The Transformation

Je bent een (ervaren) coach. Je hebt een aantal opleidingen en/of cursussen gedaan en de transformaties die je maakt met klanten zijn magisch.

Je voelt dat het tijd is voor een level up in je coachingbusisness. Je wilt jezelf nog meer stretchen en verstevigen in je coachrol. De laagjes of masker die er nu nog zijn, mogen af. Je wilt gaan voor meer scherpte, diepte en groei in je bedrijf. Kom maar op met die wachtlijst aan coachees. 

Je bent ook klaar voor meer klanten en groepen. 

Mirjam

Evolve mentally
Evolve emotionally
Evolve spiritually

DSC

The Transformation

In The Transformstion werken we 3 maanden intensief samen op jouw coachingbusiness naar the next level te brengen. Mijn coaching is een combinatie van energie, systemisch en schaduwwerk en hypnose

Naast dat we de diepte x10 in gaan, gaan we ook de vertaalslag naar buiten maken door een ijzersterke positionering.

Ik ben ontzettend scherp, confronterend en ga met jou naar je diepste laag om die transformatie te maken. Zodat alles wat er in jou zit naar boven komt. En jij vol in jouw grootsheid kan staan. Mijn coaching is 1:1 maatwerk en stem ik af op jouw persoonlijke thema’s en vraagstukken.

 

Over the Transformation

Dit programma is niet voor iedereen. Ik neem maar 20 klanten per jaar aan. 

Tot 1 juni betaal je 2997 euro ex btw. Daarna gaat de prijs omhoog naar 3500 euro ex btw. 

 

Wat anderen zeggen

Neem contact op met Mirjam

Spreekt mijn visie en manier van werken jou enorm aan? Voel je een JA, maar heb je nog een aantal vragen? Plan dan hieronder een Transformation call. Wanneer je onderstaande gegevens invult, neem ik binnen 48 uur contact met je op om een datum in te plannen. 

Scroll naar boven