alles beter. Maar dat is niet zo, want ook dan zit je weer met je hoofd in diezelfde toekomst. Dan ben je nog steeds druk en onzeker. Wat gebeurt er vandaag? Nu? Je bent precies daar waar je moet zijn voor je bedrijf. 

Je hoeft namelijk niet van alles te doen, je mag focus leggen op dat wat jouw kern is en van daaruit ondernemen. 

De Slow & Grow Methode zorgt ervoor dat jij je niet meer laat tegenhouden door belemmerende overtuigingen. Je maakt keuzes vanuit je gevoel en vanuit vertrouwen. En super belangrijk: je onderneemt met heel veel plezier en voldoening waardoor je resultaten behaalt en klanten aantrekt die bij jou passen.

Dit is wat anderen zeiden:

Per toeval kwam ik op Mirjams instagram account terecht, waarbij ze mij gelijk aansprak. Zij sprak mij aan door de rust en authenticiteit die ze uitstraalt. Niet snel erna heb ik haar Slow & Grow methode gekocht. Met de Slow & Grow methode wordt stap voor stap helder wat bij je past qua ondernemen en hoe je dit wilt aanpakken.

Tijdens de Masterclass weet ze op een hele fijne en kalme manier de juiste vragen te stellen. Van die vragen waar je na de Masterclass nog altijd over na blijft denken. Daarnaast moedigt ze je aan op jouw eigen manier en jouw eigen flow te groeien, zowel persoonlijk als in je (nog niet bestaande) bedrijf.

Mirjam geeft heel veel waarde middels (reflectie)vragen, audio en video, voor ieder wat wils. Deze training is eigenlijk een no brainer voor deze prijs.

Demi van Maanen

Als startende ondernemer wilde ik van alles tegelijk! Mijn eigen website moest live, klanten aantrekken, zorgen voor mijn marketing en ga zo maar door. En hoe makkelijk is het om naar anderen te kijken, hoe zij succesvol geworden zijn. Dat moet mij ook zo lukken, dacht ik. Maar helaas!

Tijdens de Slow&Grow methode kwam ik er al snel achter dat ik naar mijzelf, mijn eigen ideeën en gevoel moet luisteren. En ja, dat klinkt ergens heel logisch. Maar als beginnend ondernemer is het vaak makkelijker om te kijken wat anderen doen of hebben gedaan, dan naar je eigen gevoel te luisteren. 

De vragen die Mirjam stelt, zorgen ervoor dat je echt naar jezelf moet kijken. Waarom wil ik dit, waarom doe ik dit en wat wil ik? In combinatie met de tips die ze je meegeeft, is dit een superfijne en ontspannen module. Ik heb totaal niet het gevoel dat ik dit even snel moet doen. Nee, ik neem er de tijd voor!

Daarnaast vind ik Mirjam een ontzettende positieve, oprechte en enthousiaste vrouw. In de live Q&A bij de Masterclass luistert ze oprecht naar alle vragen die je hebt, stelt ze kritische vragen terug en geeft ze tips mee die je meteen nieuwe inzichten geven. Mirjam geeft je het gevoel dat je er mag zijn en je mag ondernemen op jouw manier, er is geen goed of fout. Ik, als onzekere, gehaaste en soms twijfelende ondernemer, raad deze module zeer zeker aan. Gun jezelf meer rust&flow in jouw onderneming, dat verdien je!

Carli van Breukelen, Laric Marketing

De mogelijkheden als ondernemer zijn eindeloos. Dat is aan de ene kant fantastisch maar aan de andere kant ook uitdagend. Je houdt ongemerkt steeds meer ballen in de lucht en je rent van deadline naar deadline.

De Slow & Grow methode van Mirjam heeft mij enorm geholpen om weer rust te vinden. Ik was oprecht verrast hoeveel waarde ze weggeeft. De online training is de investering al meer dan waard. De video’s, audio’s en opdrachten helpen je echt om weer terug naar jezelf te komen.

De masterclass met Q&A maakte het daarnaast ook echt persoonlijk. Super fijn dat Mirjam alle vragen zo goed beantwoordde.

Ik kan deze fijne methode aan elke ondernemer of je nu startend bent of al jaren onderneemt aanbevelen, maar zeker aan de ondernemer die het nu veel te druk heeft.

Yvette Lans, Doorbreek de Cirkel

Ondernemen vanuit rust en flow..Dat is wat ik nodig heb met mijn soms chaotische creatieve hoofd..

Het doen op mijn manier! Vanuit mijn creatieve flow.. niet meegaan in de ratrace van alle social die voorbij komt want man wat krijg ik daar soms  kortsluiting van..
Die overwelming van alles.. daarom probeer ik hier balans in te vinden door niet continue bezig te zijn met social en dat is best lastig hoor als je startende ondernemer bent. Je denkt dat je van alles moet enz… maar van wie? Ja Sjaak.. (mijn duiveltje op mijn schouder) kleppert dan vaak tegen mij hoor ,” dat moet niet zo, nee je moet online zichtbaar zijn! Kwetter, kwetter , kwetter!!

De Slow & Grow Methode van Mirjam heeft hier voor een groot deel aan meegewerkt om mij mooie stappen laten zetten hierin. Waardoor ik nog meer ben gaan spelen en dat is waar ik zo naar verlangde. Ik heb mijn visie voor mijn bedrijf duidelijk gekregen waar ik voor sta. Ik ben nog lang niet klaar met ontwikkelen en er komt nog super veel moois aan!

Maar ik kijk nu even terug naar wat ik tot nu toe voor iets moois heb neergezet! Dankjewel daarvoor! ♡

Sylvana van Schilt, Chalkit

“Volg je dromen, volg je hart. Neem er de tijd voor anders ga je misschien te hard.

De Slow & Grow Methode laat je voelen:

 Wat jouw essentie en kracht is middels 8 audio meditaties . Je voelt en herkent wanneer voor jou de dingen moeiteloos gaan en waar je ontzettend veel impact en waarde mee creëert.

Wat jouw boodschap is en hoe het fundament van je bedrijf eruit ziet.

 Wie jouw ideale klant is en hoe je hiermee in contact komt. 

 Hoe jij een aanbod maakt wat 100% bij jou past en onweerstaanbaar is voor je ideale klant.

Hoe je sales vanuit oprechte verbinding en met plezier kunt doen.

 Hoe je met focus aan de dingen werkt die voor jou belangrijk zijn en je hierdoor veel minder afgeleid bent.

Dat jij je oude overtuigingen mag loslaten en vertrouwen mag hebben in jezelf en jouw kunnen!

De Slow & Grow Methode laat je inzien je hoe jij naast je bedrijf voldoende tijd overhoudt voor je gezin, hobby’s en andere leuke dingen. Je doet hernieuwde energie op, ervaart ruimte om te doen wat er voor jou toedoet en laat los wat niet meer bij je past.

– Mariska Beke, Zonder het Noorden-

De Slow & Grow Methode heeft mij echt goed aan het denken gezet over zaken waar ik mij helemaal niet mee bezig hield, maar die wel heel belangrijk zijn bij het starten van mijn eigen onderneming. Vooral voor iemand zoals ik, die moeilijk keuzes kan maken is deze cursus heel prettig. Ik werd ‘gedwongen’ mij te focussen op een paar dingen , in plaats van alles te willen doen.
Dingen die niet eens bij mij passen. Daarnaast heeft de cursus een hele fijne opzet door de combinatie van videopresentaties, audio’s en de werkboeken. Ik ben weer stappen verder gekomen in het realiseren van mijn eigen interieurontwerpbureau.
Bedankt Mirjam voor alle nieuwe inzichten!

Maar ik hou ook van praktisch, want je wilt ook verder, daarom krijg je:

 In een online omgeving helpen 8 modules met videolessen en audio meditaties jou om die rust en focus in je bedrijf (terug) te vinden. Je kan alles bekijken en beluisteren waar en wanneer je maar wilt.

 De werkboeken hebben fijne praktische opdrachten. Deze zitten allemaal in jouw eigen online leeromgeving.

Elke tweede dinsdag van de maand is er een live masterclass inclusief Q&A voor al je vragen.  Want het is een belangrijk proces en ik wil niet dat je vastloopt. Je hoeft hier niet live bij te zijn (er is een opname), jouw ingezonden vragen worden evengoed beantwoordt.

 Je kunt gelijk starten en je kunt het programma geheel in je eigen tempo volgen.

 Je houdt onbeperkt toegang tot de online leeromgeving en alles wat erin zit.

 Inclusief 3 BONUS audio’s:

 BONUS # 1 Duurzaam veranderen door middel van flow 

BONUS #2 Zichtbaarheid vanuit kracht.

BONUS #3 Hoe je je grootste dromen en verlangens de werkelijkheid kunt laten worden

Na deze online training heb je een super stevig persoonlijk fundament voor jouw bedrijf EN leven. Waardoor je rust en flow ervaart.

Weet je precies wat jou te doen staat en welke keuzes jij mag gaan maken, zodat je het ook echt gaat DOEN. Hierdoor maak je IMPACT op jouw eigen manier en heb jij de regie in handen!

 Jouw investering voor de Slow & Grow Methode bedraagt nu slechts €79 excl. btw.

Je hebt nu 2 keuzes. Je kunt blijven uitstellen en meer kennis vergaren of  NU de knoop doorhakken en meedoen aan de Slow & Grow Methode™.

*Heb je nog geen bedrijf, maar wil je jezelf binnenkort inschrijven bij de KvK? Dan kun je de investering met terugwerkende kracht terug vragen. Raadpleeg daarover de Belastingdienst.

 De 8 modules van de Slow & Grow Methode:

Module 1: Stilstaan & reflectie

Module 2: Vanuit pushen naar flow

Module 3: Ondernemen vanuit vertrouwen

Module 4: Omgaan met drukte & stress

Module 5: Loslaten & tijd voor jezelf creëren

 Module 6: Een aanbod wat bij je past en moeiteloos verkoopt

Module 7:  Jouw ideale klant en hoe je deze aantrekt op een authentieke manier

Module 8: Sales vanuit flow & vol vertrouwen

 “Jouw training geeft me de juiste vragen om keuzes te maken en een richting te kiezen die goed voelt

Fleur Schermer

Life Coach

”Deze training past perfect bij de startende ondernemer. Het brengt je heel veel kennis maar neemt ook op een prettige manier je mindset mee. Dat laatste was voor mij een heikel punt en de methode van Mirjam heeft mij heel erg geholpen. Aanrader!”

Christel Matla

Loopbaancoach

Ik ben Mirjam

Nu ruim 4 jaar geleden zat ik in werkweken van ruim 50 uur met 2 kleine kinderen thuis. Mijn hoofd stond op een stokje en ik was altijd verkouden met dikke wallen onder mijn ogen. Ik werkte hard, dacht dat het normaal was om altijd bezig te zijn en mijn gedachten stopten nooit. Ik racete van afspraak naar afspraak, hield alle ballen hoog en ik moest alles goed doen.  Mijn carrière ging sky-high (ik gaf leiding bij ING aan de 5 teams, die MKB de krediet aanvragen en betalingsstromen deden voor Nederland en directeur worden was de volgende stap) ik mocht niet falen. Dingen minder doen was een teken van zwakte. Als anderen het konden, waarom ik dan niet? Gewoon even doorzetten was mijn motto.  

Ik ben keihard onderuit gegaan en pluk daar nu nog steeds de vruchten van. Ik wilde niet meer terug, ik wilde bewust leven en dingen doen die voor mij er toedoen met volle aandacht. En kiezen voor mijn geluk, waardoor ik juist de beste versie van mijzelf ben, als ondernemer, partner en moeder van ondertussen 3 kinderen.

Ik heb daarom eerst een stap terug gedaan, voordat ik mijn bedrijf startte, zodat ik mijn bedrijf vanuit rust startte. Maar ook nu tijdens het ondernemerschap sta ik stil om te kijken hoe dingen lopen, onderneem ik in mijn eigen tempo en laat ik mezelf niet leiden door wat anderen denken of vertellen hoe het zou moeten zijn. Ik doe het op mijn manier. Hierdoor groeit mijn bedrijf organisch en op een manier die bij mij past. Tevens ben ik succesvoller dan ooit, zowel zakelijk als privé. Ik zet 10k per maand om, terwijl omzet niet mijn drijfveer is, maar dit wel aangeeft dat succesvol ondernemen op deze manier echt mogelijk is. En dit gun ik jou ook, omdat ik weet dat het kan. Want als iemand zoals ik het gelukt is, een mega streber & perfectionist die altijd super snel ging :), dan weet ik zeker dat jij het ook kunt!

Veel gestelde vragen:

Hoelang heb ik toegang tot de methode?

Je krijgt onbeperkt toegang zolang het programma bestaat (minimaal 2 jaar).

Het bestaat uit video’s, masterclasses, audio meditaties diepgaande oefeningen en vragen. Je kunt alles bekijken en beluisteren waar en wanneer en hoe vaak je maar wilt.

 

Wanneer start de methode?

De cursus start zodra je je aanmeldt. Direct na betaling krijg je de inloggegevens van de cursus toegestuurd en kun je meteen aan de slag met alle modules. 

Voor wie is de methode bedoeld?
  • Voor startendem maar OOK bestaande ondernemers zoals: coaches, therapeuten, trainers, kennisondernemers, specialisten, ondernemers met een (online) programma of een webshop.
  • Je bent niet gaan ondernemen voor een hobby, maar je wilt goed kunnen leven van je onderneming.
  • Je hebt je missie niet scherp, waardoor je je ook boodschap ook lastig kunt verkondigen
  • Je vindt het lastig om je producten/diensten online te promoten en daadwerkelijk te verkopen.
  • Je zoekt naar een online verkoopmethode die goed bij je past. Je bent net als ik allergisch voor marketing- en salestrucjes.
  • Je wilt groeien en ondernemen op je eigen authentieke manier en je vindt momenten van rust en reflectie net zo belangrijk als aan de slag zijn.
  • Je wilt naast je praktische doe kant, je intuïve kant inzetten.
Kan ik pas starten met het me methode als ik precies weet wat ik ga doen?

Zeker niet! Tijdens de methode ga je dit juist ontdekken! Jouw pad wordt bepaald vanuit je eigen passie, talenten en verlangens in je leven. Of je nu al wel een bedrrijfsidee hebt, al begonnen bent met ondernemen of niet.

Ik ben al gestart als ondernemer/heb al een bedrijf. Is de methode geschikt voor mij?

De methode is opgericht omdat ik steeds onderneemsters tegenkom die hun bedrijf niet goed van de grond kregen of weer werden meegezogen in van alles moeten. Waardoor ze totaal geen vrijheid en plezier meer ervaarden.

Vaak is het bedrijfsconcept dan helemaal niet authentiek of passend bij de ondernemer zelf. En de daarbij horende strategie ontbreekt, omdat er iets gedaan wordt wat handig of lucratief lijkt.

De methode helpt jou om terug te keren naar jouw kern. Weer te voelen waarom je bent gestart met ondernemen: Remember why you started is voor mij super belangrijk.

Het is daarom meer dan een training, jij gaat je persoonlijk ontwikkelen. Zaken die voor jou als vanzelfsprekend zijn geworden en daarmee je blinde vlekken zijn, leer je te herkennen en om te zetten in hoe jij het echt wilt!

Zijn er momenten welke ik moet vrijhouden?

Elke tweede dinsdag van de maand geef ik een masterclass. Hierin kan je deelnemen en mij je vragen stellen. Mocht je niet kunnen dan krijg je erna altijd een replay van deze masterclass. Voor de rest kun je alles op je eigen tempo volgen op een moment dat voor jou past.

Ik ben nog niet gestart met mijn bedrijf is het dan ook interessant voor mij?

Zeker weten! Je hoeft nog niet gestart te zijn als ondernemer. Het is juist een super mooie basis om te leggen als startende ondernemer. Het is een cadeau voor jezelf.

Heb je andere vragen?

Staat jouw vraag er niet tussen? Mail me dan op mirjam@slowandgrow.nl. Dan spreken we elkaar snel!

Mirjam haar Slow & Grow Methode training was enorm waardevol. De opdrachten en video’s zijn super leerzaam en met een goede opbouw. Het is echt persoonlijk en dat is zo belangrijk in dit proces. Ze zorgen dat je onthaast en echt even met jezelf en je bedrijf bezig gaat. Waardoor je dichterbij jezelf komt, je rust en balans ervaart en dingen leert doen op een manier die bij jou passen.

Bovendien is Mirjam is  super fijne, lieve en eerlijke coach. Ze stelt enorm goede vragen tijdens de masterclass, die je aanzetten tot nadenken, maar ook tot acties. Alles start met je mindset en dat is ook precies hoe de Slow & Grow Methode begint. Heel fijn om eerst aan je mindset te werken en van daaruit verder te werken aan je bedrijf. Ik geloof er ook echt in dat het zo werkt. Wat ook zo fijn is dat je leert ondernemen vanuit jezelf, geen trucjes of pusherig gedoe. maar van zichtbaar zijn vanuit je authentieke ik. Ik weet precies wat er nu bij me past en hoe ik het wil gaan doen! Super bedankt voor alles!

Elke Rödel-Kempers, Pure by Me

De Masterclasses bij Mirjam waren altijd erg prettig en gaven me veel rust. Als zelfstandig ondernemer heb ik namelijk zoveel gave ideeën die ik graag allemaal het liefste NU wil uitwerken, en dat kan soms echt voor onrust en druk zorgen. Mirjam gaf mij altijd de ruimte om mijn gedachten en emoties te uiten door rustig naar me te luisteren en gebruikte de juiste woorden die ik op dat moment nodig had zodat ik weer verder vanuit rust en intuïtie kon ondernemen.

Dank je wel Mirjam, dat je ondernemers zoals ik laat inzien dat je niet keihard hoeft te beuken om je doelen te bereiken. En dat het ook gewoon vanuit rust en flow kan ontstaan/groeien.

Maartje Monet, Voice Care Coaching

Ik heb de Slow & Grow Methode gevolgd en heb daar nog steeds veel baat bij. De methode kwam voor mij ook precies op het juiste moment, omdat ik ongemerkt weer van mezelf was afgedreven. Het was voor mij ook echt een verdieping en uitbreiding op de Flow Formule.

Fijn was dat ik altijd toegang had en heb tot de online academie. Waardoor ik met het werkboek en de video’s aan de slag kon als het mij uitkwam. De meditaties die erbij zitten, geven echt een extra verdieping waardoor ik zo dichtbij mezelf ben gekomen. Ik plande daar altijd een vast moment voor in mijn agenda.  Alles wordt zeer duidelijk uitgelegd en opdrachten zijn voor iedereen haalbaar zijn. Als je ergens tegenaan loopt wordt er echt meegedacht. Heel blij mee!

Aanbevelen? Ja!

Patricia Bonsel, Patricia's Beautysalon

Slow   Grow    Mirjam    Inspiratie    Contact

Copyright Slow & Grow by Mirjam 2020 | Algemene voorwaarden en Privacy verklaring | 
Branding & webdesign Creative Concept Marte Methorst