Deep Summer Dive

Tijdens deze avond, op 21 juni, de langste dag van het jaar, gaan we voorbij dat ‘slimme’ hoofd en ga je voelen en ervaren wat echt belangrijk voor je is.

Daar waar het stagneert gaat het weer stromen, en daar waar je antwoorden zoekt ga je ze vinden.

En jij kunt gaan doen wat jij diep van voelt.

Woensdag  21 juni, De Berkely Bergen 19:30- 22:08

77 euro excl btw nog 3 plekjes vrij

Mirjam kopieren
It's time to unleash your inner Power

Wat wil jij echt? Wie wil je zijn? Zonder terughoudendheid, of zonder angst dat het misgaat?

Tijdens deze avond maken we contact met die oneindige kracht en potentie in jezelf. Jouw eigen vuurkracht. We doorbreken patronen en overtuigingen, en je vindt antwoorden (mbt je bedrijf, je aanbod of iets anders…) waar je al zo lang naar op zoek bent. Daar waar het stagneert. Daar waar je het niet meer ziet. Of daar waar je nu hard voor aan het werk bent. Het gaat weer stromen. En met een diep gevoel van rust, ruimte, helderheid en vertrouwen sluiten we de avond – bij zonsondergang – met elkaar af.

Woensdag 21 juni  19:30 tot 22:08

Max. 8 deelnemers, nog 3 plekjes vrij

Op een prachtige locatie, in De Berkeley in Bergen (NH).

Investering 77 euro ex btw

Mirjam

Wie ben ik?

Ik ben zo iemand die die leeuw in zich heeft, een zonnekind zeggen ze ook wel. Ik voelde feilloos alles aan, straalde en had altijd een lach op mijn gezicht. 

Als we jong zijn staan we allemaal nog veel beter in contact met ons gevoel. Zijn we erg in verbinding met wat we voelen en ons lijf. We zijn nog niet zo sterk beïnvloed door de buitenwereld, waardoor luisteren naar onze innerlijke raadgever vaak makkelijker gaat. Doordat ik als puber werd gepest en geleerd heb dat je alleen succesvol wordt door keihard te werken verdween mijn intuïtie en spiritualiteit steeds meer naar de achtergrond en nam mijn hoofd het over. Op momenten als ik mezelf rust gunde, me terug trok of in de natuur was stond ik binnen no time weer in verbinding met mijzelf. Dan vond ik de klavertjes vier, mijn tekens, en kon ik voorvoelen wat er zou gebeuren.

Langzaam begon ik het  toe te passen bij mijn klanten. Dit voelde natuurlijk.  Alleen hiermee naar buiten treden en het volledig omarmen dat deed ik niet.  Want wat als ik hier anderen mee wegjaagde? Als ik als te zweverig werd gezien? Iemand die maar vage dingen deed. 

Totdat ik er niet meer om heen kon gaan. Het is zo wie ik ben.  Het zorgt er alleen maar meer voor dat ik mijn acties kan doen vanuit de juiste energie.

Alles verschuift wanneer jij leert vertrouwen op je intuïtie en wat je lijf je zegt. Dan ga je ervaren dat je hierop altijd kunt intuïnen. Dat het er altijd is en altijd kan stromen. Ook als je vast zit, juist dan.

Alles is er al. Je hebt het alleen te voelen. Te zien. Ernaar te handelen. Jezelf  aan te kijken, voorbij patronen, overtuigingen of alles waarvan je denkt dat het ‘hoort’ of ‘slim’ is. Dat vraagt de juiste liefdevolle begeleiding. En daar help ik je bij.

Scroll naar boven