The Project

Je voelt dat er zoveel meer in je zit. Een missie die groter is dan jezelf. Maar daarvoor heb je ook jezelf aan te kijken. Want alles wat jij geleerd hebt, wat je doet, mag moeitelozer.

Niet meer twijfelen aan je intuïtie of je expertise. Niet meer de verantwoordelijkheid van je klanten op je nemen of deze redden. Bezig zijn met het juiste resultaat of dat alles wel klopt.

DSC

Voor wie is The Project

Je wilt coachen/begeleiden op jouw manier. Niet zoals het hoort of hoe je het geleerd hebt. Maar moeiteloos vanuit jouw intuïtie en innerlijk weten. Daar zit jouw groei. Dat voel je. Dat weet je. En vol nieuwsgierigheid wil je stappen in jouw onderstroom. Want als jij groeit op de diepere laag dan groeit jouw business ook.

En hiervoor heb je niet alleen tools te leren. Maar moet je gaan doen. Gaan ervaren. Het zelf doorleven. Zodat je het belichaamt. Waardoor je dat wat je uitdraagt ook kunt ZIJN voor je klanten. Waardoor zij tot de nieuwe inzichten komen, transformeren en groeien. Voor de changemakers die voelen dat hun missie groter is dan hunzelf Die weten dat zij het in zich hebben om de wereld te veranderen. 

Voor hen die vol nieuwsgierigheid en speelsheid willen ontdekken wat er in de onderstroom gebeurt en dat naar de bovenstroom brengen.  Voor vrouwen die klaar zijn om een transformerende reis te maken om die higher self te belichamen. En zo dezelfde transformatie voor anderen kunnen faciliteren. Een ripple effect creëren naar je klanten. 

 

IMG

Like nature she evolves

Je bent nieuwsgierig naar: Waar zit mijn groei? Je weet dat jouw outer world een reflection is van jouw inner world. Wat als jouw innerlijke groei x10 gaat? Wat betekent dit voor jouw bedrijf. 

Wat als je van geraakt worden naar anderen raken gaat?

Van wikken en wegen naar iets teweegbrengen.

Van uitstellen naar vooropstellen. 

Wat zouden deze innerlijke shifts voor jouw business betekenen?

Wat brengt The Project jou?

Ster Slowandgrow

Wat krijg je?

Neem contact op met Mirjam

Wil je graag mee doen aan The Project, maar zou je van tevoren graag even met mij sparren om af te stemmen of dit het juiste besluit is? Of meedoen voor de nieuwe ronde in september. Vul het formulier in en ik neem binnen 24 uur contact met je op om een afspraak in te plannen. 

Wat anderen zeggen

Scroll naar boven